Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
andy_g, uuff, sper ca nu e urata lovitura!
se numeste simplu 'crema de arnica', mai multe laboratoare o produc, nu conteaza firma/marca. gasesti si la farmacie si la plafar.
oana, il pun in locul cortului. ii fac o supriza si sotului, care ma bate la cap de 2 luni sa strang cortul. vede el un drob de sare, undeva sus
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alessia2005 spune:
Fetele..nu ma lasa oamenii astia...dar in loc de relama mascata..bla,bla....treceti copilul.....ro...e doar un pct,,,dar pusai eu mai multe sa nu le sterga....
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
EvaF spune:
Corrina, Angelynna, multumim, sa fie cum o da Domnul! BB la anul vrem, anul asta in vara sa il concepem! Dar vedem cum va fi pana la urma.
Eu acum sunt foarte ocupata cu un alt "copil", care imi e f aproape de suflet, si anume fotografia.
Daca vreti sa aruncati un ochi in www.betterphoto.com/Premium/Default.aspx?id=271551&mp=V2" target="_blank">galeria mea, va invit cu drag!!! Am deocamdata doar 30 de fotografii in noua mea galerie on line, dar adaug zilnic cate una ca numai asa am voie sa intru in concurs, cu una singura pe zi. Deja juriul de fotografi mi-au ales 9 fotografii, o sa vedeti acolo in galerie cele alese, si sunt tare fericita. Mai ales ca sunt la inceput si e un inceput promitator, bag seama.
Puteti sa intrati din cand in cand sa vedeti ce poze mai adaug, mi-ar face mare placere!!!
Am ca proiect imediat sa imi creez site-ul meu unde sa imi afisez lucrarile si unde sa pot fi contactata de clienti, o sa fie multa bataie de cap ca sunt f pretentioasa si va dura ceva cred...Avem deja experienta cu site-ul fostei noaste firme si ce scantei ieseau cu tipul care il facea, nu stiu de ce toti vor sa impuna ideile lor, legat de design mai ales, desi ar trebui sa faca exact cum zice clientul...ma rog
Aici e destul de dur, in Paris, e centrul cultural al Europei, vin din toata lumea fotografi sa studieze si sa lucreze, concurenta e mare, dar eu cred ca fiecare are drumul si locul sau sub soare....
Mereu zic gata intru azi sa vad ce fac boboceii si iar nu apuc asa ca azi prind momentul si va mai zic cate ceva si despre fi-miu.
Dupa cum vedeti a crescut, e f activ, jucaus, si ceea ce a uimit pe toata lumea din familie la Craciun e cum se joaca singur, si cate jumatate de ora sta cu jucariie, le vorbeste, le canta, nu are nevoie sa se joace numai cu alti copii sau cu noi. E f autonom. Singura conditie este sa ii fim in preamjma adica sa ne vada din camera unde este ca altfel se sperie.
Avem un joc nou, ii place sa il intreb unde este nasucul si de acolo incepem si cautam amandoi alte parti componente ale fetei, arata cu degetelul si moare de ras. E f haios.
De vorbit tot mama, tata, papa, alo si cam atat, restul cuvinte intelese de el, ca gura nu ii tace. Ne imita pe noi insa cand spunem un cuvant insa nu il rosteste apoi independent fara sa il auda inainte la noi.
D emancat nu prea serveste domnul legume, se tot inalta si nu ia kilograme insa arata f bine, nu am de ce ma plange. Papa bine fructe si alte delicatese gen clatite cu dulceata
, grisine, paine cu miere, si in continuare papa destul de bine paste. Carne nu ii place doar somon mai intra asa cu paste.
La noi e cam plin de gripa A, nu ne-am vaccinat desi mi-a venit bonulet acasa. Nu ma duc. Niciunul din familie. Dar colegii sotului meu, sefa lui, au avut deja gripa A, acum sunt suspecti si 3 membrii din familie cu care am facut Craciunul, dar vad ca ne-a ferit Doamne Doamne. Fi-miu are tuse rebela de cateva zile, ii dau un sirop de tuse si sper sa ii treaca pt ca joi avem programare sa facem rapel la Prevenar. Medicul cica e f ok sa il faca, nu are muci sau febra, mie mi s-ar parea suspect sa aiba inca tusea si sa facem vaccin. Ce zici Babymom? Tuseste asa cam 2-3 reprize pe zi, tuse semi seaca-semiexpectoranta sa zic asa, dar e ok vaccin in conditiile acestea?
Mai vedem pana joi.
Cam astea despre noi. Am scris o placinta![]()
Eu cu multe din fete mai tin legatura pe Facebook/ messenger si asa stim unii de altii insa sper sa apuc sa mai intru sa va salut pe toate.
Va pupam pe toti/ toate!
ps: nu va pot citi, nici pe mine nu ma prea pot reciti, merge fff prost DC azi:(((
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
tzitziri spune:
andy_g, noi avem gel de arnica de la Boiron dar am inteles ca sunt mai multe firme care produc gelul asta.De ex si Urgo.
Eu am luat de la Boiron ca de ala am gasit.Nu cred ca e mare diferenta intre ele.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
alessia2005 spune:
Ura....adormi si Serena mea..merg sa gatesc un pic..
Mami de doua printese:
anca81 spune:
Corrina, felicitari
. Sa ai sarcina usoara, bravo mamico!
Somon noi de la 12 luni - a fost yummy la inceput, acum e bleah, avocado - bleah, crema de corp Nivea Sensitive dupa fiecare baita, formula Aptamil Junior mult si bine pentru ca oricum bea foarte putin si macar de acolo sa-si ma ia ceva vitamine, cresa/gradi - sunt in cautari, particulara daca ne vor tine buzunarele, de stat (noi avem in oras vreo 2 crese buna) daca nu se va putea altfel si dupa 2 ani. Printesa Lavidei e superba 
Sunt la zi? ![]()
Am fost la bulgareala vreo 3 ore, Carla doarme de 2 ore deja 
De azi incep sa fiu ferma pe pozitii cu mancarea, adica nu mananca, jos din scaun si urmatoarea masa peste 3 ore. Nu mai rezist psihic deja, nu se mai poate. Dimineata i-am dat fructe, ok, a papat. La 13 n-a vrut iaurt, la somn. Acum la trezire o asteapta borcanelul cu mancare gatita de mine (si e yummy, va jur, facuta la cuptor), nu vrea, ok, ne "vedem" la cerealele de seara. Va rog spuneti-mi ca fac cat de cat bine...chiar nu mai stiu ce altceva sa fac
. Sau sa astept salata de rosii
...
Anca &
Carla (13.08.2008)
alessia2005 spune:
Gata fetele..terminat si de gatit...am facut paste cu ton..mie-mi plac foarte mult..
Mami de doua printese:
dyanira spune:
Salutare si de la noi!!!
Citit asa pe diagonala putin ca am un copil care vrea numai Baby Einstein ati mai pomenit asa ceva?Spuneti-mi sunt mai multe episoade ca eu am doar unu singur??
Am retinut ceva cu discutia despre peste: eu am incercat sa ii dau lui Andrei pastrav, salau si pangasius ca am gatit pt noi asta din urma dar nu ii place nici un fel, el e mai mofturos cu carnea nu ii place si pace.
Avocado am incercat o singura data si nu a fost super incantat nici mie nu mi-a prea placut dar m-am gandit ca o sa ii mai cumpar zilele astea sa vad.
Lui ii plac fructele insa are 2 care sa nu le vada ananas si kiwi bine ca nici nu am insistat cu kiwi ca e alergen si el inca e mic.
Ange te-am adaugat da si tu un accept vecino![]()
Lumi merci pt info cu fotoliu am sunat ieri si eu si am aflat ca transportul e 10% din valoare adica 9,5 lei mi se pare super ok.Insa o sa comand abia pe sf saptamanii ca astept ceva bani.
Corrina felicitari sa fie fetita cum iti doresti sanatoasa si frumoasa.Da de ce zici tu ca esti batrana????![]()
Nikolici sanatate multa la K.Vrea sa stea in pat????
Ramo ai dreptate cu LP.Si eu vreau sa ii dau pana pe la 3 ani.
In alta ordine de idei am pus si eu la foc o ciorbica de vitel de la bunici si felu 2 o sa fac ceva mai usor paste cu branza ca dupa atatea sarbatori.Pe noi oricum ne mai asteapta si sf Ion sincer deja m-am saturat de pune masa ridica masa ca noi am cam fost gazde anu asta.
Ieri am facut spanac cu ou a mancat andrei cu greu vreo 60-70 de g nu ii place spanacu deloc
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alessia2005 Gata fetele..terminat si de gatit...am facut paste cu ton..mie-mi plac foarte mult.. Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
Si mie imi plac ff mult tu cum le faci???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
Da..anca81..eu zic ca-i bine asa...acum..stiu prin ce treci..nici Alessia mea n-a fost mancacioasa...si am facut la fel..saream peste mese..dar fara rezultat la mine..tot laptic manca...ea a mancat f. multe lactate..si fructe...
Mami de doua printese: