Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Simo . Cred ca astia doi ai nostri sau vorbit atunci cand am fost in Rom. Cine stie ce si-au zis pe bebeleasca lor.

cred ca au atras-o de partea lor si pe maria

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
M-am plictisit si am pus si eu cateva poze de la rev

e mortala cu freza asta frumoasa

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Magdy, cred ca eu n-as risca. Dar eu nu pot hotari nici pt mine!Azi zic ca fac inca unul si maine ma gandesc ca daca nu fac fata?
Of, nu mai pot scrie!

Edit ca uitasem un "pot"!

Ina
Anca iti raspund si tie deseara, numai sa reusesc sa-l adorm.

Keutu cheliutu

Mersi pt raspuns

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Am pus si niste poze, ce ziceti, e gras ca io-s chioara il vad cel mai frumos, sexos,destept etc, etc...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

E delicios !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Saby!!! M-ai lasat cu gura cascata...Tu te tot plangeai pe-aici: vai e mica, vai e slaba, vai nu mananca, de-mi tot dadeai senzatia unei bebelushe "mimoza"!! Si cand colo ce vad, o Vitamina feminina, eu habar n-am avut ca atatea face Maia!! Si e doar cu vreo 3 sapt. mai mica decat Sophiphi, ofof, noi de-astea sigur nu vom face la 9 luni! E grozava Maia!!
Inamoise...aaa Inapreda am vrut sa zic! Cum sa predici in pustiu?! Eu cel putin abia astept sa vii sa lasi macar o vorba!
Ramona, la categoria suprema a greutatii sunt David, Victor Christian al lui Simona.Mami si baiatul lui miki (care n-a intrat de muuuult), eu asa am retinut. Parca si Pitonul e de categorie grea. In orice caz flacaul tau arata foarte bine, nu arata gras deloc!
Astazi Sophiphi mi-a zis intr-una "ma-ma ma-ma ma-ma" si la suparare, si vesela foc, nu stiu ce a apucat-o

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sint aici, va citesc neincetat.
Ma laud ca n-am ratat nici macar o pagina
De scris, nu scriu pentru ca, pur si simplu, nu-mi...vine Oi fi fost eu mai "sensibiloasa" in ultima perioada dar mi-a disparut sentimentul de apartenenta, in spetza pentru ca mi se parea ca vorbesc ca Moise-n pustiu. Nu sint suparata, dovada faptul ca bintui zilnic pe aici si admir super ghiocei si mamici puse pe fapte mari. Va pup pe toate

INA
Cum sa nu fii bagata in seama ?? Toate suntem importante si chiar daca nu raspund fetele la toate intrebarile sau nu se exprima nu inseamna ca nu ne baga in seama , da ?!!

Ce face Impecabilu'?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
la categoria suprema a greutatii sunt David, Victor Christian al lui Simona.Mami si baiatul lui miki (care n-a intrat de muuuult), eu asa am retinut. Parca si Pitonul e de categorie grea.

tot la categoria grea eu l-as "baga" si pe andrei a lui inna30, care intra f rar dar stiu ca citeste si care apropo azi e ziua ei de nastere si ii urez

la multi ani!

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

magdyi2001 nu e nici o graba cu bb2. asteapta sa implineasca gabriel macar 1 an, si apoi gandeste-te la bb2. in timpul acesta iti mai revi si tu, si iti va fi ceva mai usor cu gabriel. iti spun ca e foarte greu cu un bb mic si unul in burtica. in plus, mai exista si riscul sa nu poti duce sarcina daca e prea apropiata de cealalta.

Monique, mersi .
La mine nici o graba, dar barbate-miu se grabeste ca se apropie de 50.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chiar, Impecabilu' cum sta cu masuratorile? Cred ca e ca un body-guard pe langa manechina mea, n-o sa-i fie frica sa iasa-n lume cu asa tip bine langa ea
A, si Calin al Ginei e la categoria grea. Dintre fete, parca Ioana de m_monique si Eva a lui anamariame sunt mai grele la cantar

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

voiam sa va intreb daca copii vostri se uita la filmele de la fisher-price, sunt 3 dvd, mie mihaela mi-a zis ieri, am descarcat un dvd azi de pe net si dragos este super incantat. acum el se uita pe jumate de ecran la film si pe cealalta jumatate pe dc

dragos tea mea

Mergi la inceput