Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
honeybaby spune:
Se vede ca forumul merge mai bine
scrieti si voi mai mult.
Rammy al meu cu cat afla mai multe despre copii cu atat se sperie mai tare. El e genul cu tabieturi care nu vrea sa fie deranjat. bineinteles ca o sa se alega praful de ele....
.
La cumparaturi nu mai zic. Deja e satul de cumparaturi pt bebeluna.
Dar s-a gandit el asa ca ar trebui sa mai cumparam o pubela, pt pampers![]()
.
Fetele care va faceti griji ca va plictisiti acasa.
Eu nu am energie sa fac tot ce as vrea.
Deja curatenie, cumparaturi mici nu mare lucru, mancare , facturi de plata ma oboseste.
Daca as aveam mai multa energie as iesi mai mult afara.
Mereu imi zic ca ies zilnic la o plimbare mica cu Honey dar nu reusesc
.
Daca tot va plictisiti asa tare va invit cand imi vine masina din service ( curand sper) la plimbari si nervi prin magazinele de materiale de constructii.
Garantat cand ajungeti acasa nu va mai trebuie nimic.
Daca tot nu merge asteptatii pe ai vostri soti intr-o tinuta sexy si sigur se lasa cu ceva traspiratii si somn bun dupa![]()
Roxana- iti dau adresa mea pe PM daca vrea Leo vase de spalat. Promit ca nu ma enervez deloc deloc
. Mai bine o dau public cine stie , poate mai sunt amatori...![]()
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ami_84 spune:
Buna dimineata! Si la mine merge ff greu forumul si uneori devine enervant. 
Multa sanatate fetelor cu probleme, sa dea Domnul sa fie totul bine! Si totodata bafta fetelor care mergeti azi la eco! Va asteptam cu vesti bune.
Pentru fetele care vor sa foloseasca produse naturiste pentru bebelusii lor am gasit ceva interesant ieri http://adamache-laura.blogspot.com/2010/01/sapun-de-alep.html . Ce parere aveti?
Vroiam sa va mai intreb cum e cu serul fiziologic pana la urma. Cele care nu veti folosi la fiole cum veti proceda cu cel de la sticla? Stiu ca ati mai precizat pe aici... ![]()
Andreea
31+
Irina
selina-d spune:
Oana iese el si bebele de 4 kile nici o grija. Vai si amar de mami
, dar macar dupa aia e usor sa cresti un bebe maricel pentru ca are putere sa suga bine si nu e asa fragil. Lasa ca va fi bine nu te stresa 
Mami
26+
si Victor (31.08.2007)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelinu2010 Buna burticilor si La Multi Ani !!! Sunt o burtica noua pe aici avem 27 sapt si am vrea sa stam si noi la taclale cu voi .Sper ca ne primiti si pe noi !! ![]() |
bine ai venit printre noi. te asteptam cu mai multe detalii si alte mesaje.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
27+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ate_09 spune:
salutare dragi burtici!!
Moaaamaaa da scrieti nu gluma!! Se vede ca au inceput sa intre fetele in concediu .
Camilecu, referitor la prenatal, din calculele mele daca intri cu 1 februarie si ai DPN pe 22 aprilie, ai avea 81 de zile inainte si 45 de zile dupa. Deci te incadrezi perfect!! totul este sa nu nasti dupa data de 25 aprilie. Oricum cel mai bine e sa te consulti cu medicul ginecolog.
asteptam un
30+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
honeybaby spune:
M-am cantarit : 8 kg in plus. Deja pun un kg pe sapt 

?? E grav...
Eu la 12 noaptea mancam gogosari murati cu masline si paine ( neagra, macar atat
)
Oana- asta vroiam si eu sa zic cu Sf Ion.
Maine e si ziua soacrei. Cam stiu ce sa-i iau dar nu am chef de plec pe jos. Masina nu am... in autobuz mi-e frica sa ma mai urc...
Sa vad cum fac. Oricum azi trebuie sa ies din casa sa platesc niste facturi.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
ami_84 spune:
Nemary m-am uitat la pozele cu Daria. Doamne ce scumpica am vazut! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si bb2 sa fie la fel. Mi-au placut foarte mult. Abia astept sa imi tin si eu minunea mica in brate! Doamne ajuta!
Andreea
31+
Irina
honeybaby spune:
Mai zic ceva si gata promit ca plec
.
Aseara ne-am bagat in pat si l-am luat pe sot in brate. Cum mi-am lipit burta de spatele lui s-a apucat bebeluna sa-i numere vertebrele si coastele si cea mai gasit ea pe acolo. De nu l-a pipait vreo ora pana m-am intors eu si s-a apucat sa pipaie perna de alaptat.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
rmkristine spune:
ramona eu am incompatibilitate de grup cu sotul si eu tb sa-mi fac determinarea de anticorpi, chiar tb sa o repet zilele astea si stau cu emotii. Am crezut ca este aceeasi situatie, d-asta intrebam, dar la voi e vorba de RH.
Marina
25 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)