Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Danuta, sa stii ca eu te invit cu draga inima la mine. Daca vrei sa vii prin Bucuresti , te primesc cu cea mai mare placere sa dormi la mine (si cu familia, bineinteles).
Raluca, sa stii ca stam la doi pasi una de alta. Eu stau pe Prelungirea Ghencea, unde sunt blocurile alea noi, portocalii. E un BCR pe acolo.
Raluca_U, asteptam poze sa ne dam cu parerea despre tunsoare!
Mai fetelor, si la voi merge forumul asa de greu? M-am chinuit 15 minute sa deschid fereastra de raspuns la mesaje. Sau o avea netul meu ceva?
Eu renunt sa mai scriu acum ca ma umplu de nervi.
Daca vreti sa veniti la mine o sa va raspund mai tarziu, cand isi mai revine forumul. Sa nu credeti ca ma dau la fund!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Dana15 spune:
aoleoo! da' ce bine arata tipul asta, Billy!
am nimerit un video in care este cu pectoralii la vedere![]()
si mai este o tipa pe acolo cu un abdomen plin de patratele
..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Raluk, am reusit sa vad toate pozele voastre de pe mail. Sunteti tare frumosi cu totii iar tu nu esti grasa deloc. Arati chiar foarte bine. Am vazut ca are si leganas. Sta in el linistit? Ca la noi nu. Tare imi plac pozele in care doarme pe unul din voi doi. Al meu nu a adormit niciodata la mine pe piept. In brate adoarme dar altfel nu. 
Cristina_ana, tare imi pare rau ca esti asa necajita. Sunt sigura ca iti sta la fel de bine si tunsa scurt. Gandeste pozitiv, va creste el si parul inapoi. Eu stau cam departe de tine si am si un pui plangacios ca sa vin la tine cu el. Nu de alta dar nu va putea sa doarma nici cea mica. Poate prin vara ne vedem totusi in parc. 
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
liliac1 spune:
sweetangel Bine ai revenit printre noi. Si eu ma intrebam la un mom dat daca ai ramas pana la sf sarcinii in China sau ai revenit acasa, mai ales ca "acasa" al tau coincide cu "acasa" al meu si dr ta gineco este si dr mea gineco. Cum sa te uitam???
Luto descrierea cu caruciorul este TOTALA!!! dar perfect adevarata. Mi te si inchipui. Eu ce sa mai comentez ca stau la et 5 si caruciorul nostru NU INTRA IN LIFT sau daca intra nu pot inchide usile si stau intr-un anume fel sa tin butoanele apasate ca sa circul cu ele deschise
Dar nu indraznesc sa fac manevra asta cu Andra langa mine ca mi-o pun original! O sa vrea numai asa sa circulam, agatate ca maimutele dupa butonele. Liftul nostru e de-ala batran si sovietic, de-un 1m/1m.
Danuta bun si 10 min in jurul blocului. Eu azi n-am indraznit ca e flescaraie si imi pastrez pantalonii curati pentru maine cand trebuie sa merg la maica-mea ca face nu'sh ce pomana. Doamneeeee, ce motive mai am si eu 

V-am spus doar ca eu-s cu inmormantari/pomeni/parastase...
As vrea si eu sa lambaduiesc pe undeva da' nu ma mai primeste/invita nimeni. Pana si sotul nu mai are forta sa ma unduiasca...cica-l tin shalele asa ca o dam in bluzuri dar si alea cu copiii atarnati de gat. Iese un fel de hora 
cristina_ana Eu as veni cu mare drag, mai ales ca faci papa bun
da's asa de departe. Te astept pe tine sa vii la Braila si promit ca ne vedem atunci. Cu parul, rilex beibi, ca o sa creasca frumos si sanatos. Pai decat un stuf in cap dar luuuung, mai bine scurticel si aranjat. Uneori parul are nevoie de regenerare. Eheee, o sa creasca el frumos pana te faci tu mare
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
suede spune:
Cristinaesti o dulce,merci de invitatie!
Dar si eu stau departe si in plus noi n-am plecat inca singuri de acasa decat pana in parc care-i la 5 min de noi.Plus ca e foarte frig afara
.
Dar sper ca ne vedem cu proxima ocazie!Nici n-ai idee ce dor imi e de-o barfa.Noroc ca s-a anuntat o prietena in vizita maine!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Raluca_u spune:
cristina eu as veni cu picii daca primesc unda verde de la dr deseara.
noi cam suntem la izolare din cauza de Stefan fara imunitate, dar vedem poate poate venim. mie mi-ar conveni mai mult mai de dimi. asa de pe la 10, 11. acum stabiliti voi daca vreti si hotaram apoi.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
suede spune:
Fetelor, a facut cineva Prevenarul?
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
vik-cj spune:
Pupici fetelor...am aparut si eu. Va ziceam eu ca sunt mai blue asa ca de dimineata (adica la 11, ca atunci s-a trezit de tot mamarutza) am lasat-o cu bunica-sa si am dat o tura in oras...am fost la o galerie de arta sa imi clatesc ochii (si sa cumpar un cadou ptr un Ion) si in magazinele de hainute ca nu mai avem body-uri care sa ne cuprinda...
, la toate ne pusca capsele. Nu ma mira..are 65 de cm
si inca nu are 4 luni. Si...parca sunt mai bine...e drept ca am avut timp sa stau sa fac repede o manichiura, am pus un fard pe mine si haine normale de iesit in lume...ca in casa tot in trening si blugi stau

.
Despre intorsul la munca...hmmm.. grea decizie si complicata in cazul meu. Seful meu ma tot preseaza sa ma intorc din 21 februarie (cind incepe sem II) eu vreau sa amin pe 1 octombrie...Am avut de citeva ori discutia asta...si parca nu vrea sa auda. Si la noi e situatie aiurea, au scazut salariile rau de tot (cu 30%), ne-au scos toate sporurile si plata cu ora...Asa ca nu ma simt deloc motivata. Mai rau imi pare ca am avut o propunere de job pe un contract pe 3 ani la Bochum in Germania...si am spus pas...era cu incepere de la 1 iunie 

asta e...Cert e ca pina la 1 an vreau sa fiu langa fata mea...nu vreau sa pierd primele cuvinte, primii pasi etc etc.
Nela...esti foarte draguta...dar eu doctoratul l-am dat acum 7 ani
(nu imi vine sa cred ce repede au trecut anii astia). Acum ma chinui sa scriu cu fostul meu conducator de doctorat din Franta o carte...si nu am spor si nici inspiratie...si nici motivatie si disponibilitate si si si...ioi ca am o gramada de scuze. Dar trebuie sa ma mobilizez ca editura ne-a dat un dead line si trebuie respectat.
Eu imi aduc aminte ce stil infernal de munca am avut atunci (12 ore de munca/zi si inca 2 de redactat) si acum nu as mai face fata...de asta ii uram bafta si spor lui Biaz...
Luto...totala descrierea ta ...cam asa e si la noi...cu iesitul afara, landoul e in casa, rotile in garaj, si le car cu stoicism 2 etaj dar asta e...abia astept sa ajungem la sport ca ala il voi tine in garaj.
Cristina_ana...si eu vreau sa ma duc sa ma tund saptamina viitoare...hai fruntea sus...va creste ..e mai bine sa il mai tai din cind in cand pentru regenerare...
Va
. Revin mai tirziu.
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
cristina_ana spune:
Suede, imi amintesc ca a zis cineva ca a facut si Prevenarul, dar scleroza e mare si nu mai stiu cine!
Raluca, daca poti veni, eu te astept cu drag. Am sunat-o si pe Miha74 si am invitat-o si pe ea cu piticii. A zis ca ma suna mai tarziu sa-mi zica daca poate veni sau nu,
Oricum, eu ma duc diseara in Cora si cumpar ingrdientele pentru un tiramisu marca Ellenuta si paste carbonara marca Andre! Astea se fac usor si repede. Daca imi confirmati ca veniti maine dimineata, bag diseara un tiramisu, daca nu, tin ingredintele la pastrare pentru alta data.
Imi pare rau ca Andrei e la Brasov la parintii mei, ca mi-ar fi placut sa se joace cu Adinuta si Mateiut a lui Miha! De cand merge la cresa a inceput sa se joace foarte frumos cu alti copilasi.
Liliac, lasa ca noi ne vedem cand mai vin prin Braila. Tu stii ca nu imi amintesc sa fi fost vreodata la Galati? Sau cred ca am fost cand eram tare mica, dar nu mai tin minte.
Monicule, nu vii si tu la mine cu baiatul, sa isi cunoasca nevasta? Am vazut pozele cu voi doi, tu arati asa de bine cu parul acela cretuliu, iar Dragoselul este adorabil imbracat in blugi si vestuta. Ca un baiat mare!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
1. se impacheteaza copilul cu tot cu geaca, fara caciulita si se lasa pe mijlocul patului in tipete 2. se ia carutul de 15 kg si se tara 2 etaje pana jos, avand grija ca la curbe sa nu zgariem peretii 3. jos se trage/impinge/desface si se lasa pe pozitii 4. se alearga intr-un suflet doua etaje in sus unde cand apari in pragul usii copilul incepe si rade si uita ca ii e cald si ca are geaca pe el 5. se ia in brate (7,4 kg) si se coboara cu el unde se monteaza in carut in alta serie de urlete si tipete (cand ii pun curelusele) 6. la aceeasi tura de plansete tragem si caciulita pe urechi 7. deschid usa de la bloc si aerul rece si masinile de pe sosea il fac sa taca si sa fie atent 8. incepe o plimbare minunata de 2- 3 ore aproape zilnic cu cumparaturi si mult aer curat. Davidelu savureaza fiecare clipa si daca nu se uita la oameni atunci doarme linistit. Daca ar veni cineva sa-mi spuna in acele momente ca e frig, cu siguranta l-as pocni ca eu sunt lac de transpiratie dar asta e. Nu mai precizez ca ne si intoarcem acasa cu aceeasi schema. Deci se poate, asta vroiam sa spun. Cand imi vin lacrimile in ochi pe scari cu carutul in mana ....si fara ajutor ma gandesc ca mereu am citit ca mamele sesacrifica pentru copilasii lor si atunci realizez ca de fapt asta nu e niciun sacrificiu ....ci depinde numai de mine cum il privesc. Cand e Adi acasa, coboara el carutul. ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
mama ce-am ras! parca ma vad pe mine pe scari...

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre