Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 17
provista spune:
novus pana la descoperirea masinii de spalat, aragazului, chiuvetei, sertarelor de la mobila .... mai e un pas
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 admirat pozisoarele, bine-nteles ca nici urma de grasan , am vazut doar un bebe tare scumpel si dulcel ![]() ce faceai cu suzeta prin zapada? nu ingheta? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
Gianina - ce ochi ai

,am chiar nu stiam unde am poza cu suzi... o cautam prin gura lui Stefan http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
novus spune:
| citat din mesajul lui provista novus pana la descoperirea masinii de spalat, aragazului, chiuvetei, sertarelor de la mobila .... mai e un pas |
Daaaa deja le-am ''filat''
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Nu l-am mai cintarit de cind avea 7 luni (9, 150 kg si 75 de cm) dar mie nu mi se pare gras deloc. Sigur s-a mai "inaltat" ca i-au ramas mai toti nadragii mici.
Nora mea e...impecabila
si tare ma mindresc cu ea de zice lumea ca-s nebuna ![]()
Multumesc la tufete pentru incurajari 
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chiar, Impecabilu' cum sta cu masuratorile? Cred ca e ca un body-guard pe langa manechina mea, n-o sa-i fie frica sa iasa-n lume cu asa tip bine langa ea ![]() A, si Calin al Ginei e la categoria grea. Dintre fete, parca Ioana de m_monique si Eva a lui anamariame sunt mai grele la cantar mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Kea spune:
Magdy, eu nu mai retin decat ca la sarcina cu Teodora ti-a fost pusa viata in pericol. Sarcina cu Gabi a decurs normal? Ai facut ceva in plus, un tratament sau ceva de genul asta?
Monique
Azi i-am facut branza cu dovleac si dupa prima lingura n-a mai fost chip sa deschida gura. Voi cu ce le mai dati branza? Mi-a mai trecut deja din entuziasmul de ieri.![]()
Provista
Anca, din cate imi amintesc mababei intreba de ce nu am numele Keutului trecut in lista. Eu n-am nici o problema sa va spun cum il cheama pe Keutu, desi spun drept ca tare drag imi e cum suna "Keutu", dar am o problema cu trecutul numelui in lista de pe prima pagina. In plus, sper anul asta sa cunosc o parte dintre voi, si doar n-o sa-l strig pe fiu-meu asa si nici nu-i fac instructajul lui barbatu-meu sa-l strige Keutu.![]()
Gina lui Ian
, eu cred ca 75 % din noi au avut senzatia asta cel putin o data. Dar perseveram!
Cocufan parca scrisese nu demult si s-a retras din nou, sper ca nu are si ea aceeasi senzatie ca Gina.
inapreda spune:
Asa cum ne-ati obisnuit deja, ALexandra e absolut DE MEN TIA LA!
| citat din mesajul lui novus Am pus niste poze noi la semnatura ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Monnvas spune:
Raspund ca am mi-am adus aminte ce uitasem ieri si apoi citesc:
ARIS pai Vitamina te trage numai de par?? Naaah, sa mai zici ca n-ai copil cuminte! Cand dormim impreuna, Cristi ma trage de nas. Are o pasiune sa ma scobeasca in nas. De 2 ori s-a lasat cu sange.
RAMONA 2 mese de lapte. Sa inteleg ca n-a mai mers figura cu mancare pe titi? 
ANCA multumesc, sper ca nu te-a deranjat curiozitatea mea.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Raspund ca am mi-am adus aminte ce uitasem ieri si apoi citesc:
ARIS pai Vitamina te trage numai de par?? Naaah, sa mai zici ca n-ai copil cuminte! Cand dormim impreuna, Cristi ma trage de nas. Are o pasiune sa ma scobeasca in nas. De 2 ori s-a lasat cu sange.
RAMONA 2 mese de lapte. Sa inteleg ca n-a mai mers figura cu mancare pe titi? 
ANCA multumesc, sper ca nu te-a deranjat curiozitatea mea. Nu mai stiam cum e cu "copiii din ziua de azi", ca pe vremea mea... La 14 ani am vazut scris P**A pe un gard si m-am dus sa caut in DEX ce inseamna ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
m_monique spune:
Kea eu branza i-o amestec cu iaurt si fructe, sau cu mamaliga si iaurt, sau doar cu fructe; i-am dat si cu piure de cartofi. am grija ca amestecul sa nu fie sec, inecacios.
maine incearca alta varianta, ca branza poti sa o folosesti si maine.
inapreda spune:
La noi brinzica are succes cu:
1. iaur + banana
2. spanac + galbenus de ou
3. mar + para + citeva cereale
In ceea ce priveste "0f-" ul meu, nu-i mare bai; sint mai mult dezamagita decit orice altceva; imi sinteti insa la fel de dragi si nu port pica nimanui. 
| citat din mesajul lui Kea Magdy, eu nu mai retin decat ca la sarcina cu Teodora ti-a fost pusa viata in pericol. Sarcina cu Gabi a decurs normal? Ai facut ceva in plus, un tratament sau ceva de genul asta? Monique Azi i-am facut branza cu dovleac si dupa prima lingura n-a mai fost chip sa deschida gura. Voi cu ce le mai dati branza? Mi-a mai trecut deja din entuziasmul de ieri.Provista ![]() Anca, din cate imi amintesc mababei intreba de ce nu am numele Keutului trecut in lista. Eu n-am nici o problema sa va spun cum il cheama pe Keutu, desi spun drept ca tare drag imi e cum suna "Keutu", dar am o problema cu trecutul numelui in lista de pe prima pagina. In plus, sper anul asta sa cunosc o parte dintre voi, si doar n-o sa-l strig pe fiu-meu asa si nici nu-i fac instructajul lui barbatu-meu sa-l strige Keutu. Gina lui Ian Cocufan parca scrisese nu demult si s-a retras din nou, sper ca nu are si ea aceeasi senzatie ca Gina. Keutu cheliutu |