Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Sabina, tot ce iti doresc este sa te faci bine cat mai repede.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Roxsuntem aici..cand ai chef sa vorbesti..sau pe mess:)
Andreea11, multumesc
vezi ca sunt din astea care seamana f bine cu ugg si pe site-uri interne si internationale..eu am vazut preturi mai ok, decat ce era prin magazine..
eu fug la job de acum..va pup

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Annisia, multumesc.
Mama mea s-a casatorit din dragoste, a facut 4 copii....noi suntem fericirea si implinirea ei, dar ea nu a fost fericita si implinita ca femeie.
Este o mama iubitoare si devotata copiilor, e minunata dar regreta multe in viata. Mie imi este frica de a nu regreta ca nu am facut.....nu stiu daca ma intelegeti; eu nu regret nimic din viata mea, am trait, dar cel putin am trait intens cateva momente de iubire, am un copil minunat, sunt tanara si life goes on....poate regret ca nu am facut pasul despartirii mai devreme, inainte de Teu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

MInunate vesti, cuscra draga! Vai ca abia astept sa vad ursuletul delicios!

Roxana, o zi cu soare pt tine

Erina, exact aceleasi indeletniciri le am si eu zilele astea

O zi minunata tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Rox, nu te pot minti frumos, ai drepatate....poate fi si mai rau!
Capul su si Dumnezeu sa iti dea si sa ne dea putere sa mergem mai departe....

Mergi la inceput

Gabriela spor la treaba....
O zi minunata va doresc si eu....
Hm......si da, Teu are ochii verzi....si sunt tare frumosi, mari si migdalati cu gene lungi si intoarse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Azi avem 37 de saptamani si 3 zile, adica exact cat aveam cand s-a nascut Sara! La ora asta, membranele erau fisurate si veneau cu spor primele contractii!

In alta ordine de idei, aseara am aflat ca tati nu e asa incantat de prenumele Emma, asa ca poate schimbam ceva pe ultima suta de metri...desi e asa incetatenit la Sara...hm...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

sa ne dea putere sa mergem mai departe....

Pai normal ca mergem mai departe, dar nu musai pe acelasi drum!

In momentul asta sunt pregatita pentru orice, si sa se termine aici, si sa continui si sa se termine mai tarziu, si sa continui si sa fie bine. Pur si simplu m-am impacat cu mine. Trebuie doar sa aleg calea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Astept sa se trezeasca gaza, cred ca in curand vom renunta la somnul de pranz pt ca se culca numai la 23 - 24 seara si dimineata doarme pana la 10. Ieri am avut treaba pe langa Tineretului si ne-am plimbat un pic pe la intrarea in parc, i-au placut tare mult porumbeii, dar mai mult mickey si nu a mai vrut sa plece de langa el, doar ca era o masinarie inghetata si nu intelegea de ce nu vrem sa o dam in ea. Atat a urlat...
Cu iritatia de pe piept se pare ca este o alergie, deocamdata ii dau 10 zile Zyrtec si dupa vedem in functie de cum evolueaza.

In alta ordine de idei mi s-a pus pata rau sa ma duc la munca, asa ca m-am apucat iar de cautari (ignor total criza) si daca nu pica nimic ma intorc la vechiul job. Mama v-a trebui sa faca si ea un sacrificiu pentru mine chiar daca nu prea mare pt ca o vom ajuta noi financiar.

Bine ca m-a mai lasat sinuzita asta, ieri aveam capul in pioneze.

Am emotii pt mamimicile gravidutze, ce repede trece timpul...

Erina am vazut pozele din Bucovina, ma bucur ca a fost frumos, nici nu avea cum altfel. Esti o gravidutza foarte frumoasa. Iar Daria am vazut ca s-a distrat foarte bine.

Va doresc o zi buna!

Intru mai tarziu sa vad ce faceti.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Azi avem 37 de saptamani si 3 zile, adica exact cat aveam cand s-a nascut Sara! La ora asta, membranele erau fisurate si veneau cu spor primele contractii!

In alta ordine de idei, aseara am aflat ca tati nu e asa incantat de prenumele Emma, asa ca poate schimbam ceva pe ultima suta de metri...desi e asa incetatenit la Sara...hm...

Gabriela stai linistita cand se va naste veti sti exact ce nume va purta. Mai aveti putin...

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput