Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gianina, ai incercat si pastele din faina integrala? Se constipa si de la ele? La Real au spaghetii de-astea negre bio.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna fetele care mai sunteti! Itru si eu la spartul targului sa multumesc celor care ne-au felicitat azi la implinirea celor 10 lunite. Multumiri si .

In alta ordine de idei, am aflat ca tu ARIS te ocupi cu imobiliarele.Numai Bucuresti sau si alte judete? Pot sa-ti trimit un pm ? poate ma poti ajuta...

BIANCA am citit ca-i dai mancare lui Vlad direct din borcanel si chiar sfatuiai si alte mamici;nu vreau sa te supar, dar incearca sa nu faci un obicei din asta pentru ca mai tarziu o sa-ti vina tare greu sa-l inveti la castronel si la farfurioara lui. Cunosc cazuri aici cand deja copiii sunt mari si mamicile inca le mai pun mancare in borcan pt ca nu vor altfel; si eu ii dau din borcanel dar numai cand sunt in deplasare si nu am conditii unde sa spal castronul in rest, acasa, rastorn mancarea din borcan in castron. Nu te supara!

Si tot legat de mancare, al meu are aproape toate mesele inlocuite. Programul de masa ar fi urmatorul:
- dimineata la 6.30-7.00 papa tzitzi
- 9 gris cu lapte( instant de la Milupa)
- 12-12.30 masa de pranz(legume cu carnita)
- 13-13.30 tzitzi
- 16 fructe
- 19 cereale
- 20 tzitzi
si apoi somn pana dimineata la 7.
Azi la 10 luni are 9 kg si 75cm, 6 dinti si inca 2-4 care il chinuie si nu mai apar.

cam atat despre noi.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Nu ma supar.
I-am dat zilele astea cata fost foarte marait si nu ii intram in voie cu nimic. Acum trebuie sa intelegi disperarea unei mame cand vede ca nu mananca copilul. Se facuse ora 2 si el nu mancase nimic de dimineata. A fost o pacaleala. In rest ii dau din castronul lui cand suntem acasa si spoim toti pereti. Chiar trebuie sa ma spal pe cap ca am niste morcovi cu pui si taitei.

Bianca te inteleg. Si noi am avut perioada de la inceputul diversificarii si pan incoace spre 9 luni cand Gabriel nu-mi manca mancare de pranz. Fructele si cerealele seara le manca ff bine dar pe supe si chestii dintr-astea nici nu vroia sa puna gura. Pediatra mi-a spus asa inainte sa plec in Rom: Cand ajungi in Rom copilul va fi alaptatde catre tine iar in rest de cealalta mancare se ocupa bunicii, iar tu nu esti in camera cand i se da de mancare. Binenteles ca nu a functionat, pana la 8 luni jum cand am zis ca trec pe borcanele. Ma saturasem sa arunc in fiecare zi mancarea!
Si de atunci imi mananca numai borcanele dar rasturnate in castronul lui .

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

eu ii dau borcanele doar in deplasare, acasa ii fac eu tot felul de combinatii. nu mi se pare ok sa manance in fiecare zi "conserve". nu am nimic cu borcanele doar ca nu mi se par bune pe termen lung.
am citit continutul retetelor din borcan si asa am facut si eu. Adica am adaugat ulei de porumb la legumele mele si am avut succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
RAMONA 2 mese de lapte. Sa inteleg ca n-a mai mers figura cu mancare pe titi?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

WAW, ce memorie poti avea ... m-ai lasat cu gura cascata si cu zambetu` ... Bravo, sa imi zici si mie cum reusesti de ai o asa minune de memorie FELICITARI !!!
Nu am mai incercat sa imi pun mancare pe tzitzi pt.ca nu prea mai aveam eu si se chinuia saracu` sa traga, ma si musca spre disperarea mea, asa ca s-a intarcat singur inainte de Craciun ... ma consolez ca am putu sa-i dau pana la 8 luni desi ultimele 2 am avut lapte putin...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Magdyi, sincer, io n-as risca; nici noi nu mai avem mult pana la 50, dar nu as risca viata mea si viata lui bb2; acum daca o fi sa fie la 51 sau 52 care-i problema? Important e sa apara in siguranta.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

ANCA ma intrebasi de bb2. Peste vreo 2 ani ar fi ideal; ideea e ca la anu' io ar trebui sa fac un stagiu la o universitate undeva afara si nu ma vad facand asta nici macar cu neuronu' gravid, daramite cu bb2 legat de tzatza. Dupa stagiu, on va voir...

INAPREDA esti OK? Sincer, n-am vrut sa te iau la intrebari ca mi-era teama de vreun verdict medicat mai nefericit.

De GEORGIANA stiti ceva? Ca urma sa incepa tratamentul in Austria.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Ramona, nu iti face probleme de kg.

L-am nascut pe Vladimir cu 3.870 g si 53 cm
la 1 luna avea 5 kg fix- 58.5 cm
la 2 luni 7 kg fix- 62 cm
la 3 luni 8 kg- 66 cm
la 4 luni 8.900 g - 68 cm
la 5 luni 9150 g-71 cm (pana la 5 luni a fost alaptat exlusiv, nici acum nu vrea formula, doar san)
la 6 luni 9,550 kg- 72.5 cm
la 7 luni 9800 g- 74.5 cm
la 8 luni 10 kg- 75.5 cm
la 9 luni 10.3 kg- 77 cm

M-am uitat in fisele de paediatru de pana cum ca sa nu vb prostii. Asa ca nu iti face probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ramona nu fi trista! intarcarea face parte din viata. e o etapa importanta si necesara in viata unui copil.
gandeste-te ca la cat e de mare, de unde atata tzitzi?

ioana mea de la 6 luni primeste completare formula, ca din tzitzi nu se mai satura. tzitzi e mai mult de rasfat, nu de foame.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

voiam sa va intreb daca copii vostri se uita la filmele de la fisher-price, sunt 3 dvd, mie mihaela mi-a zis ieri, am descarcat un dvd azi de pe net si dragos este super incantat. acum el se uita pe jumate de ecran la film si pe cealalta jumatate pe dc

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

si noi la fel doar ca ne uitam la baby einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da, sint bine, multumesc frumos de intrebare.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANCA ma intrebasi de bb2. Peste vreo 2 ani ar fi ideal; ideea e ca la anu' io ar trebui sa fac un stagiu la o universitate undeva afara si nu ma vad facand asta nici macar cu neuronu' gravid, daramite cu bb2 legat de tzatza. Dupa stagiu, on va voir...

INAPREDA esti OK? Sincer, n-am vrut sa te iau la intrebari ca mi-era teama de vreun verdict medicat mai nefericit.

De GEORGIANA stiti ceva? Ca urma sa incepa tratamentul in Austria.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui provista

voiam sa va intreb daca copii vostri se uita la filmele de la fisher-price, sunt 3 dvd, mie mihaela mi-a zis ieri, am descarcat un dvd azi de pe net si dragos este super incantat. acum el se uita pe jumate de ecran la film si pe cealalta jumatate pe dc

si noi la fel doar ca ne uitam la baby einstein

eu nu le gasesc pe astea

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput