Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ieri, dupa un mesaj chilometric scris printre picaturi m-a delogat si am pierdut tot apoi nu am mai apucat sa scriu, asa ca incerc sa reiau acum, desi sigur nu mai pot fi la fel de coerenta.

Multumesc din suflet tuturor pentru pareri, sfaturi, vorbe bune si ganduri...daca imi era frica de ceea ce imi veti spune nu mai scriam aici ce am facut, asa ca nu am cum sa ma supar indiferent de raspunsurile primite.

Nu nominalizez pe toata lumea ca nu apuc, insa va pup pe toate.

Liliac, asa este sa stii, treaba cu fitzele mandrei la mancare m-a cam adus cu botul pe labe, nu stiu de ce sunt atat de disperata sa nu aibe ceva fata, pur si simplu am o obsesie cu bolile astea, asa sunt si cu cainii si cu ceilalti membri ai familiei, am o mare problema din puctul asta de vedere. Stiu ca nu exista copii ca in carti, imi dau seama ca probabil atat ii trebuie ei, dar ma apuca gandurile negre, sa nu aiba ceva la stomac, sau la ureche, sau in gurita...si tot asa, si am ajuns la pamant cu nervii si am clacat...normal ca tot eu am agitat copilul si tot eu am ajuns sa imi vars nervii pe ea (sa nu va inchipuiti ca i-am facut ceva, doamne fereste, pur si simplu m-am repezit la ea si am ridicat-o brisc din patutz apoi am pus-o la loc mai zmucit...atat, dar durererea pe care o simt acum cand imi amintesc este imensa).

Criss, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau, iti tin pumnii sa treci cu bine peste. Pipi este normal asa...si sa stii ca si a mea a avut zile in care a dormit exagerat de mult si a papat putin, daca nu are si alte simptome nu iti face griji mari...probabil e vreun puseu.

Elle, imi pare rau ca si tu esti blue, dam un pupic sa treaca.

Cristina, tinem pumnii sa nu aiba cea mica nimic, eu as suna totusi la pediatru.

App de asta, fetele din Bucuresti, zona 13septembrie sau Berceni, vreau si eu un pediatru BUN, aveti ceva recomandari, al meau m-a dezamagit tare.

Selen, sar'na de intrebare, cutulanii mei sunt bine, inca in depresie din cauza lipsei de atentie, insa incerc sa fiu si alaturi de ele cat pot, arata interes fata de asta mica si abia astept sa fie si ea constienta de prezenta lor, cred ca va fi mare distractie.

Fug, se trezeste mandra, sper sa revin.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mai fetelor vin si eu cu o intrebare.

copiii vostri cum stau la masa la san? adica dau din maini si din picioare si tipa si se agita ca al meu? asa face de cateva zile si nu stiu de ce. cred ca renunta la o masa si trece la 4 pe zi. acuma doarme de la 5 jumate, a papat la 4 si a stat la san vreo 35 de minute. eu cred ca mananca bine dar de ce se agita in halul asta oare!

sa stii crisbebe ca eu tot citesc ce-ti spun fetele numai ca nu vreau sa-mi dau cu parerea pentru ca este foarte delicata situatia asa ca nu pot decat sa te sustin din umbra!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

stefan suge maxim 5 minute si atunci cred ca se intampla noaptea, ziuacred ca 3 minute. daca mai sta la san dupa timpul asta da din maini din picioare, mai ia sanul ii mai da drumul - in cateva cuvinte - se joaca. tu vb de 5 mese care s-ar face 4... noi suntem departe de asa ceva. Stefan mananca si din ora in ora daca are el chef, uneori vrea si dupa 40 de minute. insa la fel de bine poate sa stea si 3, 4 ore fara sa manance, e drept cam rar. insa eu stiu si de ce face asa. cand incepe sa se agite cauta sanul si pt noi e ok ca scapam astfel de crize de plans, care noua ne fac tare rau la urechi.
nu stiu cat am putut sa te ajut dar macar ti-am povestit cum e la noi.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

saru'mana de cafea Liliacule drag! si eu mi-s cu ochii mici si prietenosi (nici nu mi-am spalat fata, ca daca adoarme copila, poate poate mai rup si eu putin somn)...a supt Ana de vreo 3 ori azi noapte..stiu ca nu-i asa mult, alti copii poate o fac mai des, dar ma obisnuiesm boieroaica
Nela ce rochita/bluzita draguta are Anuska! (cea mov) si ce frumoasa esti in ultima poza! blog?!! citim si noi?
Gegea ce frumos ai spus tu de copilasi! si asa cu Daria, isi cauta alta casa?! Doamne, de unde le scot?! (verisorul meu cand era micut si mama lui se certa frecvent cu unchiul meu, se ducea la tatal lui, il lua de mana si-i zicea "hai tati sa ne cautam alta mama! nu vezi ce rea este mama asta?!!") si ce draguta este Daria cu faptul ca nu se supara sa fie trasa de par! este ciudat nu?! cateodata dau dovada de atata maturitate si altadata vor si alinturi de bebelusi..dragii de ei!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Crocodana bine ca nu a durat foarte mult puseul de febra,Imi amintesc si eu cat m-am speriat cand a avut Mihnea febra,dar la noi era de alta natura .
Kawa diareea de rotavirus se transforma in verde si este plina de mucus...
Elle ce-as mai bea o cafea,dar nici nu mai stiu care e gustul ei de vreun an,
Pup fetele!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit!

Azi am tot zis ca intru s-o imbratisez pe Cris si sa-i zic sa ia decizia in care ea are incredere.

M-am vazut cu 2 prietene azi, foste colege de serviciu si mi-au povestit ce au mai facut, pe unde au mai lucrat,proiecte etc...asa dor mi s-a sa muncesc, sa ma duc la munca din nou.

V-ati gandit cand va intoarceti la serviciu?

de Natalia (03.09.09)

ce subiect delicat...

La Adina a trebuit sa ma intorc f repede, din punctul meu de vedere, cand avea ea 10 luni jumate. a fost cumplit de greu. mamicile isi povesteau ce mai fac copii, cum au mai evoluat, primele cuvinte, primii pasi... eu eram la birou. am suferit f tare a fost singura data cand am cazut in depresie. insa atunci aveam credite multe, chiria... si cu 800 de lei zau ca nu poti trai. acum e alta situatia si voi sta 2 ani cu puiutul meu.
si ca si un bonus nu mai am de gand sa ma intorc acolo never. in realitate nu ma mai intorc in domeniul acela. anul asta termin a doua facultate si am de gand sa o iau pe alt drum, unul cu bani mult mai putini dar care imi va permite sa fiu aproape de copii.

cazul meu insa nu e universal valabil. stiu mamici care au inceput sa munceasca cand avea copilul 5, 6 luni si nu pt ca nu se putea altfel ci pentru ca asa au simtit. credeti-ma ca nu sunt eu mai mama decat ele. depinde de fiecare, de fire si de lucrurile care iti aduc satisfactie si te fac sa te simti implinita. degeaba stai acasa 2 ani cu copilul si tu tanjesti dupa serviciul tau, esti neimplinita si nefericita, copilul simte toate astea. in cazul asta mai bine te duci la serviciu si orele pe care le petreci cu copilul, alea putine cate sun, esti fericita si i le dedici in intregime fara regrete si frustrari.

cauta sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copilul tau.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Felicitari Raluca!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Ioanna, asa facea Dragos. EU am banuit ca nu mai curge cum trebe si i-am bagat bibe . Stiu ca Selenica zicea ca si Ebru mai facea asa. Al meu chiar maraia si facea destul de urat, ca si cum nu avea rabdare asa...si totul sfarsea prin plans, fara sa ne saturam, asa ca ii bagam rapid un bibe. SPer s anu fie cazul la voi. Lupta pt tzitzi

nici nu stiu cum sa va explic mai bine. trage tare si apoi incepe sa dea din maini si din picioare. scoate sanul, se uita in jur. il pun iarasi, incepe sa maraie, plange, urla, tipa, iar suge si tot asa. lapte este, de saturat se satura pentru ca nu mai cere decat peste vreo 4 ore dar frichineala asta ma termina psihic. o fi vreo toana adolescentina

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

hai ca revin...
la fiecare masa face asa? stefan face asa mai rau doar cand e obosit si vrea sa doarma. uneori sanul il linisteste si il adoarme, alteori insa face exact cum descrii tu si atunci la noi solutia e sa il pun in sling si sa il plimb putin si adoarme rapid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

liliana ma simt asa lipsita de chef de viata .. mi-ar placea si mie sa mai ies in oras, sa mai fac cu prietenele niste window shopping .. sa mai merg la un club sa beau o kaiphiroska .. , sa-mi mai clatesc si eu ochii .. dar unde sa plec cu doi copii de gat? vineri isi face ziua cea mai buna prietena (face 30 de ani), a inchiriat un club intreg, are vreo 50 de invitati .. eu nu cred ca voi merge caci de fiecare data cand am plecat (cred ca 3 ori), anna a plans groaznic, eva s-a trezit si ea .. socrella a fost depasita de situatie .. iare zuza mica a adormit abia cand am ajuns eu acasa, la tzitzi desi balotase 2 bibe de cate 120 fiecare .. ca sa nu mai spun ca eu mi-am ratat petrecerea de 30 de ani .. eram ocupata sa ma impart sa sterg popouri de kk, sa fiu vacuta milka .. doar ai mei au venit si am pregatit ceva acasa .. si in plus .. prietena mea cea mai buna nici nu m-a sunat .. abia a doua zi si-a amintit .. sa mai spun .. sunt cat china deci si la capitolul haine stau ff prost, colac peste pupaza mi s-au rupt si cizmele si sunt "desculta" .. daca merg undeva intr-o vizita, ma duc in pantofi, la cosmetica nu am mai ajuns de anul trecut .... cand sa ajung sa imi caut de incaltat cand zuza mica ma suge la doua ore?

si desigur nici cu banii nu suntem pe roze .. banii de craciun si sorcova ai fetelor, i-am cheluit in casa, banii pe care i-am primit sa-mi iau ce vreau (vreo 1000 ron) tot in casa i-am cheltuit .. am sunat la serviciu si nu am bani sa-mi dea salariul bonus .. si uite asa ..

as mai avea de spus dar ma simt prost fata de voi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Elle scumpa mea draga! Capul sus ca de-astea sunt la orice casa, cred. La mine situatia este muuuult mai jalnica si daca e sa ma apuc sa le insir cred ca v-ati apuca cu toate de cap si v-ati intreba cum naiba supravietuim, cel putin din punct de vedere financiar.
Cizme nasoale?? Poate vrei sa facem schimb!! Ca am si eu unele la fel de nasoale dar nici nu-mi permit acum sa imi cumpar altele. O sa supravietuiesc, ce naiba. Si...nici pantofi nu mai am
Hai sa-ti spun garderoba mea care ma incape: o pereche de pantaloni sport roz si-o pereche de blugi de vara cu talie joasa. Are sens sa-ti explic ca pe flescaraia de-afara o pereche o spal si una o imbrac?? Si asta cat ma duc pana la colt sa imi iau o paine sau altceva.
Cu petrecerea...sa fii tu sanatoasa ca or sa vina de-acum o gramada de petreceri care mai de care mai fandosite si pline de cadouri. Important e ca tu si familia ta minunata sa fiti sanatosi!!!
Si...daca la voi nu-s bani de salarii bonus, ei la altii nu-s bani punct! Ce m-am mai suparat si eu cand am auzit ca s-a dat la serviciu cate 150 RON de copil cadou de Craciun iar eu pentru ca sunt in medical nu beneficiez...dar uite, ne-am descurcat si ma bucur de orice fleac. Pana si faptul ca vin aici dimineata si gasesc cate-o cafeluta de la tine, chiar daca virtuala, ma bucura enorm de mult!!!
Restul...fa o cafea mare...si bea-o pe balcon cu ochii dupa "lume". Mie mai imi trece din dureri!
Hai capul sus si-o sa vezi ca lumea se vede cu alti ochi asa de la inaltime. Te si si te rog sa iei partea frumoasa a vietii ca altfel nu se poate!
Bucurosi le-om duce toate...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Elle imi pare rau ca esti tristuta! unele chestii le inteleg f bine..pe mine m-ar durea tare sa nu ma sune prietena cea mai buna de ziua mea; e acceasi prietena la al carei chef crezi ca nu vei ajunge?!! hmmm... am asa un feeling ca ea nu are nici un copil si huzureste toata ziua..daca ma insel, scuze!

uff..sper sa treaca starea aceasta!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara fete dragi,

va tot alerg de azi dimineata. in sfarsit am terminat.

raluca_u ce mi-a placut de tine azi. sa stiti fetelor ca are fata asta o voce asa de calma si blanda.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

bine ca mi-ai adus aminte.
am facut acum ceva timp un filmulet pentru manga, pentru ca nu se descurca cu slingul. ei i-a fost de ajutor si s-a gandit ca v-ar folosi si voua. eu din motiv de copil bolnav nu am mai intrat si nu am mai pus link-ul. filmuletul e cu o papusa de-a adinei pt ca stefan dormea si altul n-am mai facut desi i-am promis si Dianei de pe sling ca fac unul cu stefan ca sa il puna si pe site. o sa incerc sa ma mobilizez.
pana atunci sper sa va ajute asta
www.youtube.com/watch?v=Vn6nQXWjC4A" target="_blank">cum folosim sling-ul

pupici

Mergi la inceput

Liliacule ce mesaj frumos ai scris pentru Elle!
din reflex, mi-am indreptat spatele cocosat (asa stau eu la calculator, cu un picior sub mine) si mi-am ridicat privirea...
te imbratisez! esti minunata!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput