Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy ........ iar eu, kems malboro laptic |
asta a fost ZUPER....mi-ai amintit de copilarie
Daca nu mai ai rabdare sa-mi spui sa scriu o reclamatie la aia cu masina,...ce le ia atata pt o livrare ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
liliac1 spune:
Monikus v-am admirat pe toti 3 in pozele de Sarbatori. Sunteti atat de calmi dat fiind situatia in care va aflati incat daca as fi de rea credinta as spune ca fabulezi. Dragos e un scumpicel iar tu esti radianta!!
vazut si io cadoul "valoros" sa fie sanatos mosu' si sa mai dea
Ioanna81 Draga noastra, totul de-acum devine rutina si pentru a avea rezultate multe se fac cu stare de plictis Nu spun ca este cea mai buna metoda cea descrisa de mine, doar am aminti-o ca poate ajuta. Daca nu da rezultate, treci la alte masuri
suede povestile astea cu centrul de activitati pana la 6 luni eu cred ca-s fabulatii. De ce?? Pai uite, al meu are 2 luni jumate si nu arata deocamdata niciun interes pentru a trage, fosni, misca din pozitia lui. Crezi tu ca pana la 6 luni universul va fi cunoscut de ei?? Eu cred ca vor explora la greu! Acum cand sunt bebelaci o sa stea culcati cu fata-n sus si-o sa traga de ele, dar cand incepe sa stea in fundulet atunci se va intinde dupa ele, cand vor merge de-abusilea atunci o sa incerce sa le traga dupa ei...si tot asa.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
lutoniana spune:
Elle nu te necaji, fiecare avem teancuri de suparari si neimpliniri dar acestea toate se compenseaza si cu lucruri bune care din pacate ni se par firesti si le cam dam la o parte.
Ce frumos ti-a scris Liliachia....
Stii chiar si oboseala si tracasarea cu bebelusul atarna foarte mult la starea noastra. Pai ce, eu daca nu scriu inseamna ca David sta ca un bibelou unde il pun eu ? Vrea si el luat in brate, face pisu cand e dezbracat si ne grabim sa plecam undeva...uda toate hainitele. Vomita,plange, tipa cand face parturi....dar pentru asta tot e un copil adorabil si absolut NORMAL as spune eu.
Obosesc si eu uneori si ma simt epuizata dar merg mai departe.
Nu am apucat sa fac nimic pe langa el asa cum imi propusesem...inca mai incerc si sper sa-mi iasa.
Cat despre ce zice Liliachia....eu chiar nu mai puteam sa merg pe ninsoare in fusta....asa ca mi-am luat niste nasoi de blugi de imi vine sa-mi musc degetele de cate ori trebuie sa plec undeva si sa ma imbrac cu ei.
Mai scrie la noi, mai glumim, mai facem haz de necaz si trece cumva si perioada asta.
Eu una astept cu mare drag primavara sa fie mai cald si soare sa zac prin parc cu piciul.
monikus spune:
citat din mesajul lui liliac1 Monikus v-am admirat pe toti 3 in pozele de Sarbatori. Sunteti atat de calmi dat fiind situatia in care va aflati incat daca as fi de rea credinta as spune ca fabulezi. Dragos e un scumpicel iar tu esti radianta!! vazut si io cadoul "valoros" sa fie sanatos mosu' si sa mai dea Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Liliaco multumim. Tare ar fi bine sa fabulez in legatura cu plansul puiului. Noi suntem mai calmi ca alti parinti care trec prin situatia noastra pt ca ne ajuta tare mult mamele noastre si bunica mea. Doua, trei nopti poate patru cateodata pe saptamana mai vin ele sa stea cu puiul ca sa ma pot odihni iar ziua mai vine bunica mea cateodata ca sa ma ajute cu manacarea si la curatenie. Daca nu as primi ajutorul asta probabil ca alta ar fi starea mea de spirit. In rest, eu stau toata ziua cu bebe sa-l tin ocupat sa nu mai planga atat de mult. Oricum, de vreo sapt sa zic plange mai putin si pare a plange de plictiseala sau de nervi cumva nu de durere de burtica. Sper sa fie ok de acum inainte pt ca mama mea nu prea mai poate veni sa ma ajute. Dar sunt sigura ca ne vom descurca noi cumva. Multa sanatate.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
kemsy spune:
Luto, crema de care ziceam are principiu activ mometazon furoat (sper ca e corect, ca traduc din italiana). Restul compozitiei nu o pricep complet , dar mai are ceara alba,vaselina alba, apa depurata, alcool stearilic.
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
As fi putut comenta si cate ceva despre partea financiara dar prefer sa merg sa caut prin sertarele pline de inutilitati un pistol cu care sa ma duc in baie si sa ma impusc
Auzi ticalosii sa nu dea la toti copilasii cadoul de Craciun, pai si ce daca erai acasa Liliachio? nu la aceeasi institutie ti-ai ros umarul si nervii ?
selen80 spune:
eu nici nu ma gandesc sa ma intorc la munci inainte de 2 ani...stiu ca probabil va fi destul de greu si voi simti des nevoia de socializare, dar ma gandesc ca voi avea tot timpul pana la pensie (cine o mai apuca-o ) sa muncesc, pe cand fata mea va trece o singura data prin primii doi ani de viata si nu vreau sa pierd nimic...
cu paturica de joaca sunt de acord cu Liliac, la noi a venit in vizita o fetita de 2 ani si pana si ea a fost putin ocupata cu jucariile de acolo, cu oglinda etcc....si eu cred ca pe paturica sunt si mai stimulati sa mearga de-a busilea ca o sa vrea sa ajunga la jucariile de pe ea....noi avem noroc ca avem o canapea din aia modulara si am aranjat-o ca un pat, pe care punem paturica, si mai avem si noi loc....cred ca va dati seama si din poze cam cum vine treaba
tii, am ratat pozele Nelei, ma duc sa le caut
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
citat din mesajul lui kemsy Luto, crema de care ziceam are principiu activ mometazon furoat (sper ca e corect, ca traduc din italiana). Restul compozitiei nu o pricep complet , dar mai are ceara alba,vaselina alba, apa depurata, alcool stearilic. |
Eu am inteles ca traduci din italiana dar nu ai spus in ce limba traduci
Multumesc mult oricum, stii ca glumesc, ieri nu l-am mai dat cu nicio crema ci doar cu ceai de musetel,l-am spalat doar cu apa simpla seara si nu l-am masat cu ulei de masline pe acolo....in dimineata asta pare ca suntem mai bine. Adica bubele sunt tot acolo dar nu mai sunt in flacari, sunt tot mai pale.
Apropos de faptul ca nu ai luat salariu de atatea luni sa stii ca in ultimele luni vin foarte multi oameni care au stat in Italia in UK, numai eu am auzit de cativa ..si mai citeste Adi pe forumuri.
E chiar asa rau sau oare ce s-a intamplat cu migratia asta ?
(sarim peste aspectul cu violatorii si imaginea Romaniei ca alea sunt alte amanunte). Te intrebam din perspectiva nivelului de viata.
Dana15 spune:
Luci si eu ma gandesc cu nerabdare la primavara! ma si vad stand pe o bancuta cu o carticica in mana, soarele sa fie caldut, sa miroasa a verde, Ana sa stea in carut in fundic si sa admire lumea..uff! cat mai este ?! maxim 3 luni
Suede de acord cu ce zice Liliacul, referitor la centrul de activitati..pai Ana abia mangaie un delfinas acolo, mai trebuie sa i se lungeasca manutele sa ajunga si la pestisorul chitaitor; cand va sta in fundulet, sunt convinsa ca va adora salteluta care are tot felul de chestii intersante de descoperit..atunci ii voi da deoparte barele pe care stau atarnate jucarelele si se va juca dor pe salteluta..abia astept!
..presupun ca nu vrei sa te conving ca daca ai pofta de o cafeluta, nu-i va face absolut nici un rau puiului?
si eu imi doresc un copil destept (dar inca nu ma obsedeaza ideea) dar recunosc la voi ca uneori ma simt depasita si nu stiu ce sa-i mai fac, asa ca o las singurica sa gangure la carusel..pare multumita! ea are momentul ei si eu la fel!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Selen vezi ca pozele pe care le-am admirat eu la Nela sunt la semnatura ei!
Cuscra tu ai pus poza cu fata tunsa si eu am ratat momentul?!! (ca zicea Monikus) sa-mi fie rusine! unde sunt?!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi