Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata si La Multi Ani ! Un 2010 frumos si puiuti sanatosi va doresc

Eu nu mai apuc sa scriu nici macar doua randuri ca-s zombie de oboseala.Nu stiu ce am,ca a fost si sotz cu mine vreo sapt acasa de sarbatori si teoretic ar trebui sa fiu in forma dar in practica stam altfel.Poate ca si din cauza ca ma trezesc de vreo 3-4 ori pe noapte si asta dupa ora 2-3,pana atunci doarme dus cam de pe la 9-10.

Am fost ieri la doc si Josh e super ok,i-a trecut whatever it was Multumim mult ca v-ati gandit la noi si ne-ati ajutat cu pareriBTW, Cristina eu zic sa dai un tel la spital totusi si sa le spui ce are Emma ca mie nu imi suna prea bine nici cu culoarea si nici faptul ca e apos.Si la noi a fost cam la fel si ne-au spus ca un kk ff deschis la culoare e rotavirusNu ne-au mai facut coprocultra ieri pt ca nu mai avea sens,era deja altfel la culoare si fara mucus,deci normal.Febra n-am avut dar am inteles canu e musai,mai ales la copii micuti.dinti noua nu ne ies deocamdata,asa ca nu bifam aici.Pana la urma n-am aflat ce a avut,dar ma bucur enorm ca nu au fost mari probleme,doar atunci in alea 3 zile am stat cam stresati si cu ochii pe el.

Am vazut poze cu bebelusi dragalasi si mamici frumoase,cu petreceri de sarbatori si caldura specifica.Pupam gasca de dovlecei scumpicei !
Noi dupa aventura cu soacra de Craciun am avut un Revelion linistit,Josh a dormit dus pana la 3,noi ne-am pupat la miezul noptii si am papat ceva bun,dupa care alaptat si somn de voie pana pe la 7 dimi
Cam asta,in rest toate bune si frumoase.Josh a crescut mult in ultimele doua saptamani,i s-a schimbat fizionomia,face o gramada de lucruri noi si ma solicita nonstop.Rade la greu,asa ca un om mare,ne-a terminat

Trimit ca s-a plictisit de gym.Pup gasca,poate mai revin.Asa-mi doresc sa mai scriu si eu din cand in cand si sa mai bag o replica la zi,mai un dat cu parerea...apuse sunt vremurile alea.

PS.Gegea,bine te revad pe aici,ma bucur ca Filip e ok cu inimioara

Sarbatori Fericite !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o !

ralu spune-mi cum ai facut-o sa-mi dau seama ce e in neregula .. ai pus unt suficient? siropul de zahar cum l-ai turnat? cate ore au trecut de cand ai facut-o?

nela esti o scumpa, ca de obicei .. nici de gatit nu am chef .. am facut o ciorbica de burta ieri de nevoie .. pupa elle margelata mica si frumoasa!

luci ce super e scaunelul! eu am de la eva dar mi-ar placea modelul acela.

geani m-am uitat si eu pe pozele tale .. ai doi copii minunati! daria este o domnisoara in toata regula iar filip ... e o poveste de bebelus .. blond c ochi albastri .. exact asa cum aas fi vrut sa fie si baietelul meu ..

manga oftez de cateva zile la un toblerone cu stafide si alune ... sta frumos in frigider dar ma tin tare .. eu de la doua clementine am dat-o peste cap pe anna cu kk .. nu mai ma risc. in schimb am bagat salate zilele astea si vad ca e ok ..

cris e ok pipi .. asa e si al annei .. chiar am observat ca pampersul e un pic galbui cand e mai plinut ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Nu am mai rezistat si am sunat dr...l-am trezit pe Alex saracul cu forta,luat temperatura,recoltat probe si apoi bagat bibe cu forta....l-a lat pana la urma si a papat si el un pic..a ragait si apoi a vomat putin...dar macar a mancat...era de neacceptat ca un bebelus sa manance doar 80 ml in 12 ore...
of oare cu ce am gresit de sunt supusa la atatea incercari?

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

imi pare tare rau de voi. sper sa isi revina repede puiutul.
vreau sa iti mai spun ceva... el are nevoie acum de tine poate chiar mai mult, iar tu daca te simti vinovata nu il ajuti cu nimic. daca are ceva, cu siguranta nu tu l-ai imbolnavit. in consecinta calmeaza-te si cauta o solutie sa remediati problema.

pupici

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetelor!

Vin si eu la cafeluta cu voi ca-s chiauna de somn. Nu'sh ce-a avut ficiorash asta noapte dar m-a spart cu suptul. Acum l-am pus sa faca nani..si sa vedem cat o tine minunea.

Nela cat ma bucur ca te vad din nou Ma uitam la pozele margelatei si o vad atat de frumusica, atat de diferita de majoritatea bebelusilor...nu stiu, are ea ceva aparte si special. Blog zici ca ti-ai facut?? Si nu pui link? sa mai citim si noi ce si cum. Ma apucasem si eu la un mom dat dar pentru ca-s atat de "talentata" si cu atat de multe "idei" n-am mai scris de vreun an de zile

Elle dar de la ce ai starea de "blue"?? Anna vad ca e dolofanica si draguta, Eva e un copil minunat...tu ce-ai patit??

crocodana parerea mea despre a dormi sau nu in patut e diferita fata de ceea ce spun cartile. Eu am 2 copii, unul mai diferit decat altul. Andra cand era mica avea nevoie sa ma simta alaturi de ea. Pana nu o luam si-o strangeam in brate nu adormea, noaptea se trezea doar sa ma caute. La fel ca si tine, incercam sa o pun in patut, ea urla din toti rarunchii si nu reuseam niciunii sa ne odihnim. Asa este ea. Si acum adoarme cu unul din noi si abia apoi o lasam singura. Radu in schimb, daca il asez langa mine...urla. El are nevoie de spatiu psihologic, sa fie stapan peste asternuturi. Eu zic sa-i satisfaci nevoie copilului acum cand ai posibilitatea, restul or sa vina de la sine. Stiu teoriile conform carora este gresit sa iei copilul in pat cu tine dar cand practica ne omoara e mai sigur asa.

mangulico iti tin pumnii strans sa gasesti un job pe placul tau. Ai inceput deja demersurile? Macar sa faci un studiu de piata sa vezi cum mai merg lucrurile. Mie mi-e groaza ca aici dupa ce ca piata este limitata pretentiile sunt destul de mari iar recompensa financiara e de tot rahatul. Noi anul trecut (2009) am tras-o tare de tot cu cel job al sotului si sincera sa fiu ne-a cam iesit pe nas.
Cat despre praji...pai sa fie sanatoase si mama si "soacra" si sa trimita ori de cate ori au timp!! O sa creasca Aidan maricel si-o sa ii faca bunicile toate bunatatile iar tu o sa stai sa privesti lung, poate cu pofta dar o sa-ti imprimi ideea ca "e bucatica baiatului" si-o sa faci tot posibilul sa nu te atingi de nimic. Stiu eu ce stiu Uneori aruncam tot felul de chestii pentru ca se invecheau dar atat timp cat erau in garantie, oricat as fi salivat pe langa sertarul Andrei cu bunatati nu puteam sa i le iau ca daca vrea fata sa pape, totusi??

gegea Ce frumos ai povestit tu despre Daria sa-i pup eu fruntitza ei de fetita dragalasa. Si eu fac cam tot la fel, le vorbesc la fel, povestesc numai la plural si totul incepe cu "copiii mei", daca-l pup pe unul, il pup si pe celalalt si tot ce-mi sta in putinta sa nu creez stari de disconfort psihic. Ce simpatica Daria cu adormitul cu feonul!! Andra mea se pune cu cracaneii in sus si vrea sab simplex pus cu picatura in gurita sau sa o pun in brate si s-o scarpin pe spate cum ii fac lui frate-su. Chestii de-astea bebelusesti. Mi-a spus intr-o zi ca vrea si ea sa faca pipi si kk in kilotei ca sa o sterg si pe ea la popon (nu ca n-as face-o daca merge la wc).

Danuta Asa carevasazica, Anuta noastra s-a lungit?? Si ati trecut la nivelul urmator...la baia in cada?? Felicitari!!! Sa o pup eu pe Ileana Cosanzeana Sa vedem flacaul meu daca se face Fat-Frumos sau devine direct Zmeu.

monica_dicut N-am putut sa nu remarc si eu cele 2 perechi de ochi tulburator de limpezi (ce alaturare!!) si frumosi din cale-afara! Si freza ta e supersimpatica. Ce mi-as fi dorit si eu sa am cateva bucle pe ici pe colo sa-l pot aranja rapid

Ioanna81 Am avut si noi un astfel de episod cand tragea de 2-3 ori, intindea sfarcul ca pe jeleu, eu lacrimam de durere, el se hlizea la mine si iar o luam de la capat. Eu in mom alea l-am lasat jos si nu i-am mai dat papa pana nu l-am vazut ca s-a linistit. Am incercat inca odata, imi facea la fel...iar l-am pus jos...si tot asa. In cele din urma cred ca s-a prins ca nu ne jucam cu asa ceva si s-a potolit. Nu stiu ce sa-ti zic. Sau, mai face de-astea cu miorlaituri si arcuiri de spate daca ii vine vreun partzon sau vreo kk..si la fel, il las as execute ce are de facut si dup-aia ne continuam treaba.

ralucapaun cu intoarcerea la serviciu...de data asta sunt hotarata sa aman momentul cat de mult se poate. Ma motiveaza extraordinar de tare faptul ca la toamna Andra va merge la scoala si are nevoie de un start bun. In concluzie, daca sunt acasa, o pot coordona fara sa fiu nevoita sa ma lupt cu morile de vant=bunicii.
Cand am nascut-o pe Andra, la 5 luni am lasat-o cu bona si m-am intors. Fata mi s-a intarcat, eu eram usor absenta la serviciu si-mi lipsea concentrarea...dar ce-i mai grav, am pierdut f multe momente importante din viata ei, inclusiv primii pasi Acum voi profita la maxim!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara fete dragi,
raluca_u ce mi-a placut de tine azi. sa stiti fetelor ca are fata asta o voce asa de calma si blanda.

subscriu si eu! dar tu de unde stii?!

si zici de sapunuri solide pentru par?! abia astept sa incerc si eu..insa nu sunt convinsa ca voi putea renunta la masca de par (adica sa fie ele atat de bune incat sa nu mai fie nevoie de masca..hmmm..ce bine ar fi)

ce mi-ai placut cu Ana Lugojana! grig ii zice asa si ii mai canta si un cantecel al lui T. Gheorghe despre o ana;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut cu drag!
vin si eu incet din urma...

Croco uff..imi pare rau pentru emotiile cu temperatura crescuta..bine ca ati reusit sa o scadeti! nu stiu ce sa zic de patut, pentru ca probabil eu fac parte din categoria norocoaselor, dar ma gandeam, daca ti-ai pune un scaun langa pat si sa stai cu ea, sa te vada acolo, sa o tii de manuta, sa-i povestesti..oare nu functioneaza? si te cred, nici eu nu as putea sa o las sa planga singurica

am uitat de puiutii sarbatoriti ieri..ii pupa Dana pe toti si le ureaza sa creasca mari si sanatosi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliana ma simt asa lipsita de chef de viata .. mi-ar placea si mie sa mai ies in oras, sa mai fac cu prietenele niste window shopping .. sa mai merg la un club sa beau o kaiphiroska .. , sa-mi mai clatesc si eu ochii .. dar unde sa plec cu doi copii de gat? vineri isi face ziua cea mai buna prietena (face 30 de ani), a inchiriat un club intreg, are vreo 50 de invitati .. eu nu cred ca voi merge caci de fiecare data cand am plecat (cred ca 3 ori), anna a plans groaznic, eva s-a trezit si ea .. socrella a fost depasita de situatie .. iare zuza mica a adormit abia cand am ajuns eu acasa, la tzitzi desi balotase 2 bibe de cate 120 fiecare .. ca sa nu mai spun ca eu mi-am ratat petrecerea de 30 de ani .. eram ocupata sa ma impart sa sterg popouri de kk, sa fiu vacuta milka .. doar ai mei au venit si am pregatit ceva acasa .. si in plus .. prietena mea cea mai buna nici nu m-a sunat .. abia a doua zi si-a amintit .. sa mai spun .. sunt cat china deci si la capitolul haine stau ff prost, colac peste pupaza mi s-au rupt si cizmele si sunt "desculta" .. daca merg undeva intr-o vizita, ma duc in pantofi, la cosmetica nu am mai ajuns de anul trecut .... cand sa ajung sa imi caut de incaltat cand zuza mica ma suge la doua ore?

