Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
freedelia spune:
Saluare -- acum-acum plecam sa luam baietii de la aeroport!!!!
Andira -- nu mai stiu daca ti-am scris ieri, imi pare tare rau de bolnavioarele tale, stiu cum e ca doar am trecut si noi prin asta de curand...
sa va faceti bine rapid.
Honey -- si Sofia e nume de sfant (pentru mine e important, si asta incurca si mai mult lucrurile la algerea numelor, unde si asa suntem in pom...)
Oana -- cada cu suport intr-adevar ramane mica foaaaarte repede, dar in primele saptamani/luni este foarte de folos, cand copilul e foarte mic, nu isi tine capul, aluneca din maini, etc.
Ina -- la mine CLAR copilul asta misca mai finut decat primul. NU imi mai amintesc la al doilea, spre rusinea mea, dar JOhn facea niste acrpbatii... unde mai era si uteruol meu mai mic, poate, nu stiu...
Honey -- de acord cu Andira, este controversata curatarea urechilor in interior pana si la adulti, d-apai la copii sau bebelusi.
Nu mai am timp sa termin de citit, ca a ajuns avionul cu mai mult de O ORA mai devreme!!! AM fugit!
Va pup!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
ah ina, eu de data asta il simt mult mai puternic , pe ivan lu.l simteam asa dar iau in considerare si faptul ca la prima sarcina n.am stat o clipa, am muncit, m.am plimbat , acum daca stau si zac toata ziua pe canapea, clar ca.l simt mai mult
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am reusit sa dorm un pic si m-am trezit cu durere de cap, dar mai odihnita. In concluzie tot ciufuta sunt
.
Oana nu am insomnii. Mie imi dau dintii ( adica maseau de minte ) si seara ma doare urechea cu tot cu gingie si falca de nu-mi vine sa stau culcata in pat.
Andira si celelalte fete care vb de bete de urechi, am spus pt pavilionul exterior am luat betele nu pt canalul auditiv.
Andira nu se pune problema ca nu te cred, stiu ca asa e recomandat de dr o tot auzeam cand faceam inot si mergeam la controlul pana sa plecam in cantonament
In primavara am fost cu bunica la dr pt ca nu aude bine cu o ureche si a certat-o dr ca si-a facut dop de ceara folosind bete.
Acum cu dr e cu dus si intors, daca ai unul bun de poti baza pe sfaturile lui daca nu,ai toate sansele sa-ti faci mai mult rau decat bine.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor, azi am reinceput si eu serviciul, insa din pacate mai am de mers pana in martie
, sper sa ma descurc cu burta mare, ambuteiajele si alte aspecte.
Delia si Roxana va
pt raspuns, nu ma ingrijorez dar eram curioasa cand citeam ca va trezesc bebelusii noaptea prin lovituri, ma gandeam daca asa sunt toti energici sau nu e musai o regula. Delia ce bine ca sosesc baietii tai acasa, cred ca o sa alergi pana la aeroport
si cateva zile acuma nu te mai vedem pe forum...
Asteropipan foarte frumos caruciorul sa il foloseasca bebelusa sanatoasa.
va
pe toate si mai intru de la lucru ca nu prea am motivatie azi.
Ina
28+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
ina spor la munca, totusi pana in martie...sa nu.ti fie greu sper
sunt curioasa ce parere ai de quinny buzz4....stiu ca nu l.ai folsoit dar daca are prietena si ce culorea ati ales ?:)
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
freedelia - din pct meu de vedere si Maya e nume sfand, chiar daca nu in religia noastra. Din pct altora de vedere daca nu se sarbatoreste nu e sfant. Nu ca m-ar interesa...
Ieri cumnata i-a spus cu fata trista sotului " vaaaai sa vedeti ce o sa vina de acum, nu o sa mai aveti timp de nimic, gata disractia "
Iar sotul si mai si " Voi asa simtiti pt copilul vostru "?
El e ffff diplomat de obicei, eu sunt aia care da cu bata in balta, dar sa nu-l calci pe coada.
asteropipan- daca o sa retin vreodata nick ul tau e minune. Foarte frumos carutul si culoarea. Si eu oscilez intre portocaliu si verde.
Ma duc pe afara sa vad cat de ger e si sa testez geaca primita de Honey de craciun. Mi se pare ca ii este mare, sper doar sa mi se para. Dupa aia ma apuc de facut mancare.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nemary spune:
Bluekido, Alina multumesc pt.parola. cand ma eliberez putin la munca o sa bag un ochi pe acolo sa vad si eu colajul.
de cateva zile am inceput sa am dureri de burta, pe laterale, am luat duminica noaptea 2 nospa si abia, abia m-am linistit. vineri o sa merg la control dar stiu deja raspunsul doctorului(se intind ligamentele, deci e normal sa doara).
la serviciu si eu imi doresc sa merg pana in martie, daca ma tine burta ![]()
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
27+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
sensibila spune:
andira – eu nasc chiar la Filantropia si chiar cu Dr Haiduc, deaia m-au si interest preturile de acolo.
e in burtica
+31 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Ina_3040 spune:
Roxana multumesc. cat despre carucior sper sa fie bun, inca nu l-am desfacut din ambalaj
, am ales modelul Capri, cu o combinatie de 2 nuante de albastru, eu vroiam verde dar culoarea asta o aveau la reduceri si galben ,si am zis ca galbenul prea se murdareste repede. prietena mea are Buzz3, e cam nemultumita cu rotile alea din fata ce sunt una langa alta, zice ca de ex prin magazine unde e un sol gen linoleum sau ceva lucios trebuie sa fie atenta sa nu se rastoarne si pe asfalt uneori nu ii merg rotile din fata prea usor, parca se blocheaza. ea l-a luat la mana a doua si se gandeste poate o fi intrat ceva nisip/praf la sistemul de roti din fata de aia nu merge bine.
tu te-ai hotarat pana la urma ce carucior iei?
Ina
28+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
vio sau cine intreba de maioneza la borcan, eu inainte de sarbatori am folosit la salata de beof si de revelion la cea de vinete, dar inainte am dat email la unilever sa vad cum e facuta, am intrebat daca e sigura in sarcina , mi.au raspuns azi, si va arat raspunsul, pt ca e ceva international
Apreciada Roxana,
En primer lugar agradecer que se haya puesto en contacto con nosotros.
En respuesta a su consulta, informarle que los huevos utilizados en nuestras mayonesas son pasteurizados, y es de cumplimiento obligatorio utilizar los huevos pasteurizados en la industria alimentaria.
Atentamente,
Servicio de Atención al consumidor
Unilever España, S.A.
"in primul rand va multumim ca v.ati pus in contact cu noi
va informam ca ouale folosite la maionezele noastre sunt pasteurizate si e obligatoriu a se folosi oua pasteurizate in industria alimentara"
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE