Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Insomniiiieeee, fir-ar ea!

DanaH ms mult de urari si sper data viitoare cand ne scrii sa fie totul mai roz! Sanatate!
Luminel am uitat sa-ti apreciez talentul de poetesa!

Poate sa ma bag iar la nani ca ma ia Mirci de buna maine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ah, voiam sa va intreb daca aia micii ai vostri Doloress, SOcrate mai dorm lipiti de voi?? Noi transpiram si el ma strange atat de tare in brate, curg apele pe el si nu-mi da drumul. Nu stiu ce sa ma fac cu el.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 24+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI pentru cele doua gemene frumoase-foc - Laura si Simona! Sa fiti iubite!! Un pupic special pentru Laura care am vazut ca-l asteapta pe bb2!

Va multumesc la toate pentru aprecieri - piticii mei sunt atomici, dara cum ca ne-am mutat la casa au spatiu si zau daca mai sunt stresata ca alearga sau sar (la apartament aveam sub noi niste vecini mai in virsta care tot timpul imi atrageau atentia...)... Casa e intr-adevar mare (de fapt a iesit mai mare decit ne-o doream noi), dar a iesit asa cum ne doream, asa ca suntem multumiti - probabil va mai dura ani pina vom reusi sa o mobilam total, dar nu e nicio problema, avem strictul necesar! A, ca m-ati intrebat, noi ne-am mutat in Corbeanca - deocamdata e ok cu gradinita (il duce sotul meu pe Stefan dimineata ca ii e in drum si il iau eu - inca mai am program de 6 ore pina in mai, asa ca e ok), iar cel mic sta acasa cu mama sau cu soacra-mea. Dar am vrea din vara sa-l dam si pe el la gradinita, sa vedem daca ne descurcam financiar...

Acum am vazut ca sunt si multe gravidutze pe lista - felicitari, sarcina usoara va doresc si pitici sanatosi si mincaciosi!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani! Laura si Simona, sa va fie viata frumoasa si senina alaturi de toti cei dragi!

Poze inca nu am pus...ca n-am avut timp. Iar e fugit undeva in sac timpul asta!

Nu nu mai alerg (pe frigul asta mai bine legumesc in casa decat sa alerg pe undeva) insa in curand mergem la schi in buna Franta. Mergem impreuna cu nasii lui Lorelei care au si ei o fetita din iulie 2008, asa ca va fi veselie.

Ieri am fost sa imi cumpar un nou costum de schi ca in anteriorul, cumparat vreo doi ani inainte de sarcina nu incap nici cu forta. Oricum pe asta l-am luat mai uratel - strategic - ca sa ma mobilizez sa reincap in anteriorul, care era si mai dragut si mai de firma. Mi-am luat si niste manusi noi mai am de luat lenjeria termica si eventual sa reinnoiec ochelarii, desi tre' sa vad daca nu pot sa imi fac lentile de vedere pentru niste ochelari de schi...altfel o sa bag iarasi ca orbii, precum datile trecute, sau cu doua perechi de ochelari pe ochi. Copilul e deja echipat pentru schi, are si cresa rezervata pentru acolo. Da, e cu cresa, i-am luat cate o juma de zi, timp in care noi vom fi pe partii eu sigur voi lua lectii, iar dupamasa vom sta fetele cu fetele. Speram sa ajungem si la piscina cu fetele. Sunt curioasa cum se va intampla concediul asta insa il astept cu mare drag!

Pana atunci trebuie sa termin una alta pe aici...Saptamana trecuta mi-am punctat studentii. Sunt destul de suparata ca nu am reusit...sa pic doi dintre ei. Dam note toti cei care i-am supravegheat in timpul semestrului. Am avut 7 echipe a cate 6-7 studenti. Intr-una dintre echipele astea am avut doi studenti care nu au facut mai nimic, cand au facut ceilalti trebuia sa corecteze in locul lor (inclusiva s arefaca piese cu materiale noi chestie care i-a dus peste buget ca echipa, din cauza ca au investit foarte mult in materiale), cam prin saptamana 7 cei doi de care vorbesc au hotarat ca ei isi baga picioarele asa ca nu au mai aparut decat la sedintele comune cu noi, n-au mai intins un deget si la prezentarea proiectului catre publicul general (au avut un soi de targ unde si-au prezentata proiectul, parintilor, firmelor si altor vizitator) nici macar nu au fost prezenti. Eu consider ca asta e comportament care trebuie penalizat si din partea mea trebuia sa pice...din pacate ceilalti trei nu au fost deacord, le-au dat nota minima de trecere...dar e asa necinstit fata de colegii lor...Ma rog, asta este...

O zi buna tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim!

Lorich, Doloress, suntem surori de suferinta. Annika nu ar sta toata nopatea cu sanul in gura, ea suge un pic si apoi se intoarce pe partea cealalta, insa chiar si asa cele 3-4 treziri ma zapacesc.

Eu cred ca e de la alaptat, voi ce ziceti?
Eu tot zic ca renunt, insa e mai comod asa (in afara somnului de noapte). Ma minunam cand auzea de copii alaptati pana la 3 ani, vad ca ne indreptam si noi

Cunoaste cineva un medic dermatolog (pt fete ma intereseaza) bun?
SI un internist?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dim!

Lorich, Doloress, suntem surori de suferinta. Annika nu ar sta toata nopatea cu sanul in gura, ea suge un pic si apoi se intoarce pe partea cealalta, insa chiar si asa cele 3-4 treziri ma zapacesc.

Eu cred ca e de la alaptat, voi ce ziceti?
Eu tot zic ca renunt, insa e mai comod asa (in afara somnului de noapte). Ma minunam cand auzea de copii alaptati pana la 3 ani, vad ca ne indreptam si noi

Cunoaste cineva un medic dermatolog (pt fete ma intereseaza) bun?
SI un internist?

Adriana

'neata! Eu...dermatolog. Dr. Popescu Catalin. Il gasesti la Medsana.
Internist...nu stiu...detaliaza!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Laura si Simona!
Sa ramaneti mereu tinere, frumoase si cu acelasi spirit vesel iar viata sa va ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura si Simona! Sa va aduca anul asta mii de bucurii si realizari!!! Sa aveti copilasi cuminti si sanatosi; sa nu va dea mari batai de cap!!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress hahahaa...Robert imi maltrateaza buricul toata noaptea, baga degetelul in buric si ma scormone toata noaptea, e amuzant, zau, ca ala era locul meu cel mai off limits, nu ma suportam nici pe mine sa ma ating in buric, ei bine, m-a desensibilizat Robert to-tal. Cred ca e locul lui de "siguranta" sa zic asa, daca e buric, e mami!

Adriana si Robert baga ceva si se intorcea cu spatele la mine, dar de cateva nopti ...eu banuiesc ca nu prea mai gasese lapte si de aia atarna ca un pitziponc in Dorobanti

Azi vine mama, o sa incercam sa scapam de suptul dinainte de nani de pranz, sa vedem ce mare branza facem.

Va pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Inais, m-am si uitat la progr. doct.
Ne-ar avantaja clinica din Primaverii. oricum voi suna, sa vad exact ce si cum.

Noi am mai fost la Medlife la o doctorita dermat. insa nu pot sa spun ca am ramas super incantata. Pt. o alergie (urticarie) a Annikai mi-a dat Advantan Milk - acasa am citit ca face parte din cat. corticoizilor puternici (gr. III) si niste picaturi (am uitat cum se chemau)

Medic internist imi trebuie pt Lara - de catva timp tot regurgiteaza mancarea, nu vomita in jet, insa in vine in gura - am zis ca s-a agitat imediat dupa ce a mancat, insa uite ca se cam lungeste treaba.
Nu stiu ce ar putea avea, gastrita ? sau ce-o fi?

Multumesc mult!

Adriana

Mergi la inceput