Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

N-am mai dat demult masuratorile oficiale asa ca : 75-76 cm si 9.100 kg la 10 luni deci unde ne incadrati ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

novus eu o incadrez la categoria superbine, superfrumoasa si superdesteapta

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ramona - la categoria "grea" sunt majoritatea bebelusilor, noi astea care ne plangem suntem doar exceptiile care ne incadram la categoria "pana"
de exemplu, davidutul olgai are cred ca 13 kg - chiar asa, am uitat sa va spun ca am avut bucuria sa-l tin putin in brate

Fulg. Adela e categoria "fulg".

Daaaa, cand l-am tinut in brate pe Davidutzu' am zis ca o sa am si eu copil asa mare... pe la 2 ani. Davidutz si mamik.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

m-ati mai linistit cu raspunsurile voastre, nu stiam ca sunt multi bb la aceasta categorie mai grea, cred ca noi ne laudam cat de bine mananca broscutele noastre iar cei de la categoria "pana" se plang la cat de rau mananca...
Ma enerva vecina (de regula nu aplec urchea), imi tot spune ca e prea gras Stefan iar nepoata ei la un an are 9500 gr.... i-am zis ca asa cunt baietii ... ma enerveaza, nici nu-i mai deschid usa, o dau cu capul ...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ramona7575 cu ce greutate s-a nascut stefan?
cred ca vecina ta daca il vedea pe andrei al meu, care la 1 an avea 12kg, s-ar fi ofticat rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dodo-pui legat de venitul tau la bucuresti...
consultatia lui bogdan o platesc eu. intentionam, chiar si fara sa vad postarea ta, sa te contactez zilele viitoare. pe 19 ianuarie se implinesc 6 luni de cand a murit tata, si cum bogdan al tau e nascut in aceeasi zi cu tata, si e si bolnav, vroiam sa-ti trimit un ajutor pt medicamante.
te rog, cand esti pe mess sa-mi dai un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ramona7575 cand o vezi cu sau fara nepoata zii nu e prea mica in greutate la 1 an? si baga-i sub nas un grafic de asta printat de tine.

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

ramona7575 cu ce greutate s-a nascut stefan?
cred ca vecina ta daca il vedea pe andrei al meu, care la 1 an avea 12kg, s-ar fi ofticat rau.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

S-a nascut cu 3400 gr., cu cezariana...
Cu siguranta se oftica vecina, i-am zis ca fetele sunt mai "suliete", asa le sta bine, "barbatii" tre` sa fie mai musculasi...
Stefan mananca cam la 4-5 ore (daca ii dau mai des imi da flit) iar cand nu ii place ceva ii pun un pic de banana si e yami, yami, yami... preferata: iaurt + banana +sfecla rosie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

ramona7575 cand o vezi cu sau fara nepoata zii nu e prea mica in greutate la 1 an? si baga-i sub nas un grafic de asta printat de tine.

dragos tea mea

buna ideea , sa nu mai frece la cap cu nepoata ei care e o dulce dar parca tot Steful meu straluceste , e mult mai sociabil, zambaret si pupacios desi stam fara tata 5 luni, nu l-a mai vazut de la 4 luni ... mai avem de suferit EXACT o luna ...i-am spus sotului ce cantecele sa invete si sa vina cu zambetu` cat mai larg, recunosc ca la voci de barbati micutzul se cam "rusineaza"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am pus niste poze noi la semnatura

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput