Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

WOW Corrina, FELICITARI!!!!!! Sa ai sarcina usoara si sa fie bebe sanatos!!! ASTA DA SURPRIZA!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Multzu`, Nocom Sa tii ca m-ai cam pus pe ganduri cu faza aceea cu alaptatul si conceptia. Acum, daca-or fi 2, sa fie sanatosi!!!
Sa stii ca si eu am visat ca va fi fetita. (La Mihnu am visat ca va fi baiat si asa a fost!)

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Si eu i-am visat pe amandoi in timpul sarcinii,inainte sa stiu sexul..si s-a adeverit de fiecare data...asa ca garagaritza va fi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc de raspuns...n-as fi plecata decat vreo 6 ore,da nush cu cine sa o las:maica-mea e cu taica-meu care e bolnav,dimineata n-ar avea cine sa-l duca pe andy la scoala,ar trebui sa o iau pe ea sa o duc la mama,si nu prea vreau,nu se poate ocupa de ea ,tre sa stea cu ochii pe taica-meu....mai e varianta soacra,da ea nu vine aici,ar trebui sa o duc la ea si e la 50km de oradea,n-as vedea-o numai in week-end si nu vreau.Bona nu-mi permit...habar n-am cum voi face.

Oana hai la cafea

andy_g

Ada multa sanatate
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Felicitari Corina!!! sa fie intr-un ceas bun! sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi, cu totii
Laura, au zis bine fetele, sa iei adeverinta de la dr cum ca fata are vreun handicap:(, sau sa stai inca un an dar fara bani.
Ada, multa sanatate si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Lumiiiiiiiiiiiiiiii multumesc din suflet!! Si voi sa fiti sanatosi si fericiti si hai si tu cu bb3&bb4!!!
Andy.p, daca ai gura aurita, dau un cico!
Mami de Alexa, tanchiu
Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

inainte sa raman eu insarcinata cu Teo, aveam "un dar" ca sa zic asa, imi dadeam seama care colega e gravi imediat, la unele si inainte sa stie ele.

o vedeam asa... imi atragea atentia, cumva imi capta privirea si gandurile si ma intrebam de ce. Apoi imi venea ideea asta... "e gravida"
si s-a adeverit in 100% din cazuri, nu m-am inselat nici macar odata, nici la o colega la care jurau toti ca e imposibil sa se intample asa ceva

Dupa ce am ramas eu, nu mai vedeam nici daca avea burta de 6 luni!!!!

IAr cu visele, ce ne facem?! Eu tot le visez pe fetele mele, Ana si Anastasia. O fi grav ??

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

IAr cu visele, ce ne facem?! Eu tot le visez pe fetele mele, Ana si Anastasia. O fi grav ??

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Nooo, doar ca va trebui sa te clonezi
Apropos, mi-ati cam facut pofta de bb2, oricum ne gandeam noi deja, iar daca ne ajuta DD sa ne mutam din vara-toamna ne apucam de treaba

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lumi, laura
corrina si eu am asa un feeling ca va fi fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Beeey, Anastasia e fiica-mea!!!!!! Mai ai o sansa, sa-ti fie nora... altfel, nu vad cum.....
IERTARE Edi, a fost doar un gand.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

corrina felicitari!!! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

ada
spooky ce zici tu acolo cu ghicitul gravidelor...si cu Ana si Anastasia, hmmm, cine stie ce nume de cod or fi si astea...
imi pare rau ca sunteti asa bolnavi; sper sa va faceti bine repede

angelynna

lumi zici ce ti se face pofta? si mie!!!!

ce frumos e afara! si noi tot nu avem sanie da' o sa iesim pe jos. fii-mea e innebunita dupa turturi...

maria doarme acum dupa ce a mancat la micul dejun asa: o felie de cascaval hochand, o feliuta mica mica de paine si o feliuta si mai mica de para. o fi mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Corrina felicitari pt sarcina, bebe sanatos orice ar fi, sarcina usoara

Babytza te am si noi

Andreutac si la noi functioneaza Nurofenul

Andy_galro felicitari pentru premolari

Ada offf, multa sanatate va dorim, sa va faceti bine repede

Crina mea a inceput ziua “bine”, o lovitura la buza cu mult sange si una la un deget prins in sertarul de la sifonier

Am rusii pe cap cu dureri mari de burta si mijloc, de cand am nascut numai asa este....tare nasol

Plantez si eu la FV, cine vrea sa ma adauge poate sa trimita PM

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput