Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria e pe aerosoli. Mare chin am avut in seara asta ca m-am ambitionat sa o aspir inainte de aerosoli si nu mai vroia mascuta.
Am reusit citind doua carti si urmarind stelele proiectate pe tavan.

Sper sa se faca repede bine iubitica mea!

O noapte linistita va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tare frumos Picea si mare , mare adevar ...stiu ca se poate sa ai un suflet pereche
Sant sigura ca vei naste mult mai usor, chiar tind sa credc ca repede si fara epidurala...corpul tau deja stie ce are de facut, se dilata mult mare repede si va deveni mult mai natural...credema ca am patimit cu primul 12 ore, dar pe pitica in nici 2 ore )...am fost mult mai relaxata(cursurile!)si mai pregatita ...un pic tot m-am panicat, exact cand incepusa sa iasa, atunci ma usturat rau pana a venit noua contractie siiiiii dusa a fost...

Sabina nu cunosteam toate detaliile...cred ca operatie nu merge, dupa cum zicea Erina ar fi f riscant(hemoragie etc)...
Dieta fara exerciti fizice(plimbari macar)nu ajuta fizicul, psihicul...oricum mai da-l incolo de cantar ca nu poti trai numai cu gandul la el

Crishtina, juniorul meu depunde mult ca nou-nascut de furunelul acela de plastic , cand nu la mai ajutat am folosit supozitorul ...e puturos la s...(incordat)...trag de el si acuma sa-mi faca kk la 3 zile macar...cand are la mate exerc se elib imediat
Deci juniorul e un putu(ca nimeni nu e stitic in fam), dar picea face cat 3, dupa fiecare masa...chiar daca sant fratii...

Erina daca ai stii cat am patimit eu din cauza amigdalelor...ce injectii, cate si cu ce seringi babane ....ma duceau ai mei la mare,munte degeaba...vara mananc incet inghetata de frica(altii se trateaza, eu invers cu febra 40) ,cum ma doare putin repede cu tintura de propolis...in timp org se va imuniza

Gabriela mie imi place mult Vanessa, dar iti pot da si alte ex

Analisa, Alessia,Alexandra, Adriana
Beatrice
Cosmina,Cristiana
Damiana,Desire, Daria
Elisabeta
Flavia,
Rebecca
Nadia,Noemi
Margherita,Mihaela
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia tot truli ai ramas fata draga!Nu mai ai vindecare.
Sabina lasa off kilogramele.Acuma cat poti sa te ingrasi din legume si proteine?Sunt sigura ca se vor opri undeva.Mai important este ca esti acum bine,sanatoasa.

Bai,raman fara lapte.DE vreo 4-5 zile iar e aiurea.
1.Pana vine laptele,e scandal mare.Lisa ff nervoasa.Si dureaza mult pana vine,circa de 10-15 ori supt.Si dupa ce bea vreo 20 guri iar ma respinge nervoasa.Si trecem la celalat san.
Chiar m-a luat asa un val de tristete,san exclusiv n-am reusit,dar nu vreau sa se termine asa repede.
Ca sa nu mai spun...cu pompa nu scot absolut nimic(daca 5 ml intra in socoteala,dupa 10-20 minute muls)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru doritoare...eu asta fac acum....

Sabina Y, stai linistita nu te panica si nu renunta.

Piciulika, sunt sigura ca totul o sa fie perfect, ai sa te descurci minunat.
Am vazut povele, fara cuvinte. ....sa ne anunti cand vrei sa punem d-soarele la treaba

o zi buna va doresc...gata fug la treaba.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinuta, la tine e clar pe fond psihic faza cu laptele.
Ai mai baut ceaiuri? Mai incearca sa iei stimulent. Vrei sa-ti trimit eu galafor/galactogil chestii din astea sau gasesti si acolo?
Pt lapte, Migdale crude, o minune.
Si bere fara alcool.

Eu de muls n-am reusit niciodata sa stii, si doar am avut ditai laptaria la ambii copii.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, neata la cafea!

Erina, pupam Dariuta sa se faca bine repede cu aerosolii.

Yaia, eu primele contractii nasoale la sarcina cu Gh le-=am avut in sapt 27-28, cand ma intorceam cu avionu din Lituania.
Dupa aia nu m-au mai lasat pana am nascut, desi aveam col inchis....si niciun pericol de a pierde sarcina.
Nu le aveam f des, doar la efort si in lunile acelea ingrozitoare din vara lui 2007, care ne-au terminat pe toate fetele din Ro pana am reusit sa nastem odata

Valabil si pt Erina, poti avea contractii dureroase fara sa fie sarcina in pericol. Dr meu numea chestiile astea "placerile" sarcinii si imi zicea sa ma odihnesc cat pot si in rest sa ignor, cata vreme ecografic si la control totul arata bine.
Asa ca nu va faceti ganduri negre (Erina) , ca daca contractiile sunt firesti, gandurile negre sigur dauneaza

Marta, Teo, cum mai sunteti cu raceala si tusea? Si Mirunica si Mihnut?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Ali, da junioru tau nu mananca meditareanean, nu? parca ziceai ca e mofturos.
Un kiwi pe stomacu gol de dimineata ar face minuni.....

Cat despre operatie, acu cu problema mea, si nu sestie ce am, si dr de la Fundeni vb de scoaterea splinei cu o maaaaaaaaaare usurinta....LOL
:-))))))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!!!

Sabina, nu renunta, poate e doar o perioada din asta!

Piciulika, m-ai dat gata!E atat de placut sa citesti un om cu adevarat fericit!

Roxana, cum mai esti?Sper ca totul e bine!

Erina, Daria sa-i treaca repede!

Dupa atatea sarbatori, incepem si noi munca cu adevarat!
O zi buna!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Sabinutza, am uitat:

NICIODATA sa nu dai biberon direct.
O pui mai intai la san, choar daca iese un pic cu nervi.
Noaptea mai ales, daca se scoala, nu bibe! Suptul de noapte stimuleaza cel mai mult lactatia.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sabina, mi-ai adus aminte, ca la Olivia la 27 de sapt am stat 1 saptamana in spital cu niste contractii urate de tot!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput