Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *40*
Raspunsuri - Pagina 11
Dana15 spune:
wow! Raluca multumesc mult pentru filmulet!!! tot am zis ca te mai abordez sa ma ajuti cu slingul, dar cum m-am obisnuit cat de cat cu wrapul..am neglijat; dar uite, dupa ce m-am uitat la filmuletul cu tine, mi-am dat seama ca eu faceam multe chestii aiurea..nu stiam de aranjat materialul ca o floricica si nici de faptul ca ar fi bine sa strang materialul tot sub fundulet si apoi sa-l trag in sus..eu o bagam pe Ana asa, ca in sacosa!
multumesc!
acum a adormit Ana, dar cand se trezeste, incercam!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Meli ce mai faci? cand te aud pe tine cu diferenta de varsta mica intre copilasi, mai ca-mi vine sa fac unul repede
Thank God I'm a woman!
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta seara buna sper sa pot sta cu voi un pic, sa ma lase zuza mica .. ieri a facut 3 lunite anna .. a ajuns la 7660g si 66cm. eu sunt tot blue in continuare, nu stiu ce naibii am .. parca nu-mi convine nimic si ma simt ca o casnica din aia obosita, grasa si urata .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
multi mami, ce maricica e floricica, sa va traiasca
cat despre starea ta... as vrea sa iti spun cum sa scapi dar cred ca doar tu poti gasi acel ceva care sa te scoata din acest cerc. noi suntem aici mereu si te sprijinim.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monikus spune:
Buna fetele,
Imi pare bine sa va revad. Din pacate nu pot sta mult. De doua ore incerc sa scriu mesajul asta pt ca bebe ma tine tare ocupata. Nu mai are stare sa stea deloc singurel. Toata ziua trebuie sa il distrez.
Vreau sa le multumesc in primul rand Ellenutei, Cristine_ana si Nelei pt grija.
Apoi, as vrea sa le spun Crissei, lui Unombun, Iulieipapusa, Ralucai_u ca sunt alaturi de ele cu sufletul si sper sa treaca problemele.
Am vazut ca Danuta se ingrijora de greutatea copilasului. Eu zic ca nu e cazul.
Am mai vazut si o Crocodana, Mada si Ioana ingrijorata. Sper sa treaca problemutele.
Monica, nu iti mai face griji cu privire la caputul lui Dragoselul. E ok sunt sigura. El e dezvoltat cu totul am vazut eu. Si sa stii ca Rares in poze e tare linistit dar crede-ma ca poate urla de ....trebuie sa iti astupi urechile.
Am vazut o Luto care mai vrea o Sarah. Bravo mami.
Am vazut o multime de poze: de Ebru, de Irinel, de Ane (de Nela, de Dana, de Elle), de Aidan, de David, de Dragos, de Crina, de Mihnea Costin, de Emma si Andrei, de Joshua, de Alex (de Lullaby si de Anamaria) Sophie de Andraiulia ...aoleo nu mai imi aduc aminte. Toti sunt adorabili si fiecare cu personalitate.
Am vazut ca intrati la regim. Super tare. Pe mine nu ma tine. Nu am puterea sa renunt la dulciuri si nici nu am timp sa gatesc.
Cristina_ana, Mada, sper sa rezolvati cu parul.
Mamasipisa, Biaz, Mada, Cristina mi-au placut tare mesajele voastre. Sunteti super.
Am vazut si Andra de Liliac. E tare frumusica. Si mi-e tare mila de parutul ei dar va creste la loc.
Am vazut ca sunt mamici care se plang de cum mananca puii. Si al meu se agita tare de tot cand mananca. Da si din maine si din picioare. Il apuca si plansul. Apoi, se mai calmeaza si ii mai trece. Il mai plimb la san si uite asa mancam si noi. Sper sa ne revenim.
Am recuperat aproape tot dar nu mai imi aduc aminte nimic. Sorry. Ma ieartati nu-i asa?
Ca sa ma iertati va pun in sfarsit poze de la Craciun si Revelion cu scuzele de rigoare. O sa le pun si la semnatura in curand.
Acum va cu drag pe toate va ofer o si sper sa mai pot intra pe la voi.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
Dana15 spune:
Ralukule tu ce mai faci mami draga? cum merg pregatirile pentru Botez?
Raluca_u, tot vreau sa-ti zic...la fiecare mesaj al tau, iti admir titulatura..mi se pare ca ti se potriveste atat, dar atat de bine!!!
Thank God I'm a woman!
Raluca_u spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
subscriu si eu! dar tu de unde stii?! si zici de sapunuri solide pentru par?! abia astept sa incerc si eu..insa nu sunt convinsa ca voi putea renunta la masca de par (adica sa fie ele atat de bune incat sa nu mai fie nevoie de masca..hmmm..ce bine ar fi) ce mi-ai placut cu Ana Lugojana! grig ii zice asa si ii mai canta si un cantecel al lui T. Gheorghe despre o ana; Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monikus spune:
Aaaa, vroiam sa mai spun ca ma bucur pt Gegea ca e ok Filip.
Si ca ii tin pumnii Ralukai sa mai reziste putin cu bebe Alex.
La noi de Revelion a fost ok. L-am facut cu mama si cu bunica-mea. Bebe a dormit de la 8 seara pana la 4 dimineata. Nu l-au trezit nici macar pocnitorile. Super bebe a fost. Despre Rares pot sa va spun ca parca e mai bine un pic. Ma solicita tare mult ca vrea sa fie toata ziua in centrul atentiei dar macar a inceput sa doarma mai mult noaptea.
Despre dormit am si eu o intrebare. La noi bebe are un stil de a dormi foarte agitat. Da din maini, da din picioare, se screme, se foieste. Face toate astea cu ochii inchisi dar eu daca sunt in camera cu el, nu mai zic sa fie el langa mine in pat, nu pot sa inchid un ochi. Ai vostri fac asa? Sau au somnul linistit. Eu tare va invidiez pe cele care puteti sa dormiti cu puii langa voi.
POZE BOTEZ
suede spune:
Monikus ce dragut!
V-am vazut pozele de la Craciun,foarte frumoase.
Cat priveste puiul Rares,e un scump.Cat par are,Mihnea abia si-a schimbat parul ,dar naravul ba...
Mi-a placut de pui in balansoar,are si al meu,ii place foarte mult,mai ales dansul ursilor.
Am vazut ca i-ati luat si centru de activitate,eu sunt foarte suparata ca vroiam sa-i iau unul de la Fisher Price Rainforest dar nu mai este pe stoc la noi de vreo 2-3 luni.Cred ca trebuie sa-i iau altul.Rares e incantat de al lui?
Am vazut si un mos darnic de euro
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
monikus spune:
A trebuit sa va mai plictisesc o data.
Alex, tare rau imi pare si de tine. Trage aer in piept, cere ajutor cuiva ca sa te poti aerisi putin. Si eu am momente ca ale tale. Curaj ca totul va fi bine.
Acum chiar va pup si ma duc sa recuperez puiul din patut pt ca a inceput sa urlaceasca.
POZE BOTEZ
alex25 spune:
Monikus, te pup!Foarte frumos flacaul, tare mai seamana cu tati!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!