Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Gianina sa nu te aud cu probleme cu laptele, nu se poate sa dispara asa. Poate esti mai obosita...
ziceai zilele trecute ca esti si depresiva. Sper ca te-ai mai scuturat, poate fi si de la asta...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Bun gasit dragelor!
Am dormit ca un purcel pana la 12
dar sunt fresh acum.
Elle, am pus 150 gr unt, 250 gr de lapte praf 100 gr cacao, 150 ml apa. Am amestecat cacao cu unt si lapte; apa si zaharul pe foc ( se topise zaharul dar nu cred ca am facut chiar bine, ca dupa ce am oprit focul incepuse sa se depuna zaharul pe fund (nu al meu
, al cratitei). Apoi am amestecat siropul asta cu pasta aia de cacao unt si lapte si am mai pus stafide si rom. La frigider a stat cam 12 ore.
Imi pare rau ca esti blue..si pe mine ma mai apuca, dar incerc sa-mi revin zicandu-mi ca cel mai usor imi schimb eu atitudinea fata de ce se intampla. Ca imi convine sau nu, credite tot avem, afara tot frig e, tot singura sunt in cartierul asta, cicatricea de la ceza tot mare urata si dureroasa e, etc..
Fetele, multumesc ca mi-ati impartasit gandurile ref intoarcerea la serviciu. O sa ma gandesc si eu ce voi face.
de Natalia (03.09.09)
raluk16 spune:
1sweetangel welcome back! Tot ma intrebm daca ai nascut in China sau in Ro, ca erai in dilema, si n-ai mai intrat sa ne spui. Deci n-as fi nimerit tara ![]()
Monikus
deci asa cu kilogramele, ai reusit sa ma enervezi
. Eu am pus 21 am dat jos 5 in maternitate, si de acolo gata, nu am mai scazut deloc 
Iti multumesc mult de gandurile bune 
Si puiucul arata asa de bine, tu pari asa de linistita si fericita! Sunteti o familie tare frumoasa!
suede spune:
Dana moale trebuie sa fie,dar eu sunt cu capul,pe ideea ,,cand te arzi cu ciorba" 

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
raluk16 spune:
Dana la noi ploua de numa, este apa peste tot vreo 10 cm pe strazi si trotuare, si sub ea inca este zapada inghetata de ieri... deci foarte periculos... nu am iesit cu puiul, dar trebuie sa ies fara el, ca nu am cu ce sa ma imbrac sambata 
Cu Biserica m-ai nimerit. Mie nu-mi placea aici in BM ca era inchisa Biserica ziua si la slujbe toata lumea se uita in jur sa vada cu ce s-au mai imbracat altii
. Cand am mers in Cluj am inteles eu mai bine cum e... sa mergi la catedrala si sa fie doar doi oameni care stau si se roaga din suflet. Minunat de linistitor!
Cu sportul iarasi m-ai nimerit. Dar nu orice sport mi se potrivea oricand, alegeam in functie de feeling. La nervi trebuie sa incerci o data un dvd de tae-bo de billy blanks. Iti trec garantat si te simti extraordinar!
Raluca_u spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
1. se impacheteaza copilul cu tot cu geaca, fara caciulita si se lasa pe mijlocul patului in tipete 2. se ia carutul de 15 kg si se tara 2 etaje pana jos, avand grija ca la curbe sa nu zgariem peretii 3. jos se trage/impinge/desface si se lasa pe pozitii 4. se alearga intr-un suflet doua etaje in sus unde cand apari in pragul usii copilul incepe si rade si uita ca ii e cald si ca are geaca pe el 5. se ia in brate (7,4 kg) si se coboara cu el unde se monteaza in carut in alta serie de urlete si tipete (cand ii pun curelusele) 6. la aceeasi tura de plansete tragem si caciulita pe urechi 7. deschid usa de la bloc si aerul rece si masinile de pe sosea il fac sa taca si sa fie atent 8. incepe o plimbare minunata de 2- 3 ore aproape zilnic cu cumparaturi si mult aer curat. Davidelu savureaza fiecare clipa si daca nu se uita la oameni atunci doarme linistit. Daca ar veni cineva sa-mi spuna in acele momente ca e frig, cu siguranta l-as pocni ca eu sunt lac de transpiratie dar asta e. Nu mai precizez ca ne si intoarcem acasa cu aceeasi schema. Deci se poate, asta vroiam sa spun. Cand imi vin lacrimile in ochi pe scari cu carutul in mana ....si fara ajutor ma gandesc ca mereu am citit ca mamele sesacrifica pentru copilasii lor si atunci realizez ca de fapt asta nu e niciun sacrificiu ....ci depinde numai de mine cum il privesc. Cand e Adi acasa, coboara el carutul. ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

uite ca sa mai scap de niste etape imi place mie sa stau la parter. am stat un an la etaj si a fost chin de chin ca adina era in perioada de vf de la 5 luni pana la 1 an si 4 luni.
tare drag imi e sa citesc mesajele tale.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 1sweet_angel LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI SI MULTA MULTA SANATATE am intrat si eu azi pe mail dupa mult timp si am vazut un mesaj de la alinus_25 careia ii multumesc pe aceasta cale. n-am mai intrat pe forum de cateva luni bune,chiar dinainte de-a naste un superb baietel de 3180g, lung de 50 cm. am nascut normal pe data de 6.octombrie 2009 in italia si-i multumesc lui Dumnezeu ca am fost inspirata sa nasc acolo. nu stiu daca va mai aduceti aminte dar eu aveam rh negativ...sotul pozitiv si mai era si o incompatibilitate de grupa.....David-Gabriele....asa se numeste baietelul meu cam atat deocamdata despre noi sper sa am timp sa intru mai des de-acum pe forum.............ca sincer mi-a fost tare dor de voi dar............e un pic cam greu.....puiutul imi ocupa mai toata ziua.....iar cand doarme fac ce apuc prin casa............e tare greu acum sa mai ai ritmul si viata dinainte.......dar suntem tare bucurosi si renuntam cu placere la viata dinainte cand il tinem in brate pe puiutul nostru. pupici la toate mamicile....si mai ales puiutilor lor........ FERICITA MAMICA DE DAVID-GABRIELE ![]() 23+ cu bebe ![]() sa ne nastem sanatos |
ohoho bine ai revenit draga noastra. chiar ma intrebam mai demult ce mai faci.
acum unde mai stati? tot in china sau in italia, romania?
mai povesteste-ne de bb.
pupici
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
suede spune:
Sweetangelfelicitari!
Da stiu ca te plimbi draga mea
...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
raluk16 spune:
exact cand as mai avea vreo 10 minute de stat cu voi merge forumul ca.... 
Clodute sper sa treaca. Pupam pe puiul Patrick 
angelli si al meu daca are cand face la 2 sau la 3 zile e groaznic de rau, plange si urla si geme si se vaita in continuu
. Nu stiu cum sa-l ajut, am mancat si portocale ca v-am auzit ca fac diaree si degeaba...
A, si mi-ai amintit de mere ca desert. Eu daca puneam scortisoara pe ele nici nu-mi dadeam seama ca n-au zahar. Si pe prune am pus o data si am avut impresia ca mananc gomboti (galuste cu prune)
Ralu_u multumim de film, o sa ma uit la el azi, sa vad cand pot cu sonor
. Ce minunat vorbesti de copiii tai 

esti o femeie extraordinara! Si pe langa titulatura ta de care zicea Dana, imi mai place si motto-ul de la semnatura 
Liliana mi-a placut tare si mesajul tau pentru Elle
. Si cum ai vorbit tu de copiii mai mari cat sunt de scumpi cu mesajele de dragoste!
. Si cat m-am mai distrat de mesajele tale super comice!
. Si imi place tare de tine ca mama cum ii explici Andrei 
Fug ... sper sa mai revin azi
ca nu am terminat de spus ce am vrut ![]()
cristina_ana spune:
Buna!
Aseara nu am mai avut dispozitia necesara sa intru pe forum. Am fost sa ma tund si dupa ce am iesit de acolo am tras o tura de plans pana acasa. M-a tuns destul de mult, si asta pentru ca il aveam atit de deteriorat la varfuri incat i-a fost imposibil coafezei sa ma pieptene. Baga pieptanul in el si nu reusea sa mearga cu el pana jos, la un moment dat se bloca si acolo taia!
I-am zis sa ma tunda in scari si filat, asa ca pare si mai scurt de cat e in realitate. Poate o sa va pun poze, dar deocamdata sunt prea amarata. Atita am vrut si eu par lung, am facut tot ce era omeneste posibil, dar uite ca nu s-a putut!
Liliacule, deci aseara si eu si Andruta am plans dupa podoaba pierduta! Biata fetita, cat trebuie sa fi suferit la gradi, sunt asa de rai copiii cand sunt mici!
Azi dimineata a venit psiholoaga la mine. Am vorbit vreo doua ore, mi-a facut bine, trebuie sa recunosc. Mi-a zis multe lucruri care mi-au deschis ochii, mi-a explicat de ce am anumite comportamente, a fost super. Saptamana viitoare o sa se intalneasca numai cu sotul meu si apoi cu amandoi. Si a zis ca vrea sa il vada si pe Andrei, ca ea e specializata in terapie de cuplu si relatii cu copiii. Mi-a dat multe sfaturi si legate de copii.
De exemplu, mi-a spus sa incep sa ii arat Emmei carticele cu desene si sa ii explic ce e acolo. Mi-a zis ca deja isi focuseaza privirea bine si urmareste cu privirea, asa ca trebuie inceput cu carticelele.
Dupa ce a plecat, asta mica era foarte maraita, plictisita, plangea si am zis hai sa incerc. Am luat niste carticele cu desene mai frumoase si i-am explicat ce e pe acolo. A fost FASCINATA!!! A tacut brusc, si cat i-am explicat si vorbit a urmarit atenta cu privirea desenele cu pricina, si din cand in cand tragea cate un chiot de veselie. Efectiv imi urmarea mana cu privirea si facuse ochii mari de mirare la desene. Sa incercati si voi, mi se pare o metoda foarte buna sa le dezvoltam inteligenta.
Monikus, am reusit sa vad pozele tale! Este minunat Rares si seamana izbitor cu sotul tau!!! Ma bucur ca sunteti pe drumul ce bun cu somnicul.
Trimit mesajul acesta si intru sa vad ce ati mai scris
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE

23+ cu bebe 
sa ne nastem sanatos