Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Gianina, ai incercat si pastele din faina integrala? Se constipa si de la ele? La Real au spaghetii de-astea negre bio.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui magdyi2001
Bianca te inteleg. Si noi am avut perioada de la inceputul diversificarii si pan incoace spre 9 luni cand Gabriel nu-mi manca mancare de pranz. Fructele si cerealele seara le manca ff bine dar pe supe si chestii dintr-astea nici nu vroia sa puna gura. Pediatra mi-a spus asa inainte sa plec in Rom: Cand ajungi in Rom copilul va fi alaptatde catre tine iar in rest de cealalta mancare se ocupa bunicii, iar tu nu esti in camera cand i se da de mancare. Binenteles ca nu a functionat, pana la 8 luni jum cand am zis ca trec pe borcanele. Ma saturasem sa arunc in fiecare zi mancarea! Si de atunci imi mananca numai borcanele dar rasturnate in castronul lui Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
eu ii dau borcanele doar in deplasare, acasa ii fac eu tot felul de combinatii. nu mi se pare ok sa manance in fiecare zi "conserve". nu am nimic cu borcanele doar ca nu mi se par bune pe termen lung.
am citit continutul retetelor din borcan si asa am facut si eu. Adica am adaugat ulei de porumb la legumele mele si am avut succes
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas RAMONA 2 mese de lapte. Sa inteleg ca n-a mai mers figura cu mancare pe titi? ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
WAW, ce memorie poti avea ... m-ai lasat cu gura cascata si cu zambetu`

FELICITARI !!!Nu am mai incercat sa imi pun mancare pe tzitzi pt.ca nu prea mai aveam eu si se chinuia saracu` sa traga, ma si musca spre disperarea mea, asa ca s-a intarcat singur inainte de Craciun

... ma consolez ca am putu sa-i dau pana la 8 luni desi ultimele 2 am avut lapte putin... http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
Monnvas spune:
Magdyi, sincer, io n-as risca; nici noi nu mai avem mult pana la 50, dar nu as risca viata mea si viata lui bb2; acum daca o fi sa fie la 51 sau 52 care-i problema? Important e sa apara in siguranta.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
ANCA ma intrebasi de bb2. Peste vreo 2 ani ar fi ideal; ideea e ca la anu' io ar trebui sa fac un stagiu la o universitate undeva afara si nu ma vad facand asta nici macar cu neuronu' gravid, daramite cu bb2 legat de tzatza. Dupa stagiu, on va voir...
INAPREDA
esti OK? Sincer, n-am vrut sa te iau la intrebari ca mi-era teama de vreun verdict medicat mai nefericit.
De GEORGIANA stiti ceva? Ca urma sa incepa tratamentul in Austria.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Bianca2503 spune:
Ramona, nu iti face probleme de kg.
L-am nascut pe Vladimir cu 3.870 g si 53 cm
la 1 luna avea 5 kg fix- 58.5 cm
la 2 luni 7 kg fix- 62 cm
la 3 luni 8 kg- 66 cm
la 4 luni 8.900 g - 68 cm
la 5 luni 9150 g-71 cm (pana la 5 luni a fost alaptat exlusiv, nici acum nu vrea formula, doar san)
la 6 luni 9,550 kg- 72.5 cm
la 7 luni 9800 g- 74.5 cm
la 8 luni 10 kg- 75.5 cm
la 9 luni 10.3 kg- 77 cm
M-am uitat in fisele de paediatru de pana cum ca sa nu vb prostii. Asa ca nu iti face probleme
m_monique spune:
ramona nu fi trista! intarcarea face parte din viata. e o etapa importanta si necesara in viata unui copil.
gandeste-te ca la cat e de mare, de unde atata tzitzi?
ioana mea de la 6 luni primeste completare formula, ca din tzitzi nu se mai satura. tzitzi e mai mult de rasfat, nu de foame.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui provista voiam sa va intreb daca copii vostri se uita la filmele de la fisher-price, sunt 3 dvd, mie mihaela mi-a zis ieri, am descarcat un dvd azi de pe net si dragos este super incantat ![]() . acum el se uita pe jumate de ecran la film si pe cealalta jumatate pe dcSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
si noi la fel doar ca ne uitam la baby einstein
inapreda spune:
Da, sint bine, multumesc frumos de intrebare.
| citat din mesajul lui Monnvas ANCA ma intrebasi de bb2. Peste vreo 2 ani ar fi ideal; ideea e ca la anu' io ar trebui sa fac un stagiu la o universitate undeva afara si nu ma vad facand asta nici macar cu neuronu' gravid, daramite cu bb2 legat de tzatza. Dupa stagiu, on va voir... INAPREDA esti OK? Sincer, n-am vrut sa te iau la intrebari ca mi-era teama de vreun verdict medicat mai nefericit.De GEORGIANA stiti ceva? Ca urma sa incepa tratamentul in Austria. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
si noi la fel doar ca ne uitam la baby einstein |
eu nu le gasesc pe astea

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea

de
Theodora ingeras dragalas.