Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raluk17,am si eu planuri marete sa ma mai distrez cu Billy!
Acum trei ani am tinut dieta si am facut exercitii regulat(am inceput cu pilates si am continuat cu Billy) si am scapat de 5 kg intr-o luna...nu stiu daca mai reusesc sa ma mai mobilizez,dar amre nevoie mai am...pacat de hainele care nu ma mai incap

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monikus deci asa cu kilogramele, ai reusit sa ma enervezi . Eu am pus 21 am dat jos 5 in maternitate, si de acolo gata, nu am mai scazut deloc

Iti multumesc mult de gandurile bune

Si puiucul arata asa de bine, tu pari asa de linistita si fericita! Sunteti o familie tare frumoasa!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Raluk, de asta nu m-am bagat niciodata la discutiile despre kg. De frica sa nu supar pe cineva. Oricum, o sa reusesti tu sa le dai jos. Multumim frumos pt aprecieri. Cat despre pui, eu sunt sigura ca el duce tare bine pt ca e plimbat de toata lumea ca si puiul vostru. Eu sunt agitata in cursul zilei cand se agita foarte tare puiul la masa. Numai noaptea mai mananca linistit. In poze, nu are cum sa iasa tipetele lui sau agitatia mea. Uite acum m-ai facut curioasa si ma duc sa-iti vad puiul. Sper sa gasesc poze pe undeva ca sta buni cu puiul juma de ora.
1sweetangel ma bucur ca sunteti bine si bine ai revenit.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Raluk, ma ingrijoreaza putin, dar vad ca bebe nu plange, deci se satura. Oricum, eu nu am lapte praf in casa, merg inainte cu tupeu

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:

exact cand as mai avea vreo 10 minute de stat cu voi merge forumul ca....

Ralu_u multumim de film, o sa ma uit la el azi, sa vad cand pot cu sonor . Ce minunat vorbesti de copiii tai esti o femeie extraordinara! Si pe langa titulatura ta de care zicea Dana, imi mai place si motto-ul de la semnatura

draga mea tu stii ca imi esti tare draga nu-i asa, si Dana la fel, voi aveti un loc special in inimioara mea. astazi ce e cu voi, v-ati propus sa ma dati gata. cand am citit mesajele danei de azi cu referiri la mine m-au luat emotiile, dar n-am comentat in nici un fel ca sa nu se creada ca dau apa la moara, dar acum si tu mai mami...
chiar mi-ati facut ziua mai frumoasa...

am vb cu Aiduca mai devreme si era prin bucuresti in trecere, dar nu a putut sa treaca putin si pe la mine... si asa mi-as fi dorit sa o strang in brate pt toate vb frumoase si noptile cand eram in spital si ea imi tinea companie...

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si pentru ca am vazut ca toate suferim de problema singuratatii in timpul zilei, va fac o invitatie:
VA INVIT MAINE LA MINE ACASA!!!!!
Fac ceva bun de papa, mai stam la o barfa mica, mai trece timpul!
Acuma probabil ca e mai greu cu programul de somn al bebeilor, dar daca vrea vreuna dintre voi sa vina, mie mi-ar face mare placere.
Raluca, tu ziceai ca stai in Drumul Taberei, esti chiar aproape de mine. Si stiu ca mai sunt fete care stau prin zona acesta, dar nu numai.
Hai, va rog eu mult, veniti si pe la mine!!!!
(asta mi-a zis si psiholoaga, sa incerc sa socializez cat mai mult, sa mai intalnesc cu prietenii, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna!
Aseara nu am mai avut dispozitia necesara sa intru pe forum. Am fost sa ma tund si dupa ce am iesit de acolo am tras o tura de plans pana acasa. M-a tuns destul de mult, si asta pentru ca il aveam atit de deteriorat la varfuri incat i-a fost imposibil coafezei sa ma pieptene. Baga pieptanul in el si nu reusea sa mearga cu el pana jos, la un moment dat se bloca si acolo taia! I-am zis sa ma tunda in scari si filat, asa ca pare si mai scurt de cat e in realitate. Poate o sa va pun poze, dar deocamdata sunt prea amarata. Atita am vrut si eu par lung, am facut tot ce era omeneste posibil, dar uite ca nu s-a putut!
Liliacule, deci aseara si eu si Andruta am plans dupa podoaba pierduta! Biata fetita, cat trebuie sa fi suferit la gradi, sunt asa de rai copiii cand sunt mici!
Azi dimineata a venit psiholoaga la mine. Am vorbit vreo doua ore, mi-a facut bine, trebuie sa recunosc. Mi-a zis multe lucruri care mi-au deschis ochii, mi-a explicat de ce am anumite comportamente, a fost super. Saptamana viitoare o sa se intalneasca numai cu sotul meu si apoi cu amandoi. Si a zis ca vrea sa il vada si pe Andrei, ca ea e specializata in terapie de cuplu si relatii cu copiii. Mi-a dat multe sfaturi si legate de copii.
De exemplu, mi-a spus sa incep sa ii arat Emmei carticele cu desene si sa ii explic ce e acolo. Mi-a zis ca deja isi focuseaza privirea bine si urmareste cu privirea, asa ca trebuie inceput cu carticelele.
Dupa ce a plecat, asta mica era foarte maraita, plictisita, plangea si am zis hai sa incerc. Am luat niste carticele cu desene mai frumoase si i-am explicat ce e pe acolo. A fost FASCINATA!!! A tacut brusc, si cat i-am explicat si vorbit a urmarit atenta cu privirea desenele cu pricina, si din cand in cand tragea cate un chiot de veselie. Efectiv imi urmarea mana cu privirea si facuse ochii mari de mirare la desene. Sa incercati si voi, mi se pare o metoda foarte buna sa le dezvoltam inteligenta.
Monikus, am reusit sa vad pozele tale! Este minunat Rares si seamana izbitor cu sotul tau!!! Ma bucur ca sunteti pe drumul ce bun cu somnicul.
Trimit mesajul acesta si intru sa vad ce ati mai scris

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

imi pare tare rau ca esti tristuta, dar eu sunt convinsa ca iti sta bine si asa, mai lasa putin timp sa te obisnuiesti, si daca nu e si nu e, o sa creasca el...
si mie imi creste parul fff greu, dar macar e sanatos si des. imi cade f mult in perioada asta dar stiu ca e ceva trecator ca eu in fiecare an am asa cate 2 luni iarna cand cade ca la balamuc si apoi ma trezesc cu o multime de par nou care creste.

daca tot veni vorba de par, mai degraba de tunsori, as vrea sa va pun cateva poze cu mine cu parul in diverse feluri tuns poate imi dati un sfat ce sa fac, ca parca as vrea o schimbare.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina!!! imi esti atat de draga!! ce scumpa ai fost cu "hai va rog eu veniti pe la mine"..vai, cat as veni!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristia, am impresia ca noi stam chiar f aproape. Eu stau un spate la Mega ala de pe Valea Oltului. Tu?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

raluk nu stiu de ce, dar am asa un feeling, ca lui Alex ii va fi mai bine dupa ziua de sambata..Doamne ajuta!
o sa dau si eu un search pe google dupa Billy asta

Cristina imi pare rau ca nu a iesit tocmai cum doreai tunsoarea; lasa, ca va creste! sanatos si frumos!
multumim frumos ca ne impartasesti din sfaturile date de psiholoaga! uite, chestia asta cu "cititul" unor carti cu poze, mi se pare super logica (dar eu am tot amanat, spunandu-mi ca este prea devreme)..sper sa te ajute si la problemutele cu Andrei;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

M-am mai distrat de Selen care, ca si mine, nu spera sa ajunga la varsta pensionarii

Tot ei am inteles ca trebuie sa-i multumim pentru lista de sarbatorite

Si ii mai multumesc pentru treaba cu stenoza. A, si mi-a placut tare de ea cand a zis ca e tot timpul vesela

Ebru e minunata, superba

Din capitolele trecute stiu ca trebuie sa-i multumesc de sfaturi incurajari si ca m-a distrat ca si-a luat "treling bun" de sarbatori pe ea

Sper sa pot reveni aasa la fiecare cu ce am citit. Dar iar trebuie sa ne leganam prin casa...

woow, un mesaj intreg doar pt MOI , multumesc frumos Ralukutz da ai tinut minte multe, nu gluma! sau sunt pe notite?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput