Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 20
cristina_ana spune:
Vik, imi pare rau ca a trebuit sa reunuti la jobul din Germania. Dar ai drepatate, cu primii ani ai copilului nu te mai intalnesti. Cred ca ai luat o decizie buna!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Am mai citit putin din urma.
Kawaichan, vroiam sa iti multumesc pentru raspunsul legat de rotavirus. Astazi Emma este bine, a facut un singur kk cu aspect normal. Nu stiu ce a fost, dar bine ca a trecut.
Mi-am amintit ca am uitat sa-i fac sotului mancare, Mi-am facut doar mie paste integrale cu legume si el nu presteaza asa ceva,
Fug la bucatarie!
)
POZE
Dana15 spune:
servus Cecilia! chiar vroiam sa te intreb: despre tinuta de botez a Isabelei..de unde ati luat-o? ca si eu sunt in cautare de rochita de fetita draguta![]()

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
bravo Cristina pt initiativa 
cand am spus despre intoarcerea la munca am uitat sa precizez ca nu judec pe nimeni care se intoarce mai devreme, fiecare stie cel mai bine ce face cu viata lui si cum se simte mai fericit si mai implinit....probabil daca prindeam perioada cu 800 ron indemnizatie, nu stateam nici eu 2 ani pt ca mi-era imposibil....dar acum imi iese indemnizatia chiar mai mare decat salariul, asa ca e chiar mai bine dpdv financiar pt mine sa stau acasa ( ca nu mai visam eu mariri salariale sau bonusuri pe urmatorii 2 ani...)
mie nu-mi iese faza cu motivatia sa fac sport si sa renunt la dulciuri
de 3 zile n-am miscat nici un muschi in plus si am mancat tot atatea dulciuri (care de fapt nu erau prea multe nici inainte....adik ieri am papat o felie de cozonac, una de chec si un cornulet cu rahat...vi se pare mult?
)...si stiti de ce nu sunt motivata?! pt ca pana acum am slabit si asa, fara sa fac eforturi si sper eu in adancul inimii ca voi continua asa, desi ma indoiesc....cat de nesi pot fi, nu-i asa?! bateti-ma va rog la cap sa fac miscare, ca stiu ca e in primul rand sanatoasa si apoi buna pt slabit...pls, somebody motivate me ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Selenico, stai linistita ca o sa faci o groza de miscare cand o incepe Ebrusca sa mearga si o sa trebuiasca sa alergi dupa ea.
Cu dulciurile, ce sa zic, eu de duminica pana azi dimineata am dat gata un tort imens. (sotul a mancat doar doua feliute, restul l-am bagat eu la burtoi). In rest am fost fata cuminte, am mancat numai Monti!![]()
Am vazut si eu pozele tale, din ce in ce mai minunata e Ebru, tare as vrea sa o vad pe la 18 ani, cred ca o sa fie o frumusete exotica!
Sa-i lasi parul lung!!
)
POZE
suede spune:
Cristina apreciez intentia!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
gegea spune:
Salutare! Intru sa fac capitol nou, parca se misca mai binisor forumul azi.
Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
selen80 spune:
asa e Cristina, sa stii ca ma gandeam chiar la asta, cate aplecari voi face s-o ridic pe Ebruska de pe jos
plus dat cu aspirator + mop zilnic, ca nu pot sa las asa casa cand o incepe ea sa umble...deci voi face mai multa miscare ca oricand ![]()
multumim de aprecieri, iar parul lung...ma mai gandesc....mie imi plac si fetitele cu figura mai nazdravana asa (cam cum e Teodora Monicai
) si daca ii sta bine si cu parul mai scurt, prefer asa....sa si-l lase ea cand o fi mai mare si si-l va ingriji singura ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ellenuta spune:
am inceput mesajul asta la ora 3 .. dar m-am luat cu treaba, am culcat copiii si uite asa ..
vad ca vorbiti de paturica .. eu am scos-o de la naftalina pe a evei si uitati ce a iesit ... aici
azi am reusit sa fug pana in afi palace (ieri a fost ziua de nastere a mamei si maine e ziua de nume) .. au super reduceri la hainute de copilasi. am vauzt lucruri tare faine si bune la pret la fox si la peacocks .. numai bani sa ai ..
liliac 
clodute se poate sa fie dintii de vina si atunci mai aveti de tras .. in perioadele cu eruptie dentara, eva se treza urland efectiv .. tipa din toti raunchii .. noroc ca am scapaat de dinti. inainte de culcare, da-i cu calgel si niste nurofen, merge mai bine la durere de dinti.
luci
.. imi trece mie starea asta .. abia astept si eu caldura sa stam mai mult pe afara .. m-ai distrat de numa' la faza cu coboratul copilului .. eu am noroc, cobor cu tot cu cupil .. scarile le cobor cu tot cu cupil in carut .. tin carutul pe rotile din spate si cobor usor cate o treapta ..
1sweetangel felicitari pentru baietel!
ralu siropul l-ai turnat fierbinte? trebuie racit un pic si apoi turnat putin cate putin peste cicolata ..
cristina imi pare rau ca esti suparata din cauza frezei .. a inceput sa-mi cada si mie parul rau .. e musai sa ma tund ..
vik ce lunguta e pustoaica ta ..
asta a fost cap trecut .. ce mai ma alergati!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun