Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Asa cum ne-ati obisnuit deja, ALexandra e absolut DE MEN TIA LA! ![]()
Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Monique Azi i-am facut branza cu dovleac si dupa prima lingura n-a mai fost chip sa deschida gura. Voi cu ce le mai dati branza? Mi-a mai trecut deja din entuziasmul de ieri.Keutu cheliutu |
Kea, eu ii du branza doar cu iaurt si e delicioasa !
Mami lui
novus spune:
Ma retrag la
langa Alexandra
!!

Mami lui
provista spune:
noapte buna, merg la
ca acus vine si sotul de la serv. 
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Kea spune:
Fetele, spuneti-mi si mie ce e asta: Keutu se trezeste de cateva seri de n-spe ori pana la ora 11 cand mergem noi la culcare. Apoi e liniste pana pe la 1 cand incepe foiala pana dimineata, fara a se trezi. Dar ieri si alaltaieri am leganat la el 2 ore. N-am mai facut asta de cand avea vreo 2-3 luni, cred, ca nu-mi mai amintesc nimic de atunci.
Parca a fost tare tare demult. Nu plangea, numai ca maraia a nemultumire si intindea mainile sa-l luam in brate. Il adormeam si cum il puneam jos, deschidea ochii si o luam de la capat. O sa ziceti ca poae nu-i era somn. Am luat si asta in calcul si l-am pus in fundulet printre jucarii. A ramas uitandu-se la mine cu zambetul pe buze, iar eu fercita ca am dezlegat misterul am plecat doi metri mai incolo. Cand ma uit, copilul avea aceeasi figura zambareata si se uita acolo unde fusesem eu inainte
Deci era clar adormit. Dar nu pricep care e cauza trezirilor astora.
Legat de scaun, am hotarat sa ducem Kiddy inapoi, nu luam altul la fel de pe internet ca nu are rost, nu sta si pace, impinge si cu minile si cu picioarele. O sa luam unul bun pana la 18Kg, si ala va fi un Römer King Plus (am scris asta pt Dyana si alte fete interesate), asta a iesit bun la teste pe 2007 si 2008, la modelele de pe 2009 a iesit fara isofix numai Kiddy.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
eu nu le gasesc pe astea ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Vezi pe youtube.
baby einstein beethoven, mozart, bach, van gogh, iar pentru somn baby einstein lullaby
Ilinca_M. spune:
Biancaaaa, am citit bine?! De la 1 luna la 2 a luat 2 kile?! Pfuuu...asta era recordul Olishkai...nici nu stiu daca David nu luase "doar" 1 kil 900 in a doua luna...Hmmm, ce marca buna de lapte ati putut avea! La Sophiphi recordul a fost de vreo 850 de grame (n-am acum caietul in fatza), tot intre luna 1 si 2.
Ooo, Inapreda, ce dezvoltat era ginerele meu inca de la 7 luni! Sophia la 7 luni era o trestie de 7 kile si 70 de cm (ce de 7!
)
Kea, pai poti sa ne spui cum il cheama pe Keutzu, dar noi continuam sa-i zicem tot asa si nu schimba nimeni in lista de inceput.
Of, a plecat azi husbandul si am ramas tristi totzi, mai ales Manole, ca-i oferea o plimbare suplimentara la 22 seara, bonus pentru insuficientza lui renala. Io maximum de sacrificiu pe care-l pot face e sa-l scot la 20 in loc de 18-19, cum faceam inainte de vezica buclucasha. Dar maine tresa-l scot pe la 8 si m-am obisnuit sa dorm pana pe la 10-11!!
Ca la 8 dupa ce-l plimba pe Manole o lua husbandul pe Sophiphi in alta camera si se distrau ei in timp ce eu trageam la aghioase lafaita in tot patul
. M-am obisnuit rau!
Am vazut-o pe Alexandra, dupa ce ca e asa frumoasa, inalta si cu zambet irezistibil, mai e si cocheta, am vazut-o intr-o rochitza super! Chiar, nu credeti ca tufetitzele noastre vor fi tare "fashioniste"? Eu n-am avut "boala" asta pana dupa 25 de ani. In liceu si facultate umblam doar in jeansi, bocanci, adidasi, tricouri negre si pulovere cat mai simple. Acum is dilie cu pantofii si tzoalele, dar de-as avea bani garla as fi de 10 ori mai dilie
. Ma tem ca deja am influentzat-o pe Sophiphi
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
inapreda spune:
Si in ceea ce ma priveste, tzoalele e
pasiunea mea
cu toate ca, pina nu slabesc CIT VREAU
, nu-mi prea vine sa fac shopping.
Cred cu tarie ca ghiocicile de azi vor fi, peste ani, "fashion diva" iar ghioceii vor fi niste...metrosexuali
Si, bolunda sau nu, sint atenta sa-i asortez lui Ian si sosetele sau sa se asorteze body-ul cu ce poarta pe deasupra ![]()
PS. L-am si tuns acu' 3 zile pentru ca nu-mi placea cum i se aranja podoaba capilara. Nu e tuns la 0; e cam...5 si tare-i shade bine! ![]()
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Bianca2503 spune:
Acum am reusit sa deschid pozele Alexandrei. foarte frumoooooooasa.
Novus, vroiam sa te intreb despre antemergatorul vostru. Ce marca este si daca mai are ceva in plus in afara de faptul ca e antemergator?
Da Ilinca si eu m-am minunat atunci, 2 kile a luat. Ma speriasem, dar avand in vedere ca a fost hranit natural mi s-a spus sa nu imi fac griji. Mai rau a fost ca tot lua cate un kil pe luna. Ca la 4 luni era cat un copil de 1 an. Avea 9 kile si eu ii luam haine de 1 an.
Acum cica deja arata a baietel. Cred ca se face Cipandel, care asa niste miscari din bazin de zici ca![]()
Bianca2503 spune:
Ilinca, ma gandeam astazi ca ziceai tu ca Sophia nu mananca nimic in afara de Napolact Numa' bun.
Ai incercat-o cu cartof fiert? Lui Vladimir ii place sa muste direct din el.
Dar Sophiei, daca ii place iaurtul, cred ca poti sa i-l combini cu cartof fiert, sau galbenus, sau de amandoua.
Am o prietena, mamica de ghiocel si ea, care la inceputul diversificarii ii dadea copilului totul cu iaurt. Ca avea el o pasiune pentru iaurt.
Spanac cu iaurt, dovlecei cu iaurt, pui cu iaurt...orice cu iaurt.

Azi i-am facut branza cu dovleac si dupa prima lingura n-a mai fost chip sa deschida gura. Voi cu ce le mai dati branza? Mi-a mai trecut deja din entuziasmul de ieri.