Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 12
suede spune:
Subscriu la ce zice Alex
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Ellenuta spune:
lili d-aia nu vreau sa ma plang aici .. mai va bat si eu la cap cu prostiile mele .. stiu ca la altii e si mai nasol .. astea sunt vremurile astea de kko ..
raluca sa stii ca te admir tare .. este o mamica puternica. si eu voi sta acasa mai mult de data asta, macar pana o dau pe eva la gradi ..
suede eu beau cafea in fiecare dimineata ..
dana da, e aceea prietena .. si asa e .. nu are copii (dar are un catel), are tot timpul ptr ea .. lucreaza in tv si e o vedeta in devenire ..
monikus ce dulce si pletos e puiul .. si seamana tare cu tati. sa stii ca anna mea e asa agitata pana adoarme .. ridica picioarele in sus, da din maini, pufneste, icneste, se agita .. si pe mine ma deranjeaza dar ce sa fac ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Monikus ce dragut! V-am vazut pozele de la Craciun,foarte frumoase. Cat priveste puiul Rares,e un scump.Cat par are,Mihnea abia si-a schimbat parul ,dar naravul ba... Mi-a placut de pui in balansoar,are si al meu,ii place foarte mult,mai ales dansul ursilor. Am vazut ca i-ati luat si centru de activitate,eu sunt foarte suparata ca vroiam sa-i iau unul de la Fisher Price Rainforest dar nu mai este pe stoc la noi de vreo 2-3 luni.Cred ca trebuie sa-i iau altul.Rares e incantat de al lui? Am vazut si un mos darnic de euro Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Botez: http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
Laura multumim pt aprecieri. Sa stii ca nu e foarte incantat nici de locul de joaca nici de leaganul de la primii pasi si nici de cel de la chicco. Poate pe viitor cand va creste va fi. Deocamdata tre sa stau cu el ca sa rada in ele. Cat despre mos, a fost tare darnic pt ca doua luni nu avem bani de rate asa ca...
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Subscriu la ce zice Alex Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Botez: http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
POZE BOTEZ
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
pe amandoua. Elle sa treaca supararea. Al meu face asa mereu in somn toata noaptea. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE POZE BOTEZ pentru prima data in asteptarea lui in trei |
POZE BOTEZ
Ioanna81 spune:
buna dimineata doamnelor,
elle, gegea multumesc ca ati raspuns. de mancat nu poate fi orba la mine pentru ca nu mi-am schimbat meniul deloc de sarbatori. oricum nu mancam eu atata mancare grea. lapte este. se intampla exact cum zice gegea. mie mi se pare ca este mult mai greu decat acvum o luna. o sa vedem mai exact joi ca mergem la cantarul oficial si la vaccin.
sunt cateva pagini in urma asa ca mai citesc si revin
Later edit
liliac am incercat si asa si m-am plictisit la un moment dat. cred ca am putea sta toata ziua
raluca nu face chiar la fiecare masa. cateodata mai rau cateodata mai bine. si eu cred ca uneori este obosit si nu stie ce sa faca, sa manance sau sa doarma.
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
Clodute spune:
Buna fetele,
Am si eu nevoie de un ajutor din partea voastra De 2 saptamini baietelul meu cel mare de 1 an si 10 luni se trezeste noaptea de 2-3 ori si abia abia il adorm. El doarme in camera singur de cind s-a nascut. Nu mai stim ce sa ii facem ... Am avut bradutul la el in camera si am zis ca poate s-a speriat de el...l-am dat jos... dar tot la fel.. nu stiu ce are... Se poate sa fie de la dinti (pentru ca el este tare in urma cu dintii are doar 4 sus si 4 jos cei din fata di are cite o umflatura in fiecare parte semn ca urmeaza sa iasa dintusii) dar nu isi baga minutele in gura si nu baleste. Nu mai rezistam...o trezeste si pe pitica care nu mai adoarme si suntem amandoi zombi
Nu am mai apucat sa citesc sint in urma cu un capitol dar ma tirasc dupa voi... Nu va las
Pliz help mi
Dana15 spune:
Monikus este un frumos flacaul vostru!!!! atat de expresiv! ma bucur ca s-a mai linistit putin!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Poate mai aman momentul cu centrul de activitate.Dar stiu ca ele sunt indicate pana la 6 luni...,sa vedem.....
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
liliac1 spune:
Uof, mai, elle, mesajul meu nu s-a vrut a fi unul descurajator, din contra. Noi suntem aici ca-ntr-o casnicie, si la bine si la rau, ce naiba. Si orice bau-bau ai avea, sa ne spui, sa nu-ti treaca prin cap'shor sa stai sa suferi de una singura. Cine te-ar putea intelege mai bine decat tot noi astea cu cate un sugaci de gat??
Incercam, ne straduim, poate-poate putem fi de folos. Si chiar de dam cu bata-n balta, tot din dorinta de a incerca un bine o facem.
Hai te mai inca odata si !
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei