Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
piolica superbe poze!!! dar putem sa venim si noi la bunicii Elsei, Craciunul ce urmeaza, sa devastam si noi cadouri sub brad???Putem putem?
Si mami cu tati de revelion la priettenii vostri sa primim si noi o perie de wc??Hai ca stim si noi sa facem cadouri idioate
.
M-am super delectat cu pozele voastre!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Ramo, ciorba de verisoare e prin definitie acra, nu? Ca eu cred ca in general le place ce e mai acrisor... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
ai dreptate
. Eu insa m-am obisnuit sa le cam acresc pe toate dupa modelul soacra-mea - cu bors, imi plac ciorbele ei de mor. Si Andei.Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
Nu Claudinna..glumeam nu sunt dr...dar stiu ce sa le fac..adica apoi il sun pe talal sa-l intreb daca e bine ce le dau..de fiecare data a fost ok...e prieten cu noi de fam..Euromedica...e pe langa piata Chiriac..stii Biserica de acolo? E un bloc in constructie vis-a vis...ei...e pe str. cu biserica si bl in contructie...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
nikolici spune:
Karinei tocmai ce i-am administrat un supozitor cu paracetamol, temperatura 38.8
.
clau multumim de intrebare.stam la pat, cere tzitzi la greu, bine ca se hidrateaza asa, ca nu prea vrea mai nimic.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Claudinna
Euromedica
Adresa: Matei Millo 4
Zona: 1 Mai
Poti da un tel. sa-ti spuna de acolo mai exact unde se afla
0251 533 906
0721 245 709
Eu nu am auzit de Talal
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
Claudinna eu am fost la inceputul lui decembrie cu Andrei la control la dr in care am maxima incredere si mi-a zis ca la cum arata nu e cazul sa ii fac analize asa ca merg pe mana ei si nu ii fac inca.Pana acum nu a gresit cu nimic la Andrei.
Alessia da asta e problema ca nu mananca diversificat in schimb ce ii place mananca 250-300g.Da e fff inalt cred ca e inaltimea unui copil de 2 ani dar ma mosteneste eu sunt inalta am 1,76.Din pacate ma mosteneste si cu mofturile la mancare eu am fost un copil super mofturos la mancare pacat ca acum m-am schimbat 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Am fost afara 2 ore!!!
A fost bestial!!!

Nici urma de vant, Copiii s-au distrat SUPER FAIN!!!! Acuma bagam toti 3 cate o cana de ceai cald, sa nu ne ia vre-o raceala....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
luminita2008 spune:
in sfarsit s-au incarcat pozele. am trimis invitatie pe mail. am uploadat ultimele 3 albume, in cel mai recent gasiti si pozele cu fotoliul. parola e in mesajul de pe mailul comun.
cam multe poze, pentru cine are timp si chef. enjoy!
dya
, ai mei 'beau' 500-600ml in 24h. pediatra noastra zice ca e normal, ca media ar fi undeva intre 300 si 700ml/zi. ai mei insa nu beau decat seara si noaptea, in rest il mananca, adica le fac cereale de ex. cu 150ml lapte, altfel ar bea, dupa ei, undeva sub 300ml/zi...
hunii sunt fani 'gummy bear'. non-stop daca ar putea, l-ar urmari cu acelasi interes. de cand cu sarbartorile, am facut o pauza de laptop, si nu le-am mai pus ursuletul favorit. aseara i-am lasat sa se uite putin, dupa baie. jale a fost cand l-am oprit, abia am reusit sa le distrag atentia, am ascuns laptopul...
anca, tare rau imi pare ca te chinui asa... eu zic sa incerci si asta, poate merge, doar ai incercat atatea, nu e ca si cum ai mai avea multe optiuni... sper din suflet sa-si revina cu mancarea!
piolica, sunt tare faine pozele!
baby_boy, uite: http:// www. best kids . ro/p-3501- centru-de-joaca-train.aspx
scoate tu milioanele de spatii
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alessia2005 spune:
Cristina..e bun Tala..e arab...mai diferit de dr. romani..eu...stiu..nu stiu..daca-i pe placul tuturor...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
claudinna spune:
multumesc frumos, craiovencelor
nikolici, sanatate multa!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)