Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ma duc sa ma bag sub plapuma, sunt r-u-p-t-a!!!
Aaaa, am uitat sa va zic ca am gasit o fina care sta cu Cris. Se inteleg bine momentan. Problema e ca este f panicoasa, ceea ce nu este rau, insa parca prea il sufoca. Speram sa fie bine!!!
Good night!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Intreb si eu ca prostu
daca imi fac exudat in dimineata asta, am voie sa beau apa?
oare e cineva pe faza sa-mi raspunda? ca nu plec inca de-acasa, ci mai tarziu, peste juma de ora, si mi-e sete de mor :-(((((((((((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Nu ai voie, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Claudica, eu nu par om serios, dar pare ca stiu ce zic este? Asa ca ia de ma crede pe cuvant; daca e de telenovele, iau pe oricine de aici. Am sa-mi scriu memoriile si cand n-oi mai fi, sa faca astia o ecranizare - sparg toate box officeurile!!!!
Cand e de morala si etica, fiecare ar trebui sa aiba propriile valori. Faptul ca am 10 gagii si imi spurc soacra sunt problemele mele si ma privesc strict numai pe mine; se prea poate sa am si motivele mele pentru toate astea... Pe oameni ar trebui sa-i intereseze daca am bun-simt, daca sunt un om de cuvant, daca sunt vertical, punctual, politicos, daca am simtul umorului, daca sunt curat, daca am gusturi bune, daca am un anturaj civilizat, chestii d-astea, de suprafata, ca sa zic asa....
Fiecare om are o latura care ar putea, la o adica, sa nu fie pe placul cuiva sau sa fie judecata de altii. Ideea e sa nu traiesti de grija acestor oameni. Sa nu te porti si sa nu simti, de frica lor si ca ei sa nu aiba ce comenta. Pentru ca orice ai face si oricat de cuminte ai fi, tot vei fi subiectul de barfa al cuiva. Sunt oameni care numai cu asta se ocupa. Propriile vieti sunt praf-tzandari, dar ei se hranesc cu vietile altora. Pe astia nu-i mai face bine nimeni. Asa ca nu le duce grija. Fa ce simti si mergi inainte!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aa, merci mult de tot.

daca tot sunt la capitolu asta, am o prietena medic care ma tot streseaza ca nu mi-am facut toti anticorpii care trebuie, mi-au facut la colentina doar anti Ro si anti ADN dublu catenari, si cica la lupus sunt specifici si anti SM, si ma enervez ca eu am citit si altceva....si ma enervez ca de ce vrea ea neaparat sa am eu lupus??
Cand eu in afara de anemia hemolitica, care e unul din criterii, de fapt alte criterii de lupus nu am....

Si totusi, de ce aia de la Colentina nu mi-au facut si anti SM?

E f enervant sa ii vezi ca bajbaie. Mai ales cand nu esti medic si nu te pricepi, dar totusi ai un pic de creier si pui cap la cap. Nesiguranta asta e f idioata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu, nu ai voie, Sabina balerina!!!! Si nici pe dinti nu ai voie sa te speli. De oral nici nu se pune pune problema.
Iti spun si de ce: exudatul analizeaza bacteriile din gat sau de la radacina limbii. Daca bei lichide sau mananci, bacteriile se diminueaza si pot modifica rezultatul analizelor... Bafta!!!! Sa iasa bine totul!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Eu ma retrag la nani, ca intru de noapte si tre sa-mi incarc bateriile. Aveti grija de voi si de fericirea voastra!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar in verva mai sunteti azi. Pe mine nu contati! Nu sunt ok dar nu am chef sa vorbesc despre asta. Asa ca mai bag ochiul aici dar mai usor cu dezbaterile.

Sabina, ai grija de tine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Buna dimineata,
Erina, cred ca sunt sarcini mai grele si sarcini mai usoare, eu am avut o sarcina groaznica, iminenta de avort la 6 saptamani, contractii, tratament continuu de mentinere, hipertensiune arteriala( de la 4 luni mancam fara sare, inclusiv paine fara sare), infectie urinara cu Ecolli, si preeclampsie, m-am intenat la 6 luni avand 17 cu 11 tensiunea. Am stat o luna in spital pentru mentinere dar doctorul meu vazand ca problema mea se agraveaza m-a trimis la Iasi. Cei de la Iasi m-au operat a doua zi de dimineata de urgenta...........am vazut-o pe Teu in ziua aia, prima data....a fost graoznic sa-ti vezi puiutul atat de mic in incubator doar cu Dumnezeu langa el si cu mami lui. A respirat singura, pentru ca la Suceava mi- s-a facut dextametazona in caz ca trebuie sa nasc prematur, copilul meu e o luptatoare , a luptat pentru viata ei, iar eu am fost langa ea tot timpul, as muri pentru ea...si niciodtata nu m-am gandit ca am s-o pierd .Sunt mandra de ea , este vita mea si ratiunea mea de a trai, este totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Claudica, eu nu par om serios, dar pare ca stiu ce zic este? Asa ca ia de ma crede pe cuvant; daca e de telenovele, iau pe oricine de aici. Am sa-mi scriu memoriile si cand n-oi mai fi, sa faca astia o ecranizare - sparg toate box officeurile!!!!
Cand e de morala si etica, fiecare ar trebui sa aiba propriile valori. Faptul ca am 10 gagii si imi spurc soacra sunt problemele mele si ma privesc strict numai pe mine; se prea poate sa am si motivele mele pentru toate astea... Pe oameni ar trebui sa-i intereseze daca am bun-simt, daca sunt un om de cuvant, daca sunt vertical, punctual, politicos, daca am simtul umorului, daca sunt curat, daca am gusturi bune, daca am un anturaj civilizat, chestii d-astea, de suprafata, ca sa zic asa....
Fiecare om are o latura care ar putea, la o adica, sa nu fie pe placul cuiva sau sa fie judecata de altii. Ideea e sa nu traiesti de grija acestor oameni. Sa nu te porti si sa nu simti, de frica lor si ca ei sa nu aiba ce comenta. Pentru ca orice ai face si oricat de cuminte ai fi, tot vei fi subiectul de barfa al cuiva. Sunt oameni care numai cu asta se ocupa. Propriile vieti sunt praf-tzandari, dar ei se hranesc cu vietile altora. Pe astia nu-i mai face bine nimeni. Asa ca nu le duce grija. Fa ce simti si mergi inainte!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Annisia, cata dreptate ai..

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput