Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca eu zic ca e bine sa incerci si asa.
Eu am incercat si asa cu Andrei daca nu vrea legumele cu carne sa nu ii mai dau nimic altceva insa la el nu prea merge ca e marait din cauza ca ii e foame si ma duce intr-una la bucatarie si plange.Pana la urma cedez si ii dau altceva.Poate la Carla merge.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca asa este recomandat de catre doctorii pediatri.Nu vrea sa manance, pa si pusi pana la urmatoarea masa.Am incercat si eu asa de cateva ori, dar am renuntat si am inceput sa-i dau mici gustarele intre mese(gen sticksuri, pufuleti,orez expandat, paine, grisine etc), nu ma lasa sufletul sa rabd pana cand o veni urmat masa.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, noroc cu postul tau, asa sint si eu la zi cu ce se mai vorbeste pe aici. Pup!
Eu zic ca e ffff bine ca nu te mai stresezi cu masa, cred ca boboceii astia simt cind noi ne stresam si mai rau fac. In schimb, nu stiu daca e bine sa-i dai peste 3 ore, incearca ceva ce-i place la vreo ora - o ora jumate. Poate o sa vrea asa. Sau lasa-i ei fructe, biscuitei pt virsta ei undeva la indemina (cu toate ca astea ar putea sa-i taie pofta de mincare), dar numai asa sa vezi daca se infrupta din ele la o ora, doua dupa ce a refuzat masa.
Cred ca babymom o sa te sfatuiasca mai bine. Carla maninca cu minuta ei? Ca daca da, las-o sa se desfasoare.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Pai.pun o ceapa la calit...adaug o conserva de ton in ulei in bucati..nu maruntit...nu e asa de bun cel maruntit...las la foc cateva minute, adaug o conserva intreaga de rosii decojite, le tai marunt inainte...si apoi o lingura de paste de tomate...spre sfarsit..masline negre...iese o bunatate...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Pai..daca le dati ceva intre mese..e si normal ca sa nu mai manance cand trebuie, sau sa nu manance tot..niciodata nu le-am dat nimic intre mese...si Serena..papa..super bine...mai putin Alessia..in sesnsul ca nu mananca painica si ciorbita..in rest..mananca bine..carnea cu mamaliguta..etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Aleesia merci
Andrei tot asa prefera fructele si lactatele si supa si ciorba cam atat ah ii place si painea.Insa cu toate ca nu mananca carne el pune pe el chiar ieri l-am cantarit si are 14 kg bine la o inaltime de 92cm.
Chiar vroiam sa va intreb cam cat lapte beau ai vostri pe zi???Andrei bea cam 600ml si mi se pare cam mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Si..astazi..ce-ati mai gatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro offf si voi v-ati lovit, imi pare rau , eu am una de la urgo “urgodermil” se numeste

Anca la fel fac si eu, nu papa acum ok, poate la urmatoarea masa

Dya

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alessia2005, baby_boy, ce pediatru aveti? sunteti multumite de ei??

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am incarcat si eu niste poze de la Craciun si Revelion. Noi am sarbatorit Craciunul de 2 ori, o data acasa, ca nu avea sens sa ne caram cu toate cadourile dupa noi, dupa care la bunici.
Revelionul l-am facut cu niste prieteni, a fost o mareee nebunie. Ne-am facut cadouri imbecile, ne-am deghizat, am dansat la greu si ne-am simtit bine.

Poze:
Mos Craciun acasa

Mos Craciun la bunici

Revelion

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput