Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
freedelia spune:
Salutare fetelor, suntem la sfarsitul primei zile cu amandoi copiii acasa. Evident ca nu a mers nici Jodie la scoala azi, dar a fost frumos, s-au jucat toata ziua.
Dayanara -- pe mine ma doar la dentist numai cand intru in cabinet, abia reuseste sa se uite sa vada ce am, nici vorba sa imi bazaie cu vreo masinarie din aia daca nu sunt drogata bine inainte... Maine ma duc, mi-e o frica...
Mihaela -- intr-adevar nu poti intoarce bebele in cadita cu suport, dar dupa parerea mea nici nu ai de ce sa il speli pe spate. In suport, poate face o baita mai lunga si sa se invete cu baita nu doar ca spalare, ci ca ceva placut...
Dayanara -- cum sa pui mai copilul in fatza??? Este extrem de periculos, chiar si fara airbag...
Andira -- deci Alexandra :) foarte frumos
Va pup -- ne asezam la masa si apoi e ora de culcare a copiilor...
Sa aveti o seara minunata!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
child spune:

OANA, SAMARIA va asteptam cu vesti bune
Sotiorul meu e foarte mandru de viitorul membru al familiei, toata lumea a remarcat si el nu ezita sa povesteasca tuturor (dar absolut tuturor) ce tumbe mai face bebeul, orele la care misca, cum suteaza, cum impinge, ma rog...absolut tot.
Si el e invidios ca nu il simte ca noi, dinauntru, mai ales ca bebeul il simte si de multe ori, cand pune el mana, nu vrea sa mai miste, se joaca de-a v-ati-ascunselea ![]()
HONEY vroiam sa-ti spun mai de mult: esti figura mare, cu tine nu se plictiseste omul, mie imi plac persoanele care au tot timpul ceva de povestit (asta pentru ca eu sunt mai tacuta de felul meu)
Hai ca nu o sa ma mai plictisesc multe zile, ca trebuie sa amenajam camera bebeului si sa ne apucam de cumparat diverse.
ANDIRA nici voi nu va plictisiti cu fetele vesele, care au niste replici mortale!
31+ 
oanaiacovita spune:
Child
Intru sa fac capitol. Rabdare multa ca merge greu.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelinu2010 fETELE VOI VEDETI CE SCRIU EU CA AM SCRIS VRO 15 MESAJE CRED |
gata au aparut si mesajele tale.. doar ca fiind moderate au aparut tarziu iar noi deja trecusem de paginile unde postasei tu si nu le-am vazut... nastere usoara finei tale, recuperare rapida si bebe sanatos, cuminte si mancacios
aviz fetelor care se ocupa de listuta de pe prima pagina: mesajele beblinei apar pe la pagina 14.. tot acolo sunt si datele ei
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
30+
Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Am tot citit din urma, dar la intrebarile unora dintre fete nu mai avea sens sa raspund pentru ca primisera deja raspunsurile potrivite.
IOANA 28 - Desi nu esti angajata la patron sau stat poti beneficia de cele 126 de zile in afara perioadei postnatale de stat acasa, Ca doar ai cotizat la stat.
Fetele, am si eu o intrebare, ca vad ca nu s-a plans nimeni pana acum, ca sa deduc singura.
Mie mi se umfla de cateva zile glezna stanga, dar destul de tare. E drept ca mai mananc cu sare ca-mi place, dar pana acum n-am avut nici o treaba cu asta. Aseara era chiar bine umflata talpa si gamba respectiva. Nu pot sa-l sun pe doctor, iar la ecografie ajung abia pe 23. Voi suna diseara medicul de familie, dar pana atunci poate imi dati si voi o idee ce poate fi sau daca e grav.
Mi-e teama de preeclampsie, dar alte simptome nu am.
Doar ce ma umflu la maini si fata si acuma mai nou gamba stanga. Am citit cate ceva, cum ca ar fi relativ normal ca din luna a 5-a sa te mai umfli, dar nu ma linisteste chestia asta.
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelinu2010 Fetele care sunt din Bucuresti naste cineva la spitalul SF.Pantelimon? Ati auzit de doctora Bausic?Eu cu ea o sa nasc dar mi-a cerut un scor de am dat pe spate 350Euro ei plus 3mil la asistentele care ma asista 1mil la femeia care ma spala si 3 mil la doctora pediatra din spital.La voi cum e cam cati bani dati sau ati dat ? Ea mi-a zis ca nasc normal,la fina mea care e acum in spital tot la doctora mea si asteapta sa vina bebica ei maine prin cezariana ia cerut 500 Euro si restul ca la mine ! E normal asa tarif ca mie mi se pare exagerat! |
in primul rand mi se pare nesimtire sa-ti ceara ea. si cred ca e cam mult. eu am dat acum 2 ani 500ron la medic, 70 ron la moasa, 300 ron la anestezista. neonatoloagei nu i-am dat nimic pt ca nici nu am vazut-o la culoare.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
27+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
sensibila spune:
bebelinu2010 - pot sa iti zic ca la Giulesti la un anumit medic tot 500 euro se da la cezariana. Si 100 euro la neonatolog.
Eu nu sunt de acord cu astfel de preturi mai ales ca dotarile in spitalul ala sunt depasite unele din ele.
Acum mai ai timp sa te muti la alt medic si la alt spital, unde sa fie preturi mai rezonabile.
e in burtica
+31
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
monicelu spune:
Buna seara burticutelor!!!!
E prima oara cand postez dar sper sa nu fie ultima. ![]()
Avem 24 de saptamani si o zi si suntem un baietel tare cuminte. Pot spune ca ma numar printre persoanele care nu au avut greturi, pofte, dureri etc provocate de sarcina cu exceptia unor mici arsuri in ultima luna si unei dureri destul de minore a nervului sciatic. Totusi, am ghinionul de a ma constipa destul de des si inca nu am luat nimic pentru asta. Voi ce luati cand sunteti constipate? Ati auzit de d-na doctor Alina Ursuleanu??? Eu la dansa sunt si sper sa iasa totul bine si sa am un bebe sanatos.
pupici