HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 17
haircut spune:
Vai cat e de scump bb Alex

, bravo, mamica curajoasa, sa fiti fericiti cu totii, va asteptam acasa

35+
Maia Ilinca
Beatrice1982 spune:
woww ce frumoss copilllllllllllllllllllll
aoleu m-am indragostit....................

super bebe!!!!!!!!!!!!1
sa iti traiasca roco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai tana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cris dogarel.acum mi-am facut si eu re.........constituire in bagaj........am scos tot ce am pus..prosop....halate.tampoane....aaaaaaaaaa................asa
si am lasat numai slapi, cosmetice..........chiloti.........sosete........si cam atat..oricum e pregatit si alalalt, ce am scos, apoi bagam si pe ala in portbagaj, daca trebuie, ok daca nu sa fie sanatosi!!!!!!!!!!!!
na cam atat pot sa iti spun eu.........................
catalutza...pllss help............
am pus-o pe contabila de la firma sa imi calculeze 85 % din venitul net pe ultimele 12 luni..........si mi-a iesit 778.........roni
pai proasta sa fiu sa nu imi bag aia, ca totusi 178 roni in 2 ani....e ceva.macar bani de pampers..............so...........
intrebarea e.........ca nu conteaza ca in ultimele 12 luni am fost pe concediu medical si risc maternal si asa mai departe?
mai scad ceva din banii astia daca am fost in conc medical?
destul de mult timp.............
si m-am uitat la acte pt CIC...........
acolo la prima declaratie, sau cere pe propria raspundere.....daca merge sotul sa faca actele, numele lui il trece primul..........sau cum?
si de la firma ce imi trebuie?
o adeverinta care sa prezinte toate cele 12 luni de venit????????
sau daca mai se pricepe si altcineva...pls daca stit sa imi scrieti ceva..........va rog..........
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
Vi4i spune:
am pus poze si pe contul comun de pe webshots!!!!
hai sa vedem cat mai multe pozici cu pufuleti acolo!!!!! cred ca prima poza de bebe merita sa fie acolo si nu numai!!!

33+
Ioannis-Dionisios
baby in burtica
hainute bebe
AMR 6 saptamni!!! 

cris.dogarel spune:
alexia28, ai PM
fete, voi cum procedati cu "infrumusetarea" pt bebe? va faceti mani/pedichiura din timp, sa fie, va epilati la fifi cu ceara sau lama?
eu am dilema daca sa le fac sapt. viitoare, cu cateva zile inainte de programare sau de pe acum, in caz ca ma "apuca" mai devreme
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel p.s. cred ca as muri de foame sa ma bage asa tarziu ![]() ![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
foamea ca foamea da ce te faci ca nu ai voie sa bei apa

si la mine merge forumul ca mortu dar sunt perseverenta-ma lupt cu 5 pagini de aproape 1 ora.Dar tb sa profit cat mi-e gaza la somn
ma pregatesc si eu sa merg la doctor
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 |
bea,
gasesti la odiseea/scutecele de nov-dec 2009 pe prima pagina linkuri si lista cu actele necesare si procedura
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:
vivi ms de poze...superb baietelul lui roco...

cris.dogarel....multumim de vestile despre alexutza
akm am ajuns si eu aks ![]()
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Buna fetelor! Am recuperat si eu din urma!!!
Felicitari Mamidepuiuti, sa-ti traiasca bebele si recuperare rapida!!!
Hai Tana

Rocco, piul tau e foarte dragalas 

Andre_lina am vazut si eu pozele cu bebe Tudor patriot de Craciun...foarte dulcic!!!
De maine nici eu nu mai iau nici o pastila pt contractii...de azi am intrat in 37 de saptamani si de acum il las pe bebe sa vina daca vrea!!! De spaima sa nu nasc zilele astea am luat gynipral de capul meu cate o pastila maxim 2 pe zi si m-am simtit mult mai bine...fara contractii.Maine doctora mea revine din concediu si abae astept sa vedem ce-mi zice...as vrea sa-i propun sa-mi fac o inductie dk bebe e deja mare doar doar sa nasc natural ca mi-e groaza de cezariana!Si eu il simt foarte jos si ma intepa vezica de mor si am observat ca nu mai am contractii cum aveam ininte, adica nu mai simt ca se strange uterul ci doar durere care se duce pana in spate!!!Pe 1 am avut niste dureri de nu puteam nici s ama misc nici sa vorbesc....m-am speriat ingrozitor, noroc ca nu au tinut mai mult de 30-40 sec.
Pupici!!!

37+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
bea, gasesti la odiseea/scutecele de nov-dec 2009 pe prima pagina linkuri si lista cu actele necesare si procedura Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! mersi crid D............... astept sa isi revina forumul ca asa nu ajung nici sa deschid Dc-ul cu scutecele............ sper totusi sa isi revina, ca merge foarte greu.............. eu unghiile mi le-am taiat........ si de la maini,..sotul de la picioare............... azi facem epilari la greu ca maine mergem la dr...si nu ses tie daca mai venim acasa 2 sau 3................. asa ca..............eu o sa fiu ok........ in rest.............doamne ajuta!!!!!!!!!!!!! imediat face Ivan gaura prin burta si iese singurel de acolo................... ![]() |
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

dastefa spune:
beatu parca maine mergi la dr nu/ iti ei si bagajul?
Alex de mami Roco e asa dulce.Ce fericita trebuie sa fie mami lui
Mamidepuiuti felicitari ,refacere usoara ,mult laptic si un bun venit micului fulgulet Alexander Gabriel

Hai Tana
vi4i de ieri tin sa-ti zic ca mi-au placut tare, tare pozele tale-o fata super frumoasa, o burtica de pozat ,o nepotica scumpa foc si nu in ultimul rand un brad ca din revista
la cap tati si plicul eu stau bine- tati e mult mai curajos decat mine, are o memorie vizuala ff buna si cel mai imp ca poate fi cu noi la nastere.la Daria nu a putut ajunge decat cand iesisem din operatie asa ca eu am dat doar dr 1 dr 2 si anestezistului-adica persoanelor pe care am apucat sa le vad mai pe indelete inainte sa intru in sala.Restul mi-au iesit cu totul din minte
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria