Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia2005 spune:
Nocom...eu stiu ca de la viermisori...nu au pofta de mancare, sunt apatici, ii doare stomacelul...deci..cred ca nu e cazul Anastasiei...eu stiu...asa trebuie sa ia acum / lna250/300 gr.....ea cate kg are?..daca nu-i cu suparare...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
andreutac spune:
Nocom, eu zic sa nu-ti faci griji cu viermisorii...Daria banuiesc ca e si foarte activa, asa ca, consuma ceea ce papa.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
nikolici spune:
Noi suntem la patutz bolnavioare, K mi-a facut temperatura azi noapte, inca nu stiu dc este raceala sau dinti la ea, insa eu sunt cam racita asa ca posibilitatra ca si ea sa fie este mare.
Plus, vecinii de sus si de jos dau cu bormasini la unison e un fiasco la noi in casa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
alessia la capitolul vechi, pe ultima pagina ai link catre cel nou....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
angelynna82 spune:
Eva moa' da' ce mare a crescut Noah , atre frumosi sunteti in poze. Va urma succes la surioara
Nikolici multa sanatate
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Nikolici eu stiu ca totusi de la dintisori..nu fac temperatura noaptea...si nu au mai mult de 38.5....dar, cred ca un supozit cu paracetamol la 3 ore, si nu mai mult de trei /zi...ar rezolva problema si cu temperat..si cu raceala....scuze ca ma bag si eu asa....m-am gandit ca poate un sfat nu strica...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
nikolici spune:
Legat de vacante de vara, noi am fost de mai multe ori in Turcia dar si Grecia, personal as alege Turcia in fiecare an pt. conditii si pretzuri destul de rezonabile.De obicei in Turcia am avut sistem all inclusive si am stat in complexe hoteliere, unde frate ai de toateee, nici nu-ti mai vine sa pleci in oras dupa alte chestii.As alege Turcia mereu pt conditii si pretzuri, si as merge in Grecia pt. frumusetea aparte a tzarii, insa conditiile de acolo, pe noi ne-au dezamagit rau sa nu mai spun de preturile ametitoare.
Eu cred ca tot Bg vom alege anul asta, nu m-as duce spre TR sau GR cu masina atata drum cu un copil ata de mic , poate la anul...who knows.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Salutare,
multumesc de primire, fetelor!
Corrina, FELICITARI! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos. Multi pupici! (sper sa reusesc sa-mi schimb si eu semnatura anul asta...)
Ramo, deci zici ca ala se numeste booster? ha! hai ca i-am gasit eu un nume mai pe romaneste - inaltator.
Socrii mei au fost super, au pregatit absolut tot pt nepotei, aveau doua inaltatoare din astea acasa + 2 scaunele de masa pt bebe, 3 patuturi de bebe si alte 2 patuturi normale pt cei 2 nepotei mai mari + scaunele de masina. Am fost la 'all inclusive' la ei. :):):)
Sper sa reusesc sa pun poze azi sa ii vedeti pe toti in actiune. A fost tare frumos cu 5 copilasi.
o zi frumoasa va doresc
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
baby_boy spune:
Neata
Ne-am trezit si noi pe la 10.30
Maaa Ange voi ..la 6?cum rezisti?
Ce veste bunaCorrina sarcina usoara!! Sa fie intr-un ceas bun!!
Cat mai multe burtici vad si ma bucur.
De CD stie cineva ceva?? CD hai la apel, ce face Bobinache?
Nicole sper sa nu receasca si K Multa sanatate!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
alessia bine ai venit la noi!!!Nu am de ce ma supara, orice sfat in aceasta comunitate este apreciat.Multumesc frumos, i-am dat nurofen aseara si dimi.O urmaresc inca, sa vad ce simptome mai apar.Deocamdata doarme perpendicular pe mine.
Nu ne arati si nou printesele tale?