Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

tzitziri multumesc si spor si tie la bb2!
EvaF tie iti foarte multumesc pentru urari iar lui Luca ii doresc o surioara anul asta, cel tarziu la anul
nikolici multumesc frumos! Eu am banuit ceva cu o zi inainte de data la care trebuie sa vina menstra, apoi am facut un test la 3 zile de intarziere si altul ieri. Clar pozitive, ambele! Ceea ce iti doresc si tie, ca stiu ca vrei.
Oooooof, imi pare tare rau de Karina :-( Sa se faca bine cat mai curand
piolica multumesc mult si sa iti dea Dumnezeu si tie cat mai repede bb2
baby_boy multumesc. La voi pe cand o surioara pt Raducu?

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Eva.F am vazut pozele voastre si vroiam sa iti spun ca imi place foarte mult freza lui Luca. E bestiala!

Chiar, graviduta de CD ce mai face?

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetelor...plecasem putin cu curatenia..cand ma apuc..termin greu...si vreau sa termin repede...si asa..o data...mi-am spart capul in geam....mamaaaaaaaaa ce m-a durut si cat sange mi-a curs....:(

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Nikolici...mi-e greu sa pun poze in album..mie-mi merge f. greu forumul acesta....am incarcat cateva coperti cu Alessia aici...poate le gasiti..ca nici nu stiu cum..si unde le-am gasit....cu atatea pe cap....

Mergi la inceput

Nikoliciam inteles ca vrei inca un bb?...si eu...incercam acum in februarie....sa speram c-o sa fie bine...
Corrinafelicitari ptr bb. Spec ca am inteles bine ca ai unul in burtica nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

alessia cam la fiecare 20 de pagini trebuie sa facem un capitol nou, altfel ne bat administratorii.

abe cred ca era retorica intrebarea ta :)) Anda a amcat o felie de branza fagaras monor (franzela, mica, moale) si o lingurita decereale si muuult tzitsiiiii. Aseara la 10 ea manca doua polonice de ciurba de verisoare ca tunci o terminasem si am zis sa-i dau ceva ca toata ziua nu i-a placut nimic dinc e i-am dat. Megasucces!

Ada, Nikole, sanatate si voua si puilor!

Piolica i-ai zis ft bine dar nu stiu daca astia l=au tradus la noi ca inaltator. Pana la urma asta e, nu? Super socrii tai si cred ca isi iubesc familia ca pe ochii din cap.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo, ciorba de verisoare e prin definitie acra, nu?
Ca eu cred ca in general le place ce e mai acrisor...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Abia acum..vreau sa ma uit la pozele voastre...n-am putut..se incarca greu..nu stiu de ce-mi merede asa greu DC...eu mai sunt pe copilasul.ro....merge super acolo...am o groaza de albume acolo..poate intrati....

Mergi la inceput

Scuze...reclamamascataatentie..din gresala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

alessia ai dreptate, nu e cazul Dariei. eu credeam ca daca ai viermisori mananci mult si nu se depune nik!

andreutac asa este. Este fff activa, toata ziua il alearga de frate-su, il calareste, il musca..... isi arunca cu mingi in cap , danseaza si sar in pat, ii fura masinutele si astalalt alearga dupa ea..... numai de-astea....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput