Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
hellau girlz
Monikus cat parut are Rares si tare frumusel e, ma bucur ca doarme mai bine noaptea
Ioanna Ebru da din maini si picioare la inceput, pana vine fluxul mai mare de lapte...cand simt eu furnicaturile alea ca vine lapticul, se linisteste si ea si suge frumos....in schimb, a avut si ea o perioada cand facea asa dar doar seara..eu am pus-o pe seama oboselii....de fapt nu facea chiar asa, ca ea nici macar nu lua sanul in gura...trebuia mai intai s-o linistesc in brate sau cu suzi si de-abia apoi ii dadeam iar...cateodata nu reuseam nici asa si pur si simplu o culcam, chit ca se trezea peste 2 ore de foame....
f frumos au grait Raluca-u si Liliac in mesajele lor...Liliac, degeab zici ca n-ai talent, eu zic sa reactivezi blogul ala
Clodute imi pare rau de problema cu Patrick, dar din pacate nu stiu cum sa te ajut decat cu o
sa ma mai gandesc ce mai aveam de zis si revin
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Poate mai aman momentul cu centrul de activitate.Dar stiu ca ele sunt indicate pana la 6 luni...,sa vedem..... |
noi nu i-am luat si nici nu cred ca o sa ii luam. pentru ca nu cred ca va sta pe paturica aia dar mai ales pentru ca nu am unde sa-l pun. pe jos e curent iar pe canapea nu incape, daca o desfac sa o fac pat nu mai incapem noi
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
suede spune:
Ellece bine ca poti...eu nu beau de frica sa nu iasa in lapte
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
angelli spune:
Raluca_u multumesc pt instructiunile de utilizare, eu sunt una dintre cele care folosesc slingul gresit deci il folosesc rar!
Eu nu stiu ce sa mai fac cu kk lui bebe face tot asa la 2 zile si are seri cand il doare burtica tare, adica il adorm pe la 12 noaptea.
Oare daca i-as da cateva picaturi de suc de portocale are ceva?Ca medicamente gen sab simplex debridat bonnisan nu au nici un efect chiar daca i-am dat si cate o saptamana.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
suede spune:
Sa vad,eu sunt obsedata cu dezvoltarea creierasului lui .
Ii pun muzica,ii citesc povesti,are o jucarie care canta si care-i place foarte mult si mai nou a inceput sa fie si cu mainile pe ea.De-aia ma gandeam la acest centru.
Eu ma gandesc sa il pun in pat,ca se joaca ziua,zic
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
noi nu i-am luat si nici nu cred ca o sa ii luam. pentru ca nu cred ca va sta pe paturica aia dar mai ales pentru ca nu am unde sa-l pun. pe jos e curent iar pe canapea nu incape, daca o desfac sa o fac pat nu mai incapem noi Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre |
Botez:
monikus spune:
citat din mesajul lui angelli Raluca_u multumesc pt instructiunile de utilizare, eu sunt una dintre cele care folosesc slingul gresit deci il folosesc rar! Eu nu stiu ce sa mai fac cu kk lui bebe face tot asa la 2 zile si are seri cand il doare burtica tare, adica il adorm pe la 12 noaptea. Oare daca i-as da cateva picaturi de suc de portocale are ceva?Ca medicamente gen sab simplex debridat bonnisan nu au nici un efect chiar daca i-am dat si cate o saptamana. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Angelli eu zic sa incerci cu putin ceai de musetel mai concentrat. Vezi ca exista ceai de musetel granule pt copii de la millupa cred. Ii faci 10 ml mai concentrat asa si va iesi usor afara. Eu am incercat si a fost ok.
Dana, Selen, multumim frumos pt aprecieri. Eu tot astept sa ii cada parul dar vad ca nu se intampla. Ce ma amuza tare e ca are par pana si pe urechi si nici ala nu mai cade o data. Bine cel putin ca e blondut.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
kemsy spune:
Neata!
Crisbebe, sper sa iti gasesti alinarea cat mai repede, pentru ca asa cum au zis si fetele, Alex are nevoie de o mamica sanatoasa.
Lullaby, m-am de Alex...Ce freza are, e comic rau!!Iar tu arati foarte bine, slabaaaaa
Ioanna81, la mine se mai agita bebe la tzitzi, trage de ea ca din guma de mestecat, o intinde pana nu mai pot de durere. El face asa cand il chinuie partzurile.iN SITUATIA AIA, IL IAU DE LA SAN SI IL LAS SA SE calmeze
Eu de ieri nu prea mai produc lapte, sunt moi sanii Iar baietelul meu nu mananca mai des, ca sa cred ca e puseu de crestere.Incep sa fiu stresata cand vad ca au trecut 3 ore si o sa ii fie foame, iar eu, kems malboro laptic
Trimit si revin!
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Clodute Buna fetele, Am si eu nevoie de un ajutor din partea voastra De 2 saptamini baietelul meu cel mare de 1 an si 10 luni se trezeste noaptea de 2-3 ori si abia abia il adorm. El doarme in camera singur de cind s-a nascut. Nu mai stim ce sa ii facem ... Am avut bradutul la el in camera si am zis ca poate s-a speriat de el...l-am dat jos... dar tot la fel.. nu stiu ce are... Se poate sa fie de la dinti (pentru ca el este tare in urma cu dintii are doar 4 sus si 4 jos cei din fata di are cite o umflatura in fiecare parte semn ca urmeaza sa iasa dintusii) dar nu isi baga minutele in gura si nu baleste. Nu mai rezistam...o trezeste si pe pitica care nu mai adoarme si suntem amandoi zombi Nu am mai apucat sa citesc sint in urma cu un capitol dar ma tirasc dupa voi... Nu va las Pliz help mi Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Clodute, nu stiu ce sa zic, dar daca e de la dintisori incearca seara sa-i dai niste nurofen sau niste panadol.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
suede spune:
Angellidupa ce am testat Sab Simplex,Debridat,de vreo doua saptamani am experimentat cu succes Infacol.E foarte bun!
Vezi ca de curand se gaseste si la Sensiblu.
Succes!
Botez:
kemsy spune:
Manga, te salut si eu
Cand va aud de problemele cu parul, ii multumesc lui D-zeu ca m-a ferit de asa ceva. Nu imi cade mai mult decat inainte.
La servici eu nu ma mai intorc, o sa imi dau demisia la sfarsitul acestei luni, din motiv de neplata a salariului din mai 2009
Dar chiar daca ma platea, tot as mai fi stat acasa, pana in septembrie. Vreau sa ma bucur de copilul meu, si el sa fie crescut si iubit de mamica lui. M-ar durea inima sa-l dau la cresa acum.
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris