Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 15
inais spune:
Simona
si
Laura
!
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de tot ce va doriti in noul an din viata voastra si sa va iasa tot ce v-ati pus in gand sa realizati!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Luminel, esti o poetesa desavirsita!!! ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
La multi ani dragele mele Laura si Simona!!!
Sa aveti parte de o zi minunata, o viata superba, ma uit la voi si va citesc mereu cu mare drag, pentru ca-mi inspirati dragostea in toate formele ei. Sa fiti sanatoase si sa ramaneti neschimbate!
Adriana ca zici de
nopti Doamne, Dumnezeule ce nopti proaste am eu!!! De cateva seri se trezeste foarte des si vrea sa doarma numai cu sanul in gura, daca ma intorc pe alta parte urla neconsolat, se trezeste de tot si chiar daca il calmeaza ta-su ramen treaz nemancat si o ora doua asa se foieste intre noi. E jale mare!!! Vreau intarcarea, dar as lua-o treptat, cu ziua, insa la cum face si ziua...astept sa vina mama sa-l dezvatam de suptul ziua, ca uite, la culcare seara s-a obisnuit de ceva vreme cu tati si chiar daca il adorm eu din cand in cand nu ma "solicita" pt tzitzi! Sa avem bafta si nopti mai bune!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Doloress spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Adriana ca zici de nopti Doamne, Dumnezeule ce nopti proaste am eu!!! De cateva seri se trezeste foarte des si vrea sa doarma numai cu sanul in gura, daca ma intorc pe alta parte urla neconsolat, se trezeste de tot si chiar daca il calmeaza ta-su ramen treaz nemancat si o ora doua asa se foieste intre noi. E jale mare!!! Vreau intarcarea, dar as lua-o treptat, cu ziua, insa la cum face si ziua...astept sa vina mama sa-l dezvatam de suptul ziua, ca uite, la culcare seara s-a obisnuit de ceva vreme cu tati si chiar daca il adorm eu din cand in cand nu ma "solicita" pt tzitzi! Sa avem bafta si nopti mai bune!Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
PArca povestesti de noptile noastre!
Daca ar sta numai cu sanul in gura ar mai fi ceva, insa cu manutele ma pisca, ma trage, ma mai si musca, si nu pot dormi deloc. Ma simt prizoniera. Gabi lucreaza de noapte, deci nu am cu cine sa-l las..."Your children know more about you then you know about yourself"
Lilly79 spune:
La multi ani !!! Simona 
La multi ani !!! Laura 
Multa sanatate, noroc si tot ce va doriti.
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
aelita spune:
DANICIRS cand pleci multe ore,nu ai sapoti sa o cari multe ore in brate nici pe bebelusa,ca te va durea spatele.cand pleci departe,iei doua caruturi si pe amandoi.cand iesi pe afara,iesi aproape de casa,Vlad nu va merge mult pe jos,va sta la nisip ,la joaca,si fetita in carut.eu mai miscam carutul,ma mai plimbam in jurul nisipului cu carutul,mai stateam pe banca...Cand copilul mare a obosit,oricum e vreme de intrat in casa![]()
eu de la 1 an l-am trecut pe Andres in pat de o persoana,punandu-i primele luni o aparatoare de plasa de la carreofur.
pe Sofia am trecut-o dupa nasterea lui la putin timp,cred ca pana-ntr-un an jumate,la fel in pat.
Sofia ,avea 1 an si 4 luni la nasterea lui,adormea la mine in pat si o duceam in patut.el adormea la supt si il puneam in cos langa patul meu.
ziua nu era problema,ca el dormea mult,cand sunt bebei dorm destul,si prinzi momentul sa il culci si pe cel mare.
seara era sotul,si ii culcam amandoi.
am avut saptamani cand am stat insa singura cu ei,cand pleca sotul in alte localitati,si ma descurcam desi nimeni nu imi deschidea usa,ba uneori imi era frica sa nu mi se intample mie ceva si sa imi moara copiii de foame in casa...la cateva zile,seara,ma mai vizitau nasii,dar seara eu eram deja in cap,nu stiam pe ce lume sunt.ii spalam singura,intai pe ea la baie,si el se uita la noi din scoica,apoi pe el in dormitor.Sofia ma ajuta ,il spala si ea.
cand a crescut el la vreo 6 luni il spalam cu ea la baie in cadita,impreuna.
cand eram singura in saptamanile alea,si plangeau amandoi odata,ii puneam pe perne pe picioare ca trenuletul,ca nu stiamce sa le mai fac,ea pe piicoare pe o perna,si intre picioarele ei alta perna cu el.si ii leganam asa odata.asta cand urlau in cor.ma plimbam prin casa cu amandoi in brate..
dar dormeau amandoi suficient cat sa imi fac toata treaba in casa.ei ii faceam mancarica separat,el mi se parea o minune ca doar suge![]()
au fost asa catea perioade in care pleca sotul cate 2-3-4 saptamani,dar treceau.
Andres a stat 6 luni in cosulet langa patul meu.Sofia in patut in patul ei,intre timp am trecut-o in pat tot acolo in camera ei si pe el ziua il puneam in patut la ea in camera ca sa se invete.ea cand se trezea ziua se ducea la el,sarea peste el..
la 6 luni ale lui,l-am pus acolo in patut(si pe ea tot la 6 luni am trecut-o in camera ei in patut),dar ii duceam adormiti.
cand se trezea,ea se dadea jos din pat si venea la mine,el deja la 7 luni se ridica acolo in picioare si striga mmmammm ,fara sa planga..
la 1 an,si el in pat normal,si asa dorm amandoi in doua paturi in aceeasi camera,si vin peste mine noaptea sau dimineata.
aelita spune:
LAURA si SIMONA ,La multi ani !!!!!!! Sa fiti fericite !!

8+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Reallaura spune:
M-am strans de pe drumuri, am fost la City Grill cu 2 cupluri de prieteni, apoi prin Mall, mi-am luat niste cizme super negre, pe picior
si cand vin, gasesc atatea mesaje superbe pe forum!!
Imi vine sa plang. Mai fetelor, sunteti niste dulceturi toate: Andree27, Adriana, Luminel ,Desiree, Danicris, Doloress, Cleo, Ylari, Gabitzu, Inais, Lorich, Lilly, Aelita, Alina-Anto 
VA pup tare pe toate.
Sis sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii si nepoti!![]()
Fug la film ca Bogdan ma ameninta ca se culca.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
DanaH spune:
Gemanutze dragi, Laura, Simona, va urez si eu pe ultima suta de metri, La Multi si Fericiti Ani, alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si fericite si sa ve aduca viata numai bucurii!
despre noi nu prea am putere sa scriu. astept zile mai bune. am zis.
Poze
simonacip spune:
Va multumesc si eu inca o data fete dragi, sunteti nemaipomenite toate.Nu va mai enumar ca va stiti. Nu se poate sa fii nemaipomenita si sa nu stii asta,nu-i asa? deci...va stiti care sunteti.
Sis, LMA si tie draga mea si urarea asisderea..
Pup in plus si pe cuscra mea draga care m-a sms-uit...pleca in AUstria. Cred ca tb sa aranjez si eu de-o Austrie
Toata lumea merge acolo![]()
Va pup dulce dulce, ne vorbim miine. Mai batrina e adevarat, dar mai inteleapta.
SOmn usor
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"