Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata fetelor!

Ce ma bucur sa aud ca sunteti toate bine!
Fetelor gravidute, intr-un fel va invidiez, ce frumos este sa-ti simti burtica/bebe din burtica, ufff ce repede mai trece timpul!
Am constatat uitandu-ma la Olivia, ca nu-mi mai aduc aminte de Alex deloc, dar deloc cum era el la vasrta asta de 2 ani!Trebuie sa ma uit prin poze, ca sa mi-l inchipui cum arata, si poate mai imi vin unele momente in minte. Si la constatarea asta, imi dau seama, ca peste 5 ani poate nici de Olivia la varsta asta nu o voi tine minte!

A, va mai intreb si aici, daca poate sa-mi recomande cineva un dermatolog mai bun?

O zi cat mai buna tuturor!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata. Am intrat sa va citesc asa ca nu ma lasa inima sa nu postez citeva cuvinte.

Claudia, Teodora e o luptatoare iar tu ai fost si esti foarte curajoasa.
Eu plingeam numai cind mi-au spus ca nu pot pleca acasa pentru ca am sinii foarte angorjati...Le-am vazut si eu pe mamicile de la etajul 6 din Cuza Voda, toate leoaice care luptatu pentru puiutii lor.

Eu sincer exagerez cu treaba si de aici durerile de burta, plus ca ma simt greoaie. In rest alte probleme nu sunt.

Sabina sper sa dai de capat la starea ta. ingrijorarile tale sunt legitime. Cred ca te vei linisti abia dupa Viena.

Greyerash multumesc mult. Daria a fost in forma maxima. Atita a mai dansat si s-a mai jucat. pacat aca acum tuseste dar dupa atita piscina si sanius era de asteptat.
Pupam si noi buclata dulce iar mamicii ii dorim sa gaseasca un job super!!!

Andreea11 bine ca ai gasit o persoana de incredere. Ca e panicoasa nu e rau, se regleaza in timp dupa ce invata stilul lui Cristi.

Gabriela la noi e cam aceeasi problema cu numele. Adica eu nu sunt convinsa de David- imi place doar pronuntia englezeasca dar cred ca va fi greu pentru restul lumii si la scoala sa se obisnuiasca si nu as vrea ca baietelul sa fie nevoit sa corecteze mereu...sotului ii place doar asta dar pina la urma cred ca eu voi decide si tot la fel inima va sti cind va sosi.
Nume de fetite sunt multe foarte frumoase iar Sara poate sa o strige Emma pentru inca un timp si apoi sa treaca la numele real.
Eu am nickname in familie-il am de la 2.5 ani (l-am pus si pe invitatia la nunta ca altfel nu stia nimeni cine e Elena)iar pe fratele meu l-am "botezat" eu si toata lumea ii spune dupa nick.

Spor la pregatirile hainutelor si pozelor. Eu am reusit doar sa schimb de pe o partitie pe alta (ca tot imi dadea blue screen) si sa selectez poze pentru un album.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata, Elena!

Ce mai faceti? Toate bune?
Daria si-a revenit sau tot racita?

Cand ne vedem si noi? Mai stati in Piatra?

El il duc pe Andrei dimineata la cresa si apoi sunt libera pana la 4. Asadar cand ai timp da un buzz.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare si de la noi!

Si Ami a reinceput cresa de azi. Initial am vrut s-o mai tin acasa si saptamana asta dar ea se tot cerea la gradi, plangea pe strada dupa copii asa ca de azi a dus-o tati.

De sarbatori am petrecut frumos, cu toata familia, am fost cu colinda, cu uratul, Amalia a fost in centrul atentiei bineinteles, ne-am simtit neasteptat de bine toti, desi inainte de sarbatori eram intr-o pasa tare proasta. Cateva poze puteti vedea de aici http://family.webshots.com/photo/2424087350103159727ncRYhJ?vhost=family

Mi-a parut tare rau sa citesc ca multe dintre voi aveti probleme cu sotii, desi in toate casniciile mai sunt discutii, in unele mai aprinse, in altele mai domoale. Eu sper sa luati cele mai bune decizii pt voi si familia voastra.

Am admirat frumoase poze cu Tudor, frumosul delfinas, cu Daria f. sic (Elena, imi place mult cum o imbraci pe Daria), Cu Sara- f. frumoasa rochita mov, cu Adelina la munte, cu Bogdanel cel elegant, cu frumoasele migdalate japoneze, am vazut ce frumos s-au jucat copilasii la intalneala de la Busteni, si am admirat surpriza Sofiei, continui sa ma minunez de cat de frumos vorbeste Cristi al Ceciliei (Amalia nu vorbeste nici jumatate din cat vorbeste Cristi, dar nu-i timpul pierdut)...sper sa nu fi uitat pe cineva.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, dar Sofia ii place lui Tati?
Doar e cel mai frumos nume de fetita de pe Terra, mi s-ar parea cel mai logic sa ramaneti la el

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, da, Sofia ne place amandurora, deci e adjudecat

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si mie imi place mult Sofia!
Si in ultimul an tot mai des vad ca sunt numite fetite cu numele Sofia!Eu personal am 3 prietene care au fetite cu numele acesta!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Salutare!!
E bine ca va elberati sufletul dragelor.
Am fost sa-mi caut Ugg-uri, nu am gasit nimik masura mea, s-au dat ca painea calda. Am gasit nr 37, doar cu 600, 800 si 1000 lei, ceea ce, imi pare enorm....Am sa-mi iau niste facaturi si gata, sa-mi fac pofta. Am fost in Mall Vitan, Mall Baneasa si MiniPrix....
Cand am ajuns acasa, la 11, a trebuit sa venim cu pizza, comanda speciala de la Cris. El ne-a intampinat cu mainle in cap si ne zice: ,,Of, of, Doame-Doame, ma doale capu". Deja am inceput sa stresam baiatul

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Am vazut un magazin unde au ugg-uri in Mihai Bravu ( vizavi de spitalul Babes) . Nu stiu preturile, dar incerc maine sa ajung sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Claudica, eu nu par om serios, dar pare ca stiu ce zic este? Asa ca ia de ma crede pe cuvant; daca e de telenovele, iau pe oricine de aici. Am sa-mi scriu memoriile si cand n-oi mai fi, sa faca astia o ecranizare - sparg toate box officeurile!!!!
Cand e de morala si etica, fiecare ar trebui sa aiba propriile valori. Faptul ca am 10 gagii si imi spurc soacra sunt problemele mele si ma privesc strict numai pe mine; se prea poate sa am si motivele mele pentru toate astea... Pe oameni ar trebui sa-i intereseze daca am bun-simt, daca sunt un om de cuvant, daca sunt vertical, punctual, politicos, daca am simtul umorului, daca sunt curat, daca am gusturi bune, daca am un anturaj civilizat, chestii d-astea, de suprafata, ca sa zic asa....
Fiecare om are o latura care ar putea, la o adica, sa nu fie pe placul cuiva sau sa fie judecata de altii. Ideea e sa nu traiesti de grija acestor oameni. Sa nu te porti si sa nu simti, de frica lor si ca ei sa nu aiba ce comenta. Pentru ca orice ai face si oricat de cuminte ai fi, tot vei fi subiectul de barfa al cuiva. Sunt oameni care numai cu asta se ocupa. Propriile vieti sunt praf-tzandari, dar ei se hranesc cu vietile altora. Pe astia nu-i mai face bine nimeni. Asa ca nu le duce grija. Fa ce simti si mergi inainte!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina cum de te-ai hotarat sa-ti faci si exudatul?

Gabriela nastere usoara

Cecilia simpatic Cristi cu alba ca zap

Erina lasa ca scapa de tuse cu un pic de siropel...bine ca ati reusit sa va distrati cu toti, nu te mai stresa ptr "o tuse"

Vizionat pozici:pe Praslea (viitor pilot?,presepele und era?), Teo (frumusica foc),Daria (eleganta foc)...nu am reusit sa gasesc cele de la munte ale sabinei cu Energia

Rox cred ca in mintea ta ai ales deja,dar te gandesti mai mult la cei din jur...

La noi azi e Befana, gen Mos Nicolae, dar e o vrajitoare care vine calare pe matura si care umple ciorapi cu multeeeeee dulciuri...cred ca vom deveni diabetici
Juniorul are meci, sper sa se distreze bine.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput