Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 12
alessia2005 spune:
Dyanira..eu zica ca e bine Andrei la kg..are cat Alessia mea..care are 4 ani...na, asa e ea..si are 104 cm...Serena are ..adica avea la 1 an 10 kg..si 76cm..acum..n-am mai cantarit-o...am sa merg sa vad cat are..ca mi s-a stricat cantarul...
Cat despre laptic..eu zic ca pana la 2 ani..pot bea si cate 2 l...Serena suge..deci nustiu cat blapte bea...iar seara ii dau Humana cu cereale sau gris..cam 230ml...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
claudinna spune:
nikolici, cum mai e Karina??
eu n-am gatit nimic..aveam ciorba de vita de ieri
sa vad maine ce i-oi mai da...avem ou...nu stiu cu ce sa-l combin...
noi am mancat peste cu mamaliga...un peste de Olt, nu stiu cum ii zice, ca ni l-au adus finii...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
baby_boy spune:
Claudinna eu in sfarsit am gasit o pediatra de care sunt multumita. Mi-a recomandat-o o prietena si la ultimii muci ai lui Radu am fost la ea. Am fost super multumita. E tanara si blonda
Dar chiar mi-a placut. Inainte aveam o dr.mai in varsta si nu puteam sa comunic cu ea..nu-mi zicea mai nimic.
Anca eu zic sa incerci si asa sa vezi cum merge.
Lumi eu n-am reusit sa vad ce vrei sa le iei hunilor
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
Dyanira, e super bine Andrei!
auzi, 14 kg! eu cred ca nu are la ce sa ii strice laptele!
dyanira spune:
Da e bine la 14 kg dar nu arata deloc gras la inaltimea lui nu se vede.
Eu nu imi fac griji in privinta kg ci doar a faptului ca nu manaca destul de diversificat adica nu prea vrea legume si carne.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
babytza, ti-am vazut pozele de la revelion, moama ce frumoasa ai fost. Te prinde super bine rosu, iar floarea aia din par m-a dat pe spate.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
alessia2005 spune:
Claudinna...eu sunt pediatrul lor...na..nu am avut probleme mari cu raceala...dar ma duc la Tala cand e vreo problema...
Mami de doua printese:
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Da e bine la 14 kg dar nu arata deloc gras la inaltimea lui nu se vede. Eu nu imi fac griji in privinta kg ci doar a faptului ca nu manaca destul de diversificat adica nu prea vrea legume si carne. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR inteleg...si eu imi fac griji uneori, desi Razvan mananca din toate...dar ma gandesc ca poate nu-i dau eu ce trebuie... de aceea, repet, ii voi face acum un set complet de analize, insa nu dau de dr sa-mi dea trimitere |
alessia2005 spune:
Dyanira...asta era problema..ca nu mananca legume si carnita..daca le mananca de 2-3 ori / sapt..eu zic ca nu-i nicio problema...dar e inalt...oauuuuu!!!
Mamaaaa..da greu merge forumul asta...
Mami de doua printese:
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alessia2005 Claudinna...eu sunt pediatrul lor...na..nu am avut probleme mari cu raceala...dar ma duc la Tala cand e vreo problema... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
adica esti dr?
de aia intrebam, ca ultima data am fost si eu la talal si maine tot acolo ma duc sa-mi dea analize...in sfarsit gasii nr lui de la cabinet...
pe unde e euromedica?