HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Aaaaa.
Si inca ceva pentru cezariana am o intreaga lista de cumparaturi(medicamente).
Nu am insa pe lista si bisturiu .
Chiar am intrebat-o daca nu ii trebuie si a zis ca macar atat are si spitalul.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000
Daca era nastere normala avea loc la polizu asa are loc la Spitalul Judetean Ilfov(Titan).
Daca a mai nascut cineva acolo sau daca naste cineva acolo as dori si eu detalii.
Multumesc.

36+ Teodor

Buna Lucia,
Mai multe detalii despre nasterea la acest spital poti gasi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116904

numai bine

Amiss

ultumesc mult amiss_zip

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!

ayanna, multumim de cafea . si eu am amorteli de maini, degete, se si umfla seara/noaptea. o sa ne treaca,cica e de la sare, retinem lichid. eu nesarat nu pot manca, asa ca astept

danyelana, ai hotarat deci sa nu faci inducere? daca a disparut si morcovelul si te simti bine, zic sa-l lasi pe Arthur sa decida cand vrea sa va cunoasteti

lucia2000, da' de ce nu poti face cezariana si la Polizu?

cristies, ca sa citez un sef de sectie gineco din Bucuresti: "asta e orasul nostru, veti gasi fuste largi si colorate in orice matrenitate, pentru ca sunt raspanditi peste tot, nu doar intr-un sector...5". asta implica si riscul ca acolo sa nu fie prea in siguranta lucrurile...am auzit si de fete care la filantropia au iesit "pe minus" din sala de travaliu, etc. sfatul meu e sa tina sotul banii si chiar sa ii dea el cui intra/iese de la tine si merita. laptopul ti-l poate aduce tot el, cat sta cu tine. zic si io

deci noapte fara surprize...f. bine!

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, TOMACA!! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI LAPTE MULT!!

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

GOOOO, FETELE!
HAI, MAMIDEPUIUTI!
HAI, TANA!

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si eu durere inghinala la niste oase pe acolo. Chiar nu stiu cum sa mai stau.

Si niste arsuri greu de imaginat. Evyme intreba de dicarbocalm... ia cate ai nevoie, nu au contraindicatii in sarcina.

Mai incerc un somn poate repara astia serverul sa citesc ca imi ia o ora pana se incarca o pagina.

Danyelana, vestile eu zic ca sunt bune. Si Lucia, la fel. Din pacate despre spitalul Titan nu stiu decat adresa, ca am stat in zona, ce si cum e pe acolo...nu.
Eu am auzit azi o chestie... cica la Caritas e bine sa nu-ti iei nimic de valoare la tine, ca se fura... a mai auzit cineva asa grozavie? Eu unde naiba tin banutii de dat la asistente si alte "datorii d-astea de onoare"? N-aveam de gand sa-mi iau tabloul de Tonitza cu mine, dar laptopul, cam da...
Acuma... sufletul. Am luat si eu numere de telefon de pe mailul comun.

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Cred ca nu numai la Caritas e aceasta problema....am auzit ca si la Giulesti la fel...sa nu ai foarte multi bani la tine....30-50 ron si iti mai aduce sotul...asta pentru asistente....ca la medic, neonato,anestezist si cine mai trebuie da tati...
Neaparat sa ai banii si pt moasa...ca acolo tb. sa cotizezi la intrare.

34+

Mergi la inceput

Eu m-am trezit la 3 si m-au luat dureri de ...ceva ca la ciclu, surde, dar constante. nu am luat no-spa si nici nu mai iau de azi. teoretic, dupa UM, maine implinim cel 37 de saptamani si suntem la termen. pe de-o parte as vrea sa intru in prima faza a travaliului, ca cica e mai bine si pt mama si pt fat, chiar daca facem cezariana, oricum. pe de alta parte..... deh, hormonii, teama de necunoscut, alea-alea
e aiurea si ca nu am mai fost la control de pe 11 decembrie si habar nu am de col, bebe (in afara de gimnastica zilnica si burtoiul neincapator). ma rog, nici nu stiu la ce mi-ar fi folosit exact sa mai fac controale...
e clar, azi sunt cu in doua luntrii..sau mai multe

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata!

ayanna, multumim de cafea . si eu am amorteli de maini, degete, se si umfla seara/noaptea. o sa ne treaca,cica e de la sare, retinem lichid. eu nesarat nu pot manca, asa ca astept

danyelana, ai hotarat deci sa nu faci inducere? daca a disparut si morcovelul si te simti bine, zic sa-l lasi pe Arthur sa decida cand vrea sa va cunoasteti

lucia2000, da' de ce nu poti face cezariana si la Polizu?

cristies, ca sa citez un sef de sectie gineco din Bucuresti: "asta e orasul nostru, veti gasi fuste largi si colorate in orice matrenitate, pentru ca sunt raspanditi peste tot, nu doar intr-un sector...5". asta implica si riscul ca acolo sa nu fie prea in siguranta lucrurile...am auzit si de fete care la filantropia au iesit "pe minus" din sala de travaliu, etc. sfatul meu e sa tina sotul banii si chiar sa ii dea el cui intra/iese de la tine si merita. laptopul ti-l poate aduce tot el, cat sta cu tine. zic si io

deci noapte fara surprize...f. bine!

poze
AMR 2 sapt.!!

Nu stiu de ce nu la Polizu dar daca ea asa a hotarat stie cel mai bine.
Sigur a avut motive intemeiate.
Eu nu am intrebat de ce nu la Polizu.

36+ Teodor

Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!bau si eu cafeaua cu voi...la fel ma bucur pe de o parte ca nu a fost mare miscare azi noapte....dorm mamicile noastre si burticile...foarte binesi eu am aceeasi problema cu mainile si picioarele....trec si astea sper eu cat mai repede...aseara simteam ca nu mai pot amorteala dureri offf ca dupa ce nasc cred ca dorm non stop pe burta il si scot pe sot din dormitor sa am loc sa ma intind precum o balena ca inca voi fi

37+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata!

M-am culcat pe la 3 azi-noapte si iacata sunt in picioare dupa 5 ore de somn si foarte multe contractii dureroase... din nou... cum m-am ridicat din pat, cum au disparut. Ma termina. Cred ca il sun pe doctor. Mi-e sa nu fie din cauza faptului ca bebe se mareste si nu poate cobori, ca nu are loc, si atunci ma apasa pe toate cele cand deja nu ar trebui sa mai fie pe acolo pe sus...

Eu cu retentia inca stau bine, mijlocul ma omoara! A coborat durerea pe fund

Ratusca 36+

AMR 4 SAPTAMANI - 25 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput