Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Am schimbat si nr. de saptamani la semnaturica...wow, ce mai trece timpul...

Maria 29+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata!

Defapt sunt treaza demult, numai ca e mare agitatie aici dimineata si in unele zile juniorul se scoala prost dispus (ca de exmplu azi) si nu ii convine nimic. Si cand zic nimic apoi chiar nimic, incepand de la aprinsul becului dimineata, dat jos pijamaua, sa nu mai zic de mancat si asa mai departe. Si la un moment dat ii trec nervii si urletele brusc si coopereaza si e vesel si canta. Tare mare rabdare trebuie sa ai cu copiii.

Castelana, Maria bine ati revenit

Bluekidoo frumoasa povestea voastra Sotul meu e din cealalta categorie - el pana nu vede cu ochii lui copilul nu e prea prins de evenimente. Nici nu l-am stresat cu asta deloc nici data trecuta si nici acum si am incercat sa il inteleg. Dupa ce s-a nascut copilul s-a schimbat total si bineinteles ca acum il iubeste ca pe ochii din cap. Si eu dupa ce am nascut m-am simtit putin ciudat fara bebe in burta, recunosc, doar ca nu a durat mult. Chestia e ca acum simti burta grea si plina, asa tare cumva si imediat dupa ce nasti ramai cu o burta mare ca o gelatina si simti ca e goala. Eu tresaream la fiecare bula de gaz ce trecea, ca imi aducea aminte de bebe. Doar ca dupa ce nasti te coplesesc evenimentele si nu mai ai ochi decat pentru bebe, asa ca nu ai vreme sa te gandesti la asta prea mult. Si cu arsurile e normal sa le simti pe esofag pentru ca sarcina preseaza stomacul si iese acid. Lasa ca trece

Roxana deja te gandesti la bebe3? mie mi-e groaza cum ma descurc cu doi, nu ca nu ar fi frumos sa ai familie mare. dar ajutor noi avem fix 0, trebuie sa mai lucrez si eu ceva si nici nu mai sunt asa de tinerica anul asta fac 33 de ani.

Mami 26+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

honey si sorin are o grija cu burtica ca i se pare cam mica, sifaptul ca la eco de pe 30 noiembrie bebluna cantarea doar 649g si era mai mica cu o saptamana, dar tot el ma linisteste si imi spune ca totul e bine si bebeluna sanatoasa, ca nu are cum sa fie altfel ..
a si vroiam sa va intreb ceva si tot uitam... v-am spus ca dupa craciun mi-au curs primele picatri de colostru, iar acum 2 seri la dus am frecat sanii cu un burete mai aspru, apoi am incercat masajul prin rasucirea lor si la final i-am frecat cu un prosop aspru... la jumatate de ora dupa, am atins sfracul drept si am simtit o durere de mi-au dat lacrimile, am atins si sfarcul stang sa vad daca se simte la fel si am avut parte de aceasi durere. putin mai tarziu m-am dus la baie si fiind geamul deschis era mai rece, drept urmare mi s-au intarit sfarcii si iar am simtit acea durere...ieri nu am mai facut masaj, m-am gandit sa-i las sa se linistesca un pic, iar azi am vazut ca sfarcurile mele erau pline de colostru uscat.. cantitate mult mai mare decat curgea pana acum... oare durerea respectiva ma anunta ca s-au desfundat canalele? oricum diseara voi repeta experienta cu prosopul si chiar daca ma va durea iar voi face asta pana ma obisnuiesc.. prefer sa ma doara acum decat sa nu pot alapta fata din cauza durerii.. voi ce parere aveti? care ar putea fi cauza durerii?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 30+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina si eu tot 33 fac :) mi.l doresc si pe al treilea
cu munca la fel si noi, nu stam excelent, dar sanatosi sa fim si daca eu nu m.am mai intors la munca n.am dreptul la nici.o alocatie! nici.un beneficiu in afara de banii care se dau la nastere indiferent daca muncesti sau nu, dar aia sunt egal cu 0, adica se duc imediat

si sotul meu face parte din cei care alinta, e foarte atent, nici vasele nu ma lasa sa le spal de multe ori, drept pt care efectiv ma enervez , pt ca mie nu.mi place deloc sa fiu alintata :)))

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Ramy:
In legatura cu atitudinea sotului,asa era si al meu,si mi se parea asa de ciudat cateodata(si al meu e tot asa de inalt),ca statea cu mogaldeata in brate...Cat era asezat,inca mai era cum era,dar cand se ridica,era tare amuzant...Apoi am cumparat un port-bebe si sa vezi ce ma distra, cat de mic parea Sam in comparatie cu el si cat de mare comparat cu dimensiunile mele...
Si ce imi mai placea, dupa ce am nascut,il lua pe Sam si-i sustinea caputul,si Sam ii incapea in palme...

Maria 29+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

greenfrog – eu nu am burta mai deloc, astfel incat nimeni din cei carora nu le-am spus ca sunt gravi, nu banuiesc ca sunt. Asa ca sa vezi distractie dupa ce nasc ca toti or sa intrebe al cui e ?
Eu chiar maine ma duc la eco la Filantropia si apoi la Haiduc, sa vedem ce zice. Sper ca e bine bebelina mea !
Tu pe cat ai DPN-ul? Ca vad ca aveam acelasi nr de saptamani !
Legat de nastere, avand in vedere dimensiunile mele toti imi recomanda nastere naturala, si daca totul e bine asa o sa fie, daca nu, o sa vedem.
Eu, insa refuz sa ma gandesc ca mai e asa putin si cum o sa decurga. Decat sa imi fac ganduri negre mai bine stau eu linistita si fericita. Atunci sa vezi dureri si alea alea dar macar nu imi intunec gandurile de pe acum.
Uite alta listuta cu preturile de la Filantropia la Haiduc, de data asta la o tipa ce a nascut natural:
“pai am dat asa:

- 1.000 - doctor (am dat cam mult, dar i-am dat de drag, ca a fost super, nu stiu cand o sa termin sa-l laud) - cica ar fi cam 700-800
- 200 - dr anestezist (si am mai dat 100 pe kitul de epi luat de aici de pe forum de la o mamica ce nu l-a folosit)
- 300 - 2 moase, cate 150 fiecare - cica si la astea merg 50-100 lei
- 50 - dr neonatalog (i-a facut piticului multe analize, poate trebuia sa-i dau 100... uatever)
- 20 - 2 infirmiere care m-au dus de la sala la salon cu scaunul si sacosele dupa mine
- si de aici 5 sau 10 lei cui iti vine (asistente de la copii sau asistentele care te spala de 2 ori pe zi)”

dayanara – pup si ms.

e in burtica +31 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Freedelia bafta la dentist

Nibi Niki ce grasunica ai tu acolo tocmai ce ma uitasem si eu in caiet cat era Victor de mare la 30 de saptamani. Avea 1690 gr si am ajuns la 4 kile cand l-am nascut la 39 de saptamani.

Oana bafta la doctor

Roxana nici eu nu am mai lucrat dupa ce am nascut Am avut ceva burse, dar alea nu conteaza la nimic. Totusi dupa noua lege din 2007 am dreptul un an la 300 de euro pe luna si mai este alocatia copilului 164 euro pe luna. Nu e cine stie ce, dar mai bine decat nimic. Macar bani de Pampers si ceva nimicuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai mai, rapide mai sunteti la scris. Doarme si omul un pic si iar nu va mai prinde.

Multumesc tuturor pentru urarile de bafta pentru eco. Sper sa fie bine.
Vai ce face Eric la mine in burtica, i-o fi foame? Mi-e lene sa ma ridic din pat sa pap, dar scriu mesajul si ma duc.
Aaa, ma confrunt si eu de cateva zile cu ceva greturi si nu imi plac deloc, aseara am avut si un pic de acid, dar nu reusesc sa imi mai revin cu mersul la baie de cand m-am stricat la burtica. Tot imi merge burta(cum se zice pe aici).

Bluekidoo esti o norocoasa intr-adevar, dar eu tot nu m-as multumi sa imi ia altcineva.

Delia acum depinde cat de ridicat e, ca perfect la 18 de grade nu e nici unul. Sa zicem ca se invart pe la 170 de grade.
(si am si eu o rugaminte daca nu te superi pe mine, da te rog ENTER dupa ce scrii cate ceva pentru fiecare fata, ca e destul de greu de urmarit un mesaj fara pauze. Nu te supi pe mine pls.)

Niki felicitari pentru bebeluna grasunica.

Greenfrog,Mihaela,Samaria(si cine mai vrea) astept pozele voastre pentru MONTAJ.

Sensibila ff frumoase numele alese.

Mihaela bine ai venit printre clocitoare. Ai grija de tine.

Roxana eu vin cu poze daca se lasa pozat. Am o senzatie ca s-a intors. SImt niste miscari noi si ciudate in partea de sus a burtii si ma indoiesc ca danseaza Metallica si da din cap.

Fetelor cu prenatalul si plictisitul, asa eram si eu la inceput, nu imi gaseam locul, acum deja nu stiu cand trece ziua si nu fac mare lucru. O sa va obisnuiti si cu viata de clocitoare, vedeti voi.

Andira ma topesc dupa fetele tale, cat sunt de dulci. Daca ma hotarasc vreodata la bb2 o sa te intreb "reteta" sa fac si eu o fetita cu codite, ca tu esti experta.

Samaria deci stam la pozat in tandem. Ce fain. Bafta multa si tie.

Camilecu cred ca cel mai bine vorbesti cu medicul gine si ei trebuie sa stie ce sa faca in cazul tau. Si el iti poate da trimitere la medicul de familie pt prenatal si atunci nu mai are ce comenta ca iti da de la 33 de sapt.

Denisa eu cred ca bebeluna Maya e geloasa pe Petic si de asta il impinge. Ca vrea ea in brate la mami.

Mai fetelor, MAINE e Sf Ion, nu azi. Azi e Boboteaza.(nu de alta,dar eu tin Sf Ion ca asa e la mine in zona, Oana vine de la Ioana ).

Selina wow ce bebe mare a fost Victor. Si al meu la 29+6 avea 1562 gr, dar eu sper sa il fac numa de 3 kile, nu de alta, dar nu vad pe unde iese.

Gata, in sfarsit v-am prins din urma, merg sa hranesc pestisorul.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Mai intreb o data, poate stie totusi cineva, sunt bune de ceva produsele Bubchen pt bebei?Vrea vara-mea sa-mi trimita din Germania si eu recunosc ca nu stiu cum sunt.
O zi buna,

Ramona, 30+ Briana-Maria

eu am folosit inca de la inceput sapunul de la ei. verisoara mea a folosit si samponul si gelul de corp si a fost multumita.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 27+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Sensibila m-am facut sa rad ca mi-am amintit de colega de salon cand l-am nascut pe Victor. Era asa o fata tanara mai grasunica, dar foarte vesela si simpatica ca ii era drag de ea si ii statea bine asa cum era. Chestia e ca barbatu-meu ma intreaba - da asta ce face aici la sectia de nasteri? ca nu se vedea absolut nimic pe ea cum ca ar fi gravida. Si s-a dus fata sa nasca si cand a venit inapoi arata fix, da fix la fel ca si cand a mers. Si mi se tot plangea ca a luat-o nasterea pe nepregatite si nu a apucat sa isi faca mulaj de ghips la burtica (se poarta pe aici). Da era tare simpatica. M-am mai intalnit dupa vre-un an cu ea pe strada si tot asa arata A facut o frumusete de fetita si ea.

Mergi la inceput