Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 5
Corrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nocom
Beeey, Anastasia e fiica-mea!!!!!! Mai ai o sansa, sa-ti fie nora... altfel, nu vad cum..... IERTARE Edi, a fost doar un gand..... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Baaaaaa, Geta-i sor`mea!!!
Da, Gaia, e grav, e foarte grav! Baga repede bb3 si bb4, sa ti se indeplineasca visul.
andy_galro
andreutac sa va ajute Dumnezeu, sa fie cum vreti voi!
abe, angemultumesc mult, mult!
Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza
angelynna82 spune:
Abe , Crina a mancat o omleta dintr-un ou...are dimineti cand gusta doar un biscuite, eu zic ca e bine, acum tu stii mai bine
Degeaba am sanie ca la noi e inghetat pe jos, pe laturi e zapada
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
Ange ora de trezire nu-i cine stie ce... dar pentru mine este perfect! Se trezeste la 9 si jumatate, iar azi s-a trezit cand a baut laptele de dimi la ora 8... Eu sunt ff fericita ca am reusit sa le fac copiilor mei program de somn pe modelul meu, eu sunt o maaaaare somnoroasa, ma culc la 10 si ma trezesc tot asa, as fi innebunit daca vreunul dintre copii ar fi fost matinal si se trezea la 5-6. cred ca divortam si ii lasam cu tatal lor care i-a facut!!!
Daca vrei ceva de invidiat, iti zic ce a mancat daria azi dimineata!!! Ma abtin sa insir aici, dar a mancat mai mult decat frate-su!!(care oricum e mancau) Acum am alta nebunie - Daria mananca fff mult, exagerat mi se pare de cele mai multe ori, dar de ingrasat se ingrasa numa 300 de gr/luna si imi e ca are viermisori! evident ca daca voi afla ca nu are o sa ma gandesc ca are altceva.... si tot asa.. dar iti zic, la cat mananca ar trebui sa fie OBEZA!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
tzitziri spune:
Corrina, sa fie intr-un ceas bun si sa ai un Craciun cu familie extinsa anul asta!
Laura,uite-ma!
Hm...hm...hm...eu vroiam sa ma apuc de bb2 prin vara asa....dar daca va mai aud vorbind de bebei mici daca ma razgandesc?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
angelynna82 spune:
Nocom fata mea in ultimul timp se trezea la 08.30....moa si ce bine era...acu direct la 06.00 fara preaviz
Crina a mancat ieri mai mult decat sor-mea...la fel ca si Daria ta
Oana razgandeste-te
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
abe depinde d ecat mananca pitica in mod obisnuit, sau la celelelate mese....
In comparatie cu Daria, mannaca fff putin, dra daca o compari cu al copil mananca bine! Deci cel mai bine o compari cu modul ei normal de a manca..... Oricum, de murit de foame nu moare nimeni, si de crescut cresc la fel de mult...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
EvaF spune:
LA MULTI ANI!!!
2010 SA VA ADUCA BUCURII, NUMAI LUCRURI BUNE SI TRAIRI FRUMOASE!!!
Numai urari de bine de la noi
Dupa cum veti vedea si in poznici, noi am mai crescut cu un an, ne-am facut baietei mari si sprinteni...ce trece timpul acesta. Si anul acesta mami si tati si-au propus sa cheme barza cu o surioara...
Am citit, acum Corrina ce veste mare!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ai un bebe sanatos si frumos ca Mihnea!!!
Va pupam
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele..nu va mai gaseam...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
nikolici spune:
corrina FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!CE VESTE CE VESTE MINUNATA!Cand ai aflat ca esti gravi?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alessia2005 spune:
Ati inceput un nou capitol....sau cum se procedeaza..ca nu stiu...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)