Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici piolica superbe poze!!! dar putem sa venim si noi la bunicii Elsei, Craciunul ce urmeaza, sa devastam si noi cadouri sub brad???Putem putem? Si mami cu tati de revelion la priettenii vostri sa primim si noi o perie de wc??Hai ca stim si noi sa facem cadouri idioate M-am super delectat cu pozele voastre! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
daca K se pricepe sa fure cadourile celorlalti copii, atunci o primim cu drag! iar daca voi va pricepeti la cadouri idioate, va primim si pe voi cu drag.
multa sanatate Karinutei, acum am citit ca e bolnavioara. pupici ci insanatosire grabnica.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
baby_boy spune:
Lumi multu
Dar nuki nuki ai incercat? mai nou lui Radu ii place mai mult decat melodia clasica cu gummy![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
alessia2005 spune:
Ptr nimic Claudinna..si cu alta ocazie...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Fetele..eu nu pot sa va pun poze ca nu merge..adica nu ma pricep...
Piolica..vazut pozele..mai putin cele de la revelion..nu mi se incarca...incerc mai incolo...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Mamaaaaaaa.2 ore ati stat afara..bine ca rezistati..deci..eu am fost pana la mag de la colt sa-mi iau o fanta la doza..ca-i mai buna...si am paralizat pana acolo....
Mami de doua printese:
angelynna82 spune:
stiam ca am uitat ceva 
Piolica bine ati revenit, vazut pozele tare tare frumoase 
ce e gummy bear? ![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Baby boysi eu am stat la Biserica Madona Dudu...prima vila dupa intersectie..dar ne-am mutat tot in centru..dar la apartam..pe care acum l-am vandut..si ne-am facut o casa la Selgros...acum stam in Sarari ca mai aveam si aici un apartament..nu l-am vandut pe acesta..ptr ca era mai nou..ma saturasem de bloc vechi....
Si bunica mea a stat pe langa Agronomie..pe Petuniilor...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Gummy bear..pai nu stiu...urs din guma??....
Mami de doua printese:
baby_boy spune:
Chiar merge greu forumul
Ange cum nu stii ce e gummy bear?![]()
uite aici
vezi daca ii place Crinutei

Alessia eu stau langa politia rutiera..deci eram asa aproape una de alta
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
300 spune:
Diana, spanac cu usturoi sau fara i-ai facut?
Anca, genul asta de copil e in stare sa flamanzeasca daca are pata pusa, dar incearca o zi-doua, nu-i vei face rau in niciun caz. Macar vezi daca functioneaza si poate capata si ea incredere ca are controlul asupra ceea ce mananca. Pe mine m-au ajutat foarte mult articolele si trimiterile de pe kellymom.com cu privire la alimentatia toddlerilor, mai ales faptul ca unii din ei incepsa dezvolte curiozitate fata de mancare ceva mai tarziu, cam pe la un an jumatate. Ce sa mai zic, te inteleg perfect, mai nasol e ca nici lapte nu vrea, vai de noi
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...