Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Neata. Si
mare pentru Piciulika, desi merita si o bataita ca a scris atat de frumos incat mi-au dat lacrimile (mai ales ca m-am deshidratat de atata plans in ultima perioada).
Nu prea stiu sa va spun cum sunt. Bulversata, ingrijorata, nesigura. Ma gandeam ieri la poezia inspirationala si sensibila a Annisiei...nu i-a venit inca momentul la noi. Ne-am decis sa ne mai dam o sansa, in ciuda crizei profunde in care ne gasim acum.
Cam asta. In rest sunt la munca, prinsa, si aglomerata.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alinkav spune:
Roxana, ma bucur ca ati hotarat sa mai incercati o data, si va doresc din tot suflet sa reusiti!Abia asteptam sa revii la fel de vesela si optimista, asa cum te cunoastem!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
mandarinutza spune:
Gabriela, imi pare rau ca te simti mai rau, dar mai ai putin si vine bebelina. Foarte frumos e numele Ana Sofia.
Annisia, ce de nume ai mai gasit, toate sunt frumoase, e greu sa alegi din ele. M-am uitat si la pozele tale si vad ca esti in forma si ca lui Yannis ii plac tancurile. Multi pupici.
Piciulika, ce frumos povesteti despre apropierea nasterii. Ma bucur tare mult ca ti-ai gasit sufletul pereche si ca esti fericita si implinita. Ce frumoasa este si casnicia parintilor tai. Eu chiar ma intreb cum o sa fiu peste 20-30 ani. Glumesc si zic ca o sa ne retragem la tara la pensie, eu o sa fac dulceturi si zacusca si al meu tzuica si o sa venim la targurile bio din Bucuresti cu produsele. Eu sunt o fire tare dragastoasa si pupacioasa de felul meu, si sotul e si el tot pe aceeasi lungime de unda. Din iubire, simt ca imi incarc energiile pozitive. Acum insa ador momentele de giugiuleala in 3.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Roxana, ma bucur mult ca va mai acordati o sansa! Multi pupici!
Devylla, incearca si sa mananci curmale pt laptic mai mult.
Eu tot incerc sa-mi schimb semnatura, dar cand ma duc la profil, nu imi apare campul cu semnatura, si apare un mesaj ca pagina este inca in lucra. Of, vroiam sa imi trec si eu burtica noua cu 11+ si nu pot. O sa mai incerc, dar nici saptamana trecuta nu mergea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Roxana, ma bucur mult ca va mai acordati o sansa! Multi pupici! Devylla, incearca si sa mananci curmale pt laptic mai mult. Eu tot incerc sa-mi schimb semnatura, dar cand ma duc la profil, nu imi apare campul cu semnatura, si apare un mesaj ca pagina este inca in lucra. Of, vroiam sa imi trec si eu burtica noua cu 11+ si nu pot. O sa mai incerc, dar nici saptamana trecuta nu mergea. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Mandarinuta cind ajungi pe pagina aceea da editeaza profil>mai pune odata parola>mergi in josul paginii si vezi un tab cu optiuni profil.apasa pe plus si poti schimba in cimpul semnaturii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Buna dimineata! Sa aveti o zi magica!
Sabina multumesc pentru incurajarile pentru Daria si pentru burtica!!!

SabinaY. mamicile te-au sfatuit foarte bine. Poate are Lisa un puseu de crestere. eu nu stiu ce sa iti spun din experienta proprie pentru ca toata alaptarea am facut-o doar scos cu pompa.
Cecilia multumim pentru cafea!
Mi-am facut curaj si merg sa ii fac aerosolii de dimineata abia acum la prinz...
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, eu primele contractii nasoale la sarcina cu Gh le-=am avut in sapt 27-28, cand ma intorceam cu avionu din Lituania. Dupa aia nu m-au mai lasat pana am nascut, desi aveam col inchis....si niciun pericol de a pierde sarcina. Nu le aveam f des, doar la efort si in lunile acelea ingrozitoare din vara lui 2007, care ne-au terminat pe toate fetele din Ro pana am reusit sa nastem odata Valabil si pt Erina, poti avea contractii dureroase fara sa fie sarcina in pericol. Dr meu numea chestiile astea "placerile" sarcinii si imi zicea sa ma odihnesc cat pot si in rest sa ignor, cata vreme ecografic si la control totul arata bine. Asa ca nu va faceti ganduri negre (Erina) , ca daca contractiile sunt firesti, gandurile negre sigur dauneaza ![]() |
Eu nu-mi fac niciun gand, de niciun fel (in afara ca as dormi putin si numai la asta ma gandesc de cand l-am lasat pe Tudor la gradinita
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ne-am decis sa ne mai dam o sansa, in ciuda crizei profunde in care ne gasim acum. |
Pai daca asa ati decis, puneti amandoi osul la treaba si faceti relatia sa mearga. Eu va doresc sa reusiti si tin pumnii, stiu ca va iesi bine pana la urma.

Erina spune:
Roxana
o sa fie bine! Aveti doi copii minunati si atitea realizari impreuna.
Pentru voi toate: www.youtube.com/watch?v=Z-3JPGkKZ6c" target="_blank">One Republic-Stop and Stare
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Glumesc si zic ca o sa ne retragem la tara la pensie, eu o sa fac dulceturi si zacusca si al meu tzuica si o sa venim la targurile bio din Bucuresti cu produsele. |
Pentru fostele colege de odisee o sa ai reduceri de pret?