Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza'
am venit si eu acum de la doctor.
O aventura sa ajungi la Universitar cu burta, cu metroul si cu gheatza asta. Am si masina..dar lenea de a cauta loc de parcare+ emotiile de la volan...m-au facut sa prefer metroul.

Dna doctor m-a trecut la regim, datorita colesterolului. A zis de acum fara oua, smanatana, prajeli sau dulciuri. Sa pap fileuri de peste si salate. Oooof...toate bune pana la dulciuri.

Iar era aglomerat, plin de burtici pe acolo, de diferite marimi.

Slava Domnului colul e inchis, iar de durerile de spate mi-a zis ca e lordoza (pe care o aveam dinainte) combinata cu lordoza de sarcina.

29+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

OANKA80 multa sanatate sotului tau!!!!!!! Sa vina cat mai repede acasa!

si eu merg la medic saptamana viitoare si voi face si ecografie ca nu l-am mai vazut demult pe nazdravan. Abia astept!!
Mie nu mi-a mai dat nici o analiza de facut. Sunt curioasa daca imi va da acum in trimestrul 3. Am vazut ca voi ati mai repetat una alta..

asteptam un 30+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oana - multumesc frumos ! Bine v-am regasit ! Cum te simti ?

andira – adaug preturile care se practica la Fialntropia.
Asta e ce a dat o prietena de-a mea la inceputul lunii decembrie cand a nascut cu Dr Haiduc prin cezariana impusa de suferinta fetala.
“Scorurile (adica exact cat am dat eu)
- operatie cezariana Haiduc 1200lei (scorurile earu intre 800-1500, deci am facut o medie) - dati dupa operatie, a doua zi
- anestezist 200lei (dati inainte de operatie)
- moase - sunt 2, se ocupa de tine, iti fac injectii, iti fac masaj la uter dupa operatie, te pregatesc de operatie, iti pun aparatul pt a masura BCF, una dintre ele e cu tine in timpul operatiei si asa mai departe. La una i-am dat 150 lei (era cea care mi-a facut intrarea la Haiduc, deci ii eram datoare), si la cealalta 100 lei.
-asisitent anestezist - desi s-a purtat exemplar, nu i-am dat bani pt ca nu aveam la mine. Cand am avut bani nu am gasit-o. Aveam de gand sa ii dau 100 lei. Nu a venit, I'm sorry.
- mana a doua - nici asta nu a venit si nu i-am dat bani.
Banii i-au tinut ai mei. AM trimis o infirmiera si mi-a adus banii. I-am dat la infirmiera 10 lei, si gata, a facut pe mesagerul. Nu mi s-au furat bani, dar m-am gandit ca e mai simplu sa tin banii la sot si la sora decat cu mine. Dupa operatie, am primit plicul cu bani si am inceput sa impart. Totusi am avut cam 2 milioane in hartii de 10 lei la mine, in caz de urgenta.
- medic neonatolog 200lei in 2 transe , la inceput si la sfrasit
- infirmiere/asisitente cate 10 lei pt un calmant, toaleta si alte tampenii
cand m-au carat de pe masa pana in pat, le-am dat cate 10 lei la fiecare.
Orice mic serviciu costa. Te duc de la reanimare la salon 10 lei. Vrei calamnt 10 lei. faci toalaeta 10 lei. Vrei sa te desfunde la sani, 10 lei. AL asisitentele de la neo-nato, 10 lei, la inceput de tura. Cercelusi de pus 20lei. “

e in burtica +31
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimi burticute
Pentru fetele care au sau doresc informatii, legat de PRE SI POST NATAL si CIC.
O sa repet care e situatia mea: am PFA, nu sunt angajata in alta parte, venitul lunar e destul de mic asa ca as vrea sa nu-mi iau concediu pre so post natal, sa intru direct in CIC. Am intrebat si am inteles ca se poate, primul concediu nu-l conditioneaza pe al doilea. DAR
* aici pe forum, la legislativ , mi s-a spus ca pot intra direct in CIC de la data nasterii copilului
* de la Directia Muncii Alba, mi s-a spus ca pot intra direct in CIC la 42 de zile de la nastere

Ideea e ca mi-ar prinde bine sa stiu din timp care e data corecta pana la urma pt ca de la aceeasi data trebuie sa-mi suspend activitatea pe PFA. Si cum e mult de umblat, as face din timp ceea ce se poate.

Daca cineva are informatii in plus in privinta asta, rog sa-mi spuna.

Ioana, 30+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna dimineata! am intrat sa semnez si eu condica asa sa nu cumva sa ne uitati

OANKA80 ai fost f simpatica la faza cu catelul sanatate sotului.

OANA

de insomnii sufar si eu de cateva zile.tare nasol este. toata noaptea ma zvarcolesc in pat,iar cand ma intorc de pe o parte pe alta ,e asa de greu ,zici ca-s baba

apropo de carut,habar n-am cum e acela de care vb dar mi-am adus aminte ca am uitat sa vi-l arat pe al bebelinei mele. na cu varsta asta.....uit sa atasez pozele intai...

revin pup

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honeybaby la copii e contra indicat sa folosesti betisoare..Eu din pacate nu am ascultat acest sfat si am folosit la Lucas pana pe la 6 ani, cand mi-a facut o otita de apa . M-am dus la ORL si printre altele m-am plans ca are secretii foarte mari de ceara si sa-i faca ceva pt. asta. Din start mi-a zis sa fac eu ceva pt. el si sa nu mai folosesc betisoare niciodata nici la el , nici la noi...Mi-a explicat el de ce si...m-am conformat

Delia13 nu inteleg de ce ar zice cineva ca nu e multumit de manerul reversibil..In primele luni poti tine copilul cu fata la tine , iar in lunile mai mari il intorci, sa vada el lumea... Dar daca nu doresti sa folosesti aceasta optiune la carucior, nu o folosesti...dar e bine sa o ai!
Eu am avut un carucior Gracco fara maner reversibil, si crede-ma ca mi-a lipsit...

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Sensibila - multumesc frumos!

Eu una nu vreau sa dau mai mult de 800 lei, chiar cezariana sa fie, cam la atat m-am gandit eu. Intre 600 si 800 lei.
Pt anestezist vad ca nu s-a schimbat cu mult de cand am nascut eu in 2006, atunci se dadeau cam 150 lei. Oricum, eu am ratat anestezia de fiecare data.

Insa mi se pare exagerat sa ceara de fiecare data ceva, pentru fiecare mic serviciu. Imi aduc aminte ca si la Elias, si la Municipal am dat numai cand am vrut eu, si cand au fost foarte amabile cu mine, INAINTE sa le bag eu ceva in buzunar. In fine, mai vedem la nastere. N-are sens sa-mi fac planuri de pe acum.

Tu unde nasti? Ca stiu ca plecasesi de la Giulesti.

Babyangel - eu am fost nemultumita de manerul ala reversibil, dar cum ziceam, cred ca era foarte prost construit carutul, nu imi imaginez ca ai problema asta cu toate. De-asta si spuneam ca daca gasiti ce va place si foloseste in privinta asta, sa-mi spuneti si mie, poate ma reorientez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

gata , am pus pozele cu carutul care vrea sa le vada,vizionare placuta

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cam asta era modelul de care vorbesc (vad ca intre timp i-au facut un upgrade la centuri) http://www.price. ro/preturi_primii_pasi_carucior_cu_maner_reversibil_25396.htm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka sanatate sotului!

asteropi tare frumos caruciorul, sa.l stapaniti sanatosi

ca sa poata sa stea bebe cu fata la voi nu trebuie musai sa fie manerul reversibil, adica sa intorci manerul, se fixeaza scaunul , caruciorul, ma rog, in functie de cum vrei, manerul ramane pe loc nu se misca
caruciorul meu e modelul asta si asa se schimba fara nici.o problema:
http://www.bebeworld.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&products_id=1030

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput