HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mmmmmm...miroase a pufuleti proaspeti

HAI TANA!
HAI MAMIDEPUIUTI!

LA MULTI ANI TOMACA

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cris.D,
ce patzishi? cum sa nasti la 37? mai stai putin!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata burtici! Eu trebuie sa va refuz cafeaua desi...mmmmm.... miroase tare bine. Dar ma alatur voua cu un ceai de scortisoara si o felie de rulada sau...doua, ca nu mai are nicio importanta daca se depune sau nu.
ANDRE LINA multa sanatate la BB Tudor, sa se faca bine dragul de el.

DANYELANA, LUCIA vesti bune! Mai putin si scoatem agitatele si pentru voi.

CRIS.DOGAREL ca bine zici de controale. Nici eu nu am mai fost din 14 decembrie iar urmatorul e in 18 ianuarie. Sper sa il mai prind ca atunci am 38 sapt si 2 zile si daca Amaris e grabita...Oricum dr.meu nu e adeptul controalelor dese spre sfarstul sarcinii, daca totul e in regula.

Astept cu nerabdare vesti de la TANA si MAMIDEPUIUTI, dar pana atunci

HAI TANA!! hAI MAMIDEPUIUTI!!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Hai mamidepuiuti
Hai Tana
Asteptam vesti bune!!!

Felicitari ROCCO!!! Am vazut de aseara schimbarea, am citit, foarte impresionata soo... nu am mai avut nimic de zis... Asteptam sa ne spui cum nu iti mai aduci aminte de asta...

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

HAI TANA !!! CURAJ !!!

HAI MAMIDEPUIUTI !!! CURAJ !!!

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

TOMACA

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

bubu bu, de dormit pe burta o sa poti, dar la partea cu "non-stop" am mari dubii

lorex, nu "vreau", da' nici nu dau inapoi. ce-are? (stiu ca fiecare zi la mami in burtica e ff buna pt dezvoltarea bb, da' zic si io ca, deh, nu mai pot uneori....cu sufletul zic "cat mai tarziu", cu ...fizicul:'oricand, de joi incolo"). hormonii, cum ziceam..

plateea, dormi asa tarziu? vrei sa puna bbTo azi cateva sute de grame, rapid?

sa ii dau un sms alexutzzei? ca si-o fi facut netul pana acum, nu?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna dimineata... multumesc si eu pentru cafea ... dar astept sa se trezeasca dragul meu s-o bem impreuna

nastere usoara, refacere rapida, bebei sanatosi si papaciosi pentru Tana si mamidepuiuti!!!

andrelina, ma bucur ca ai gasit un medic asa de bun, in care poti avea incredere; multi pentru Tudor! sanatate la amandoi si mult laptic in continuare

danyelana, ce frumos ca bebe e hotarat sa va cunoasca deja... si ca tu esti linistita...; s-o tii tot asa

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 19 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele... facem si astazi ca fluturasii? desi ca vad la voi mai mult au, si vai, si "oasele mele, articulatiile mele... burta, somnul, arsurile, etc, ca nu-mi mai aduc aminte .(eu acum, stiti cum fac? ca babele alea pe care nu le doare nimic, da zic si ele acolo, si vb, ca sa nu faca nota discordanta... ca eu... mi-s bine mersi. in afara de oase care pocnesc, si burtica care amorteste daca sta prea mult in loc... nix! fresh can-can!)

asa... vad ca s-a dat cafeaua, asa ca va poftesc astazi la ceva... mai special: coliva facuta bun bun de soacra mea, ca cica e traditie, da care e asa cum imi place mie... cu nuca, si cu o tooona de nuca de cocos, si cu bombonele mici si dulci (plus supliment, ca avem nevoie de el), si cu cioco muuulta pe deasupra. yummmyyyy...

si acuuummm....

danyelana, eee.. ce vesti avem noi.. bravo, mami! imediat te intalnesti cu bebe dulce! speram ca de la fetele din afara tarii sa nu mai avem surprize la nastere, si ca povestea lui roco a fost numai asa... sa ne bage mintile in cap ca sistemul din RO... RULZ!

rlc_sandor, mai des te asteptam pe la noi...

ratusca_mica, cristies, cum mai rezistati, mai pui, cu atata chin, voi care sunteti si mici si slabute, si vai de voi? oooff... chiar nu e corect sa chinuie durerea asta afurisita mamici asa frumi cum avem la odiseea aasta. nu se pot muta durerile in alta parte? zic si eu...

nicolcris22, La multi ani! te mai asteptam pe-aici...

Andre_lina, vazusi ca bebe e bine? BRAVOOOO... baiat mare si cuminte! sa te tii de dr daca ti s-a parut ok, si sa faci cum si ce spune, si va fi totul perfect!

ayanna_xem, durerile de articulatii teoretic, sunt cat de cat normale in sarcina, dar ar fi bine daca ai cum, sa reduci nitel zaharul si sarea sin alimentatie, si sa faci o dozare de uree si creatinina...

cris.dogarel... cum adica nu poti manca fara sare??? hmm... bataitaaa... apoi vin cu facaleeeetullll... ia sa faci si matale dozarile alea, daca treci pe la un spital, daca raportezi si matale dureri de articulatii mai mari decat de obicei... da vad ca intre timp, te manaca sa stai sa astepti mare intalnire, asa ca... nu mai ai ce testa, daca maine-poimaine ne dai vestea ca ai plecat la spital. si totusi... poate mai are rabdare bebe...

daa.... si, intr-un final... buna dimineata, everybody in the casa mareeee!!!...

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Salutare fetelor..
Ce de nasteri s-au mai petrecut in ultimele zile...

Felicitari mamicilor sa aveti bebei sanatosio si mult laptic!

Si...scot si eu majoretele pt Mamidepuiuti si pt Tana:
HAI MAMIDEPUIUTI!
HAI TANA!

Noi ieri am ajuns cu bine acasa.Am facut si prima noastra baita si am dormit mult fata de cum era in spital.
Va multumesc pt sustinerea acordata..am avut o nastere usoara dar putin dureroasa.
Data viitoare cand intru pun niste poze cu bebe Diana.

Va pup si va imbratisez
Cat mai am timp citesc si eu din urma

39+ Suntem in negocieri
Poze

Azi e ziua cea mare???

Mergi la inceput