si desigur nici cu banii nu suntem pe roze .. banii de craciun si sorcova ai fetelor, i-am cheluit in casa, banii pe care i-am primit sa-mi iau ce vreau (vreo 1000 ron) tot in casa i-am cheltuit .. am sunat la serviciu si nu au bani sa-mi dea salariul bonus .. si uite asa ..

as mai avea de spus dar ma simt prost fata de voi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Raluca eu momentan nici nu ma gandesc la intorsul la munca inainte de doi ani.Sau ba da,ma gandesc ce fac cu puiul cand o sa ma duc la munca....bona,cresa???
Elle la multe lunite,ce bine a crescut papusica! pentru starea blue.
Maria pe mine ma apuca depresia cand ma uit ca am un dulap de haine care nu ma impac.Ma consoleaza ideea ca am mai slabit,dat tot mai am de dat jos vreo 11-14 kg.Dar tinand cont ca am avut +32 kg ,zic eu ca-i ok.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza
Mi-ar placea si mie sa pot scrie mesaje asa lungi (de continut nu ma iau,n-as putea ajung la inaltimea ei never ever) ca ale Lilianei,dar am recuperat in fuga si imediat tre sa vina o prietena la mine

ce vroiam eu sa zic e ca atunci cand am citit de Gegea si problemele cu Daria,in secunda urmatoare mi-am aruncat ochii sa-i vad varsta.Nu vreau sa par eu marea sfatuitoare ,nu ma cred in masura de a ma compara cu mamicile cu o mai mare experienta de aici,dar imi sustin ideea (pe care,daca nu ma insel,v-am mai zis-o) ...cu cat primul copil e mai mic,cu atat problemele de gelozie/acceptare a celui de-al doilea nu exista.
V-o spun pe pielea mea,Alex era prea mic sa stie ce-i aia gelozie si l-a acceptat foarte usor pe bb...avea 1 an si 8 luni
V-am zis asta ,pt cele care va ganditi la bb2 si nu stiti cand e momentul cel mai bun

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit!

Azi am tot zis ca intru s-o imbratisez pe Cris si sa-i zic sa ia decizia in care ea are incredere.

M-am vazut cu 2 prietene azi, foste colege de serviciu si mi-au povestit ce au mai facut, pe unde au mai lucrat,proiecte etc...asa dor mi s-a sa muncesc, sa ma duc la munca din nou.

V-ati gandit cand va intoarceti la serviciu?

de Natalia (03.09.09)

ce subiect delicat...

La Adina a trebuit sa ma intorc f repede, din punctul meu de vedere, cand avea ea 10 luni jumate. a fost cumplit de greu. mamicile isi povesteau ce mai fac copii, cum au mai evoluat, primele cuvinte, primii pasi... eu eram la birou. am suferit f tare a fost singura data cand am cazut in depresie. insa atunci aveam credite multe, chiria... si cu 800 de lei zau ca nu poti trai. acum e alta situatia si voi sta 2 ani cu puiutul meu.
si ca si un bonus nu mai am de gand sa ma intorc acolo never. in realitate nu ma mai intorc in domeniul acela. anul asta termin a doua facultate si am de gand sa o iau pe alt drum, unul cu bani mult mai putini dar care imi va permite sa fiu aproape de copii.

cazul meu insa nu e universal valabil. stiu mamici care au inceput sa munceasca cand avea copilul 5, 6 luni si nu pt ca nu se putea altfel ci pentru ca asa au simtit. credeti-ma ca nu sunt eu mai mama decat ele. depinde de fiecare, de fire si de lucrurile care iti aduc satisfactie si te fac sa te simti implinita. degeaba stai acasa 2 ani cu copilul si tu tanjesti dupa serviciul tau, esti neimplinita si nefericita, copilul simte toate astea. in cazul asta mai bine te duci la serviciu si orele pe care le petreci cu copilul, alea putine cate sun, esti fericita si i le dedici in intregime fara regrete si frustrari.

cauta sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copilul tau.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput