Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 14
m_monique spune:
eu branza o fac din lapte de 3,5%, ambalat la cutie sau punga. uneori mai fac si cu lapte de tara (daca din asta am in casa)
din lapte de 1,5% iese tare seaca.
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae [magdy Eu as infia un al 2-lea copilas, parerea mea. ![]() |
Mersi frumos pentru parerea ta. Varianta asta mi-au dat-o si parintii mei, iar daca as infia as vrea din Rom, iar sora-mea mi-a spus cum ca sa dat o lege prin care iti pune conditia sa stai in tara trei ani de zile, ceea ce la mine nici nu se ia in discutie treaba asta.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
novus spune:
| citat din mesajul lui millie Hello La multi ani sarbatoritilor zilei ![]() Buburuza mea vrea sa plece la plimbare ![]() http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?action=view¤t=05012010032.flv Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
Felicitari !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 sirimie - sa stii ca nu am vrut sa te descurajez, poate tu vei avea mai mult succes , daca nu la Monica, la Vladut sigur nu vor fi probleme si le va inchiti ca rele nu-s la gustdespre celalalt medicament , constat diseara (daca am noroc) si ma prezint maine la raport cu detalii Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
M-am linistit, sa nu imi fac mari sperante

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
dragos si gabi se vorbesc sa nu se depaseasca in greutate si lungime Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Simo
. Cred ca astia doi ai nostri sau vorbit atunci cand am fost in Rom. Cine stie ce si-au zis pe bebeleasca lorMagdy,
de
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 novus - am pus pozele la semnatura bine-nteles ca sunt pozele de la 8 luni si nu de la 9 cum am scris acolo - aveam in cap pozele cu luana la 9 luni si asa am ramas setata Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |

Am admirat frumusica 
Mami lui
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Nu ma supar. I-am dat zilele astea cata fost foarte marait si nu ii intram in voie cu nimic. Acum trebuie sa intelegi disperarea unei mame cand vede ca nu mananca copilul. Se facuse ora 2 si el nu mancase nimic de dimineata. A fost o pacaleala. In rest ii dau din castronul lui cand suntem acasa si spoim toti pereti. Chiar trebuie sa ma spal pe cap ca am niste morcovi cu pui si taitei. |
Bianca te inteleg. Si noi am avut perioada de la inceputul diversificarii si pan incoace spre 9 luni cand Gabriel nu-mi manca mancare de pranz. Fructele si cerealele seara le manca ff bine dar pe supe si chestii dintr-astea nici nu vroia sa puna gura. Pediatra mi-a spus asa inainte sa plec in Rom: Cand ajungi in Rom copilul va fi alaptatde catre tine iar in rest de cealalta mancare se ocupa bunicii, iar tu nu esti in camera cand i se da de mancare. Binenteles ca nu a functionat, pana la 8 luni jum cand am zis ca trec pe borcanele. Ma saturasem sa arunc in fiecare zi mancarea!
Si de atunci imi mananca numai borcanele dar rasturnate in castronul lui
Magdy,
de
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. M-am plictisit si am pus si eu cateva poze de la rev |
Sunteti o familie faina de tot
!!Cu Sophihi in frunte

!!Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 si noua ne plac fff mult pastele, mananca orice cu ele. Daca n-ar fi problema cu constipatia as fi in stare sa-i pun si-n fructele de dimineata. |
Cu ce ii dai pastele, da-mi si mie ceva retete
!!Si ce paste ii dai ?
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui saby Pana una alta am pus un filmulet sa vedeti cum ne miscam noi toata ziua http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4251231524/ ![]() ![]() , m-a terminat de spate trebuie sa stau dupa ea non stop, iar pt. ea singura preocupare e sa se agate de tot ce prinde si sa se ridice ![]() ![]() |
Moamaa ce viteza are printesa

!! Si tu vrei sa se ingrase Mami lui

Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Dragos (28.02.2009)