Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Luto, crema de care ziceam are principiu activ mometazon furoat (sper ca e corect, ca traduc din italiana). Restul compozitiei nu o pricep complet , dar mai are ceara alba,vaselina alba, apa depurata, alcool stearilic.

Eu am inteles ca traduci din italiana dar nu ai spus in ce limba traduci
Multumesc mult oricum, stii ca glumesc, ieri nu l-am mai dat cu nicio crema ci doar cu ceai de musetel,l-am spalat doar cu apa simpla seara si nu l-am masat cu ulei de masline pe acolo....in dimineata asta pare ca suntem mai bine. Adica bubele sunt tot acolo dar nu mai sunt in flacari, sunt tot mai pale.

Apropos de faptul ca nu ai luat salariu de atatea luni sa stii ca in ultimele luni vin foarte multi oameni care au stat in Italia in UK, numai eu am auzit de cativa ..si mai citeste Adi pe forumuri.
E chiar asa rau sau oare ce s-a intamplat cu migratia asta ?
(sarim peste aspectul cu violatorii si imaginea Romaniei ca alea sunt alte amanunte). Te intrebam din perspectiva nivelului de viata.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Ce tare ai fost In bebelusca am tradus...ca acum iau lectii

Cu salariul nu stiu ce sa zic, dar se pare ca patronii italieni (unii) te platesc cat esti pe baricade, si nici atunci, iar cand nu ii mai aduci profit (adica stai acasa in maternitate), nu mai vezi nici un ban. Oricum a fost un an greu pentru mica firma unde lucram, dar si colega mea a patit la fel, acum se judeca, deci e vorba de rea intentie, nu de imposibilitate de plata.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am vazut-o pe Clodute necajita, dar eu nu stiu ce sfat sa-i dau; sper sa-si revina puiul

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto Deci si tu ai aceleasi probleme. Cand gasesti pistolul ala sa-l trimiti si la mine
Si...am mintit cu pantalonii, mai am o pereche pe care am reusit sa-i inchei, dar trebuie sa-mi strang burta tare de tot. Asa ca merg 5 min, ma retrag intr-un colt, imi desfac nasturele, respir de 4-5 ori, iar il inchei. Ma mir ca n-a zburat!!
Cu banii..da-i incolo, noi sa fim sanatosi ca i-om face! Dar m-am ofticat tare de tot cand am vazut criteriile de acordare, mai ales ca nu eram cu contractul suspendat inca. Asta e. Inghit in sec si merg mai departe.

Danuta cu rusine recunosc ca nu am apucat sa-i fac poze. Aseara am stat si-am discutat despre cum au primit-o copiii la gradi. Si-a bocit mititica pe motiv ca i-au spus ca "seamana cu baietii" si cica numai doamnele au laudat-o si i-au spus ca-i sta frumos. Am rugat-o sa ma lase sa-i fac poze si a refuzat. O las sa se obisnuiasca. Intre timp o invat replici de dat rautaciosilor si ea plange ca nu poate sa spuna rautati altor copii. Asta e, deocamdata.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Selen vezi ca pozele pe care le-am admirat eu la Nela sunt la semnatura ei!

Cuscra tu ai pus poza cu fata tunsa si eu am ratat momentul?!! (ca zicea Monikus) sa-mi fie rusine! unde sunt?!

Thank God I'm a woman!

Cred ca m-am exprimat eu aiurea probabil. Eu am vazut pozute cu Andra si apoi am citit ca a tuns-o mami. De aia ziceam ca e normal sa fie suparata aia mica dar ca va creste parutul la loc. Nu am vazut poze cu Andra tunsa. Sorry. Rusine mie daca te-am incurcat.

De intors la munca, eu nici nu ma gandesc sa ma intorc inainte de doi ani. Eu oricum sunt la bugetari si astia dau afara si scad lefurile asa ca, nu imi convine. M-au sunat si pe mine sa ma duc inapoi dar le-am zis ca nu. Au facut gura dar nu au ce-mi face. Sa se obisnuiasca cu ideea. Eu vreau sa stau cat pot de mult cu copilul meu.

Despre centrul de joaca, eu zic ca ii ajuta pe copii mai devreme sau mai tarziu. Nu imi pare rau ca am cumparat asa ceva. Imi pare insa rau ca am luat un fel de leaga de la chicco care nu leagana, doar vibreaza si canta. Nu are rabdare deloc sa stea in ala. Cica era bun pt colici dar.... lasa de dorit.

Si eu ca si Luto, astept sa vina primavara si vara pt ca tare imi e greu sa ies acum afara cu bebe. Nu pot iesi singura cu el pt ca nu pot sa car carutul doua etaje in jos si in sus si sa-l car si pe bebe care are acum cam 6 kg. Asa ca....sa vina primavara ca oricum Craciunul a trecut si nu mai primim alte cadouri.
fetele.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nu-i bai Monikus pup]
am inteles Liliac! lasa-i micutei timp sa se obisnuiasca! sunt convinsa ca o sa o ajuti tu sa realizeze ca este o fetita frumoasa oricum si atunci te va ruga ea sa-i faci un shooting ca la fotomodele; ce draguta este ea! ca nu poate sa spuna rautati altor copii!

cred ca vom scoate si noi putin nasucul afara!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ralukule tu ce mai faci mami draga? cum merg pregatirile pentru Botez?

Raluca_u, tot vreau sa-ti zic...la fiecare mesaj al tau, iti admir titulatura..mi se pare ca ti se potriveste atat, dar atat de bine!!!

Thank God I'm a woman!

tot incerc sa va ajung din urma si apoi uit ce am vrut sa spun

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Noi paturica ii luam saptamana viitoare. Pana atunci, din lipsa de mijloace, am luat maimutoii de plus de la carusel, si i-am legat pe un snur, de patut, chiar deasupra lui bib, si ii atinge, ii impinge, ii trage....vreo 5 minute apoi urla

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Vai Monikus ce frumos e baietelul tau. ptiu,ptiu (facu baba). Este adorabil cu freza aia asa....rebela dar studiata, a la trupele Boyzone, Backstreetboys (am scris bine??)
Iar tu iti facusi poza din profil...Ehee, cine mai indrazneste??(eu nu...vreo cateva luni ). Arati foarte bine, oricum tu nu te-ai ingrasat cu sarcina.

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Si eu ca si Luto, astept sa vina primavara si vara pt ca tare imi e greu sa ies acum afara cu bebe. Nu pot iesi singura cu el pt ca nu pot sa car carutul doua etaje in jos si in sus si sa-l car si pe bebe care are acum cam 6 kg.

1. se impacheteaza copilul cu tot cu geaca, fara caciulita si se lasa pe mijlocul patului in tipete
2. se ia carutul de 15 kg si se tara 2 etaje pana jos, avand grija ca la curbe sa nu zgariem peretii
3. jos se trage/impinge/desface si se lasa pe pozitii
4. se alearga intr-un suflet doua etaje in sus unde cand apari in pragul usii copilul incepe si rade si uita ca ii e cald si ca are geaca pe el
5. se ia in brate (7,4 kg) si se coboara cu el unde se monteaza in carut in alta serie de urlete si tipete (cand ii pun curelusele)
6. la aceeasi tura de plansete tragem si caciulita pe urechi
7. deschid usa de la bloc si aerul rece si masinile de pe sosea il fac sa taca si sa fie atent
8. incepe o plimbare minunata de 2- 3 ore aproape zilnic cu cumparaturi si mult aer curat. Davidelu savureaza fiecare clipa si daca nu se uita la oameni atunci doarme linistit.

Daca ar veni cineva sa-mi spuna in acele momente ca e frig, cu siguranta l-as pocni ca eu sunt lac de transpiratie dar asta e.
Nu mai precizez ca ne si intoarcem acasa cu aceeasi schema.

Deci se poate, asta vroiam sa spun.
Cand imi vin lacrimile in ochi pe scari cu carutul in mana ....si fara ajutor ma gandesc ca mereu am citit ca mamele sesacrifica pentru copilasii lor si atunci realizez ca de fapt asta nu e niciun sacrificiu ....ci depinde numai de mine cum il privesc.
Cand e Adi acasa, coboara el carutul.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana merci de invitatia la cafea,dar tinand cont de faptul ca al meu are predispozitie la kk moale,nu stiu ce sa zic...
Cat priveste centrul de joaca,cred ca mai aman putin timp,poate macar cand vine doritul de la Fisher Price.
O sa-i iau un carusel deocamdata ,ca ziceau ca-i aduc niste prietene,dar vad ca nu mai ajung cu el....
El deocamdata trage cu manuta de jucarelele de plus....asa ca se mai joaca cu ele momentan.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput