Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Ali, am Aslo imens , 941. Am avut tot anul 2009 amigdalite, nu am luat antibiotic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna din nou!
Multumiri celor care au vizionat pozele si ne-au scris asa de frumos!
Daniele nici Ami nu e mai prejos. (La Daria s-o vedea de acum ca am zis ca voi face e cconomii si o sa aiu haine unisex dar sigur nu o sa pot-rochita roz a vrut ea neaprata sa si-o puna in prima zi de din anul nou).
Foarte frumos costumasul de Craciunita al Amaliei. E facut pe comanda? Nu mai spun ca si in rest e super asoratata. O frumusete dulce
.
Am remarcat-o si pe mami cu cercei rosii, stea, vernil-are cu cine semana fetita
.
Alinkav hai cu pozele cu printesa si printul! Iti inteleg melancolia. Daria e inca mica si am tot revazut poze dar nu pot remarca cit de schimbata e si ea!
Roxali, nu as fi asa de ingrijorata dar stiu ca de la un pic de tuse se ajunge la git rosu si antibiotic. Amigdalele Dariei deja nu mai sunt frumoase netede, ci ca zmeura de la amigdalitele trecute.
Sa va bucurati de Befana.
Emma, am petrecut doua ore tare placute in compania ta. Sper sa reeditam.
M-am incapatinat sa merg pe jos pina acasa si a fost cam greu. Stiu ca suna ca ma pling dar simt pielea pe burta ca si cum ar pocni de intinsa plus dureri pe laterale. Am ajuns cu bine incet incet. Merg sa ma intind!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Ali, am Aslo imens , 941. Am avut tot anul 2009 amigdalite, nu am luat antibiotic. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina singura solutie e operatia. Daca stai asa imbolnavesti inima si oasele. Eu m-am operat la 14 ani si nu regret. Cred ca si Daria ma mosteneste si va trebui operata dar trebuie sa asteptam ceva ani.
Edit: am corectat o typo.
Vroiam sa ii spun Gabrielei ca Sofia e minunat! E tot cu S ca Sara deci clar se asorteaza cu numele vostru de familie, inseamna intelepciune si o fetita cu acest nume nu poate fi decit o printesa dulce!!!
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Mesaj pentru Betty.
Mai intii cum ati petrecut sarbatorile? Ce mai face bebe Eric dar frumosul Mario?
Imi poti spune te rog care e politica spitalului E? Imbracam bebelusul cu hainute de acasa sau il tin ei in pelincile lor sterile? As vrea sa cumpar setul de iesit din spital si vreau sa stiu daca sa cumpar si in plus pentru cele 4 zile de dupa nastere.
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Gabriela77 spune:
Multumesc, Erina!
Annisia, pe unde umbli? unde sint vremurile cand ne salvai tu cu liste intregi de nume?
Ia uitati ce am gasit eu aici:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=41e7f9334258330378fb64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Multumesc, Erina! ![]() Annisia, pe unde umbli? unde sint vremurile cand ne salvai tu cu liste intregi de nume? ![]() Ia uitati ce am gasit eu aici: http://www.onetruemedia.com/shared?p=41e7f9334258330378fb64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii... |
Ohhhh Gabriela ce frumos si emotionant! Sara a fost un bebelus de revista! Mi-a placut tare mult sa va vad fericirea ta si a lui C in asteptarea Sarei, iubitica la botez cu tortul rosu si mesajul frumos de la sfirsit!

Sa va dea Dumnezeu inca o fetita la fel de sanatoasa si frumoasa!
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Celia spune:
Va dorim si noi un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
Pupici si ganduri bune catre mamicile Rox, Papanash, Kriss, Ali, Claudia . Sa fie totul asa cum va doriti.
Viitoarelor mamici, Piciulika, Gabriela, Erina, Yaia, Mada ,Mandarinutza, sarcini usoare in continuare si aveti grija de voi si de bebelusi/e.
Sabina , sanatate multa si sa reusesti sa afli rezultate multumitoare.
Prisi , Teo , sper ca sunteti bine si voi si cei mititei.
Cecilia, sper ca esti mai bine .
Vazut foto multe cu copilasi minunati si cei dragi lor .
Noi am petrecut sarbatorile acasa , in familie .
Andreea a racit si acum e sub tratament cu antibiotic si multe siropele...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
aandreea27 spune:
salutare fete dragi.ce mai faceti?sper ca ati avut o zi buna.a mea a fost foarte buna.am inceput serviciul si prima zi mi-a placut mai mult decat ma asteptam.andu a ramas cu parintii mei,de luni incepe cresa.i-am adus azi n 5 si 6 din enciclopedia de la adevarul,i-am povestit vreo juma de ora,apoi i-am zis sa povestasca si el.ce credeti ca mi-a zis?!
-nu pottt
-de ce
-bebe ae gua mica(bebe are gura mica).
acum plimba prin casa o roata.
erina,gabriela va simt atat de emotionate......incat ma emoionati si pe mine.imi aduceti aminte de saptamanile dinaintea nasterii lui andu,cand scoteam si bagam la loc hainutele de zeci de ori,scuturam lenjeria din patut de tot atatea ori si ii faceam capul mare lui lemnete:cand vineeeeeeee???????sunt momente unice si magice nu-i asa mamici?![]()
aandreea27 spune:
celia sanatate fetitei.
yaia,piciulika ce mai faceti?
am putin timp ptr ca andu este cu tati si tataie in bucatarie,gatesc toti 3.
.
Annisia spune:
Gabitza, sunt aici!!! Nu am stiut ca vrei sa contribui. Inteleg ca vrei sa inlocuiesti pe Emma, dar nu am detalii. Vrei ceva tot ushchit sau mai piano? Adica pe langa Sofia si care sa niu fie mai prejos decat Sara Ioana.
Plecand de la prenumele surorii mai mari, parerea mea este ca ne trebuie ceva de sfant... (Anemarie, Alexia, Georgiana, Teodora, Andreea, Antonia). Se pare ca sunt blocata pe A...
Mie imi place cum suna Andrada, dar nu e de sfant... Daca nu stiai, Sf. Anisia e pe 30 decembrie, parca... Hihihihi....
Imi spui exact cam la ce te-ai gandit si iti raspund cu drag. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credin#355;a-i val, iubirea vânt
#350;i via#355;a fum!"