Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Eu am inteles ca traduci din italiana dar nu ai spus in ce limba traduci ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Luci mami, poate ai uitat de noi ca suntem inapoiati si dupa ce plange cu orele, adoare doar leganat si cu foen-ul si DOARME NUMAI PE NOI toata ziua, toata noaptea. Asa ca te rog eu frumos, sa nu mai fi asa de super distractiva, ca l-am trezit cu hohotele si scuturaturile mele si a trebuit iar shshhh-it si leganat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
Si eu am vazut ca ne cere ajutorul Clodute dar eu ce sa-i spun ?
Poate trebuie sa mai cercetezi draga mea ce ar putea sa-l supere sau sperie.
Poate se trezeste tocmai ca nu mai e bradul (glumesc si eu) dar trebuie sa fie ceva ce-l nemultumeste.
El nu spune nimic ? peste zi nu observi ceva ce nu-i place in camera lui ?
Eu te imbratisez si sa ne spui si ce mai face Karo.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
1. se impacheteaza copilul cu tot cu geaca, fara caciulita si se lasa pe mijlocul patului in tipete 2. se ia carutul de 15 kg si se tara 2 etaje pana jos, avand grija ca la curbe sa nu zgariem peretii 3. jos se trage/impinge/desface si se lasa pe pozitii 4. se alearga intr-un suflet doua etaje in sus unde cand apari in pragul usii copilul incepe si rade si uita ca ii e cald si ca are geaca pe el 5. se ia in brate (7,4 kg) si se coboara cu el unde se monteaza in carut in alta serie de urlete si tipete (cand ii pun curelusele) 6. la aceeasi tura de plansete tragem si caciulita pe urechi 7. deschid usa de la bloc si aerul rece si masinile de pe sosea il fac sa taca si sa fie atent 8. incepe o plimbare minunata de 2- 3 ore aproape zilnic cu cumparaturi si mult aer curat. Davidelu savureaza fiecare clipa si daca nu se uita la oameni atunci doarme linistit. Daca ar veni cineva sa-mi spuna in acele momente ca e frig, cu siguranta l-as pocni ca eu sunt lac de transpiratie dar asta e. Nu mai precizez ca ne si intoarcem acasa cu aceeasi schema. Deci se poate, asta vroiam sa spun. Cand imi vin lacrimile in ochi pe scari cu carutul in mana ....si fara ajutor ma gandesc ca mereu am citit ca mamele sesacrifica pentru copilasii lor si atunci realizez ca de fapt asta nu e niciun sacrificiu ....ci depinde numai de mine cum il privesc. Cand e Adi acasa, coboara el carutul. ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Doamne ajuta ca acuma iara l-am trezit
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Luci mami, .... Asa ca te rog eu frumos, sa nu mai fi asa de super distractiva, |
am si eu cateva calitati ...
![](icon_smile_big.gif)
Pupa Luci Alexutul cel profitor care doarme bine numai pe carne de om
![](icon_smile_cool.gif)
![](floare.gif)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Luci asa de tare rad cand te citesc! Oare ti-am zis catm-a distrat plugusorul?
Si mi-a placut si mesajul de incurajare pentru Elle
Dana15 spune:
am fost iesite numai 10 min..este zapada pe la noi si mie imi este teama ca "automobilul" nostru (incercam sa evit cacofonia..caruciorul) nu functioneaza pe ghetus..asa ca am dat o tura de bloc cu ea in brate..dar este greuta mititica! (sau bratele mele prea slabanoage
)
Lucia mai folositi landoul? sau ati trecut la varianta sport? eu abia astept sa inauguram varianta sport pt ca am impresia ca atunci imi va fi mai usor cu coboratul/urcatul scarilor (landoul este si voluminos)
Suede zici de caca moale..hmm..acum stau si ma intreb: bebelusii nu trebuie sa faca caca moale? ca a mea numai asa face! nu lichid, dar nici ca maioneza
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
M-am mai distrat de Selen care, ca si mine, nu spera sa ajunga la varsta pensionarii
Tot ei am inteles ca trebuie sa-i multumim pentru lista de sarbatorite
Si ii mai multumesc pentru treaba cu stenoza. A, si mi-a placut tare de ea cand a zis ca e tot timpul vesela
Ebru e minunata, superba
Din capitolele trecute stiu ca trebuie sa-i multumesc de sfaturi incurajari si ca m-a distrat ca si-a luat "treling bun" de sarbatori pe ea
Sper sa pot reveni aasa la fiecare cu ce am citit. Dar iar trebuie sa ne leganam prin casa...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
1. se impacheteaza copilul cu tot cu geaca, fara caciulita si se lasa pe mijlocul patului in tipete 2. se ia carutul de 15 kg si se tara 2 etaje pana jos, avand grija ca la curbe sa nu zgariem peretii 3. jos se trage/impinge/desface si se lasa pe pozitii 4. se alearga intr-un suflet doua etaje in sus unde cand apari in pragul usii copilul incepe si rade si uita ca ii e cald si ca are geaca pe el 5. se ia in brate (7,4 kg) si se coboara cu el unde se monteaza in carut in alta serie de urlete si tipete (cand ii pun curelusele) 6. la aceeasi tura de plansete tragem si caciulita pe urechi 7. deschid usa de la bloc si aerul rece si masinile de pe sosea il fac sa taca si sa fie atent 8. incepe o plimbare minunata de 2- 3 ore aproape zilnic cu cumparaturi si mult aer curat. Davidelu savureaza fiecare clipa si daca nu se uita la oameni atunci doarme linistit. Daca ar veni cineva sa-mi spuna in acele momente ca e frig, cu siguranta l-as pocni ca eu sunt lac de transpiratie dar asta e. Nu mai precizez ca ne si intoarcem acasa cu aceeasi schema. Deci se poate, asta vroiam sa spun. Cand imi vin lacrimile in ochi pe scari cu carutul in mana ....si fara ajutor ma gandesc ca mereu am citit ca mamele sesacrifica pentru copilasii lor si atunci realizez ca de fapt asta nu e niciun sacrificiu ....ci depinde numai de mine cum il privesc. Cand e Adi acasa, coboara el carutul. ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ai fost super tare Luto. Probabil ca asta ar fi varianta dar .... vom vedea cum vom face. Eu momentan il scot jumatate de ora pe balcon si-l plimb. Daca mai vine cineva in vizita, il rog sa ne scoata ei afara. Poate voi incerca si varianta ta.
![](pupic.gif)
![](fulg.gif)
![](bebic.gif)
![](fulg.gif)
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
1sweet_angel spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI SI MULTA MULTA SANATATE
am intrat si eu azi pe mail dupa mult timp si am vazut un mesaj de la alinus_25 careia ii multumesc pe aceasta cale.
n-am mai intrat pe forum de cateva luni bune,chiar dinainte de-a naste un superb baietel de 3180g, lung de 50 cm.
am nascut normal pe data de 6.octombrie 2009 in italia si-i multumesc lui Dumnezeu ca am fost inspirata sa nasc acolo.
nu stiu daca va mai aduceti aminte dar eu aveam rh negativ...sotul pozitiv si mai era si o incompatibilitate de grupa.....David-Gabriele....asa se numeste baietelul meu a mostenit totul de la tatal sau...si grupa si rh-ul si .....bineinteles a facut icter cu niste valori ffff periculoase ca se punea problema la un moment dat sa i se faca transfuzie totala de sange.......dar pana la urma n-a mai fost nevoie.............si-a revenit cu un tratament adecvat dupa 4-5 zile.
cam atat deocamdata despre noi
sper sa am timp sa intru mai des de-acum pe forum.............ca sincer mi-a fost tare dor de voi
dar............e un pic cam greu.....puiutul imi ocupa mai toata ziua.....iar cand doarme fac ce apuc prin casa............e tare greu acum sa mai ai ritmul si viata dinainte.......dar suntem tare bucurosi si renuntam cu placere la viata dinainte cand il tinem in brate pe puiutul nostru.
pupici la toate mamicile....si mai ales puiutilor lor........
FERICITA MAMICA DE DAVID-GABRIELE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Vai Monikus ce frumos e baietelul tau. ![]() ![]() ![]() Iar tu iti facusi poza din profil...Ehee, cine mai indrazneste??(eu nu...vreo cateva luni ![]() ![]() Gianina, ![]() ![]() ![]() ![]() Asa s-a nascut Loris |
Kemsy, multumim frumos pt vorbele frumoase. Da, mi-am facut poza din profil.
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](fulg.gif)
![](bebic.gif)
![](fulg.gif)
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion