Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, mie mi-e pofta rau, da' rau de inca un bebe, sau doi, cati or veni deodata, dar nu se poate si nu se poate acum. sper ca anul asta sa reusim sa ne mutam intr-o casuta mai mare, deja dorm pe jucarii si dulapul meu de haine e jumatate al hunilor... plus motivele financiare, plus faptul ca fizic, nu am timp si nu ma descurc cum ar trebui nici cu astia doi mici, dar'mite cu inca unul. deci, cam 1.5 ani tre' sa mai astept, macar sa mearga hunii bine de tot in picioruse, sa me descurc cu deplasarea, cu iesitul afara cu 3 copiluti... greu, ce sa fac...

ange, imi pare rau de lovitura, din pacate stiu cum e. la noi cazaturile sunt la ordinea zilei, mare parte pentru ca nu se uita deloc, dar deloc, pe unde merg, mai calca pe jucarii, desi parca nu fac altceva decat sa le strang... si daca nu aluneca pe vreo jucarie, sigur un perete, o usa sau un toc de usa nu erau la locul lor, intr-un moment anume...
pup Crinul sa treaca! si pe mami de Crin o pup, sa se simta mai bine.

bitza, unde esti???????????????

de ratonel mai stiti ceva? ramo, tu stii? sper ca e totul ok...

nikole, sanatate multa pisicutei! si tie, de altfel!

oana, zici ca nu mai ai in ce sa investesti? uite, eu vreau sa investesc in www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3501-centru-de-joaca-train.aspx" target="_blank">asta. ca sa inlocuiesc cortul, care a devenit periculos de periculos, se catara pe el numai si numai in exterior, mi-e groaza cand ii vad si e placerea lor cea mai mare, cu greu ii determin sa uite de sportul asta... o sa ramana cortul pentru gratare, incepand cu primavara.

alessia, imi pare rau de lovitura, ai grija de tine! cu crema de arnica poti sa dai, mai trage din hematom... oooof.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Nikoliciam inteles ca vrei inca un bb?...si eu...incercam acum in februarie....sa speram c-o sa fie bine...
Corrinafelicitari ptr bb. Spec ca am inteles bine ca ai unul in burtica nu?

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

alessia2005 multumesc. Da, am unul in burtica.. sau poate doi?...Sa vedem ce-o zice medicul, ca Nocom zicea ceva de 2
Iti doresc succes la bb3! esti foarte curajoasa

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

alessia vai de tine... bine ca n-a fost mai rau!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Ce aparu..unde scrisai eu site-ul...din gresala scrisai altul...si apoi aparu..relamamascata...e...ce sa spun...

300...am inteles...acum..la fiecare 20 de pagini...nasol...cam putin....multumim de lamurire

Mergi la inceput

Da Nocom...asa stiu eu..tre sa mai intrebi si med....dar asa e ea..are metabolismul bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, mai pune o data linkul ala ca m-ai facut curioasa

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Da...fetelor..mi-a curs mult sange..na, acum..mi s-a inchegat..dar functionez decat cu o jumatate de cap......cred ca sunt sensibila deocamdata acolo...aseara m-am spalat cu sampon pe jumatate din cap...mi-e frica sa dau si acolo....de pieptanat...decat pe-o parte....

ei..imi trece mie..ca e vremea rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alessia offf ce rau imi pare, ar fi bine sa te vada un dr

Cristina bag pepsic

Ma duc sa fac mancare , pls am nevoie de vecini , ca cica tre sa ma extind

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi uofff, nasol cu atatea lovituri

Nici Crina nu se uita pe unde merge, mai rau e ca nu se uita nici cand coboara scara

mult sange i-a curs azi de la buzita

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Angelynna82...si eu m-am gandit sa merg la med de familie..am zis sa mai astept..sa cada crusta aceea..sa vada tunci ce-o mai fi...

Spor...la bucatarit!!!

Mergi la inceput