HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mi-l pun dastefa............ca na...cine stie????????????
desi, sunt sigura ca daca mi-l pun.............ma trimite ianpoi acasa.............dar totusi il bag in masina........ca sa fie acolo.apoi a fi ce a vrea dumnezeu..............

o sa vedem................

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele care ati facut cezariana sau urmeaza sa faceti si sunteti mai in tema la capitolul asta (mentionez ca eu sunt in plop de-a binelea!) spuneti-mi si mie va rog: cand dati banii, voi sau sotul ma rog dupa situatie, la dr.? Inainte de nastere, imediat dupa sau pe parcursul sederii in spital.
Ca pe langa toate celelalte uite ca ma mai streseaza si chestia asta.

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

In legatura cu cosmetizarea inainte de nastere si eu aveam acceiasi dilema....sa ma fac acum sau sa mai astept!!!?? Asa ca am bagat ceara peste tot si m-am rezolvat...in 3 saptamani abea o sa mai cresca ceva asa ca stau linistita.Sigur bebe va veni mai devreme.Azi m-am tuns ca inainte de sarbatori nu am avut timp...o sa-mi fac si manechiura si gata, bebe poate sa vina ca mamai e aranjata!
Si am si eu cateva poze noi de la revelion!!!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexia28, ai PM

fete, voi cum procedati cu "infrumusetarea" pt bebe? va faceti mani/pedichiura din timp, sa fie, va epilati la fifi cu ceara sau lama?
eu am dilema daca sa le fac sapt. viitoare, cu cateva zile inainte de programare sau de pe acum, in caz ca ma "apuca" mai devreme

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Multumesc mult

Eu deja mi-am facut manichiura, pedichiura, pensat din disperare, epilat pe picioare cu epilator dar restul cu lama din pacate si creste ff repede, deci probabil o sa bag o lama atunci inainte de plecare la spital.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 36w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Bravo Roco! Ma bucur tare mult ca s-a terminat cu bine. Ai o minunatie de baietel. Sa va traiasca bebe Alex si sa fie sanatos!

Bravo Mamidepuiuti! Refacere rapida si multa sanatate!

Hai Tana!!! E superb sa vezi ca ai ajuns la termen cu problemele tale. Felicitari! Astazi este marea intalnire, curaj!!

Acum, am citit si eu tot din urma sa vad ce am retinut .

Dr Marcu - eu am fost o singura data anul trecut de Craciun la ea la Medlife. Ea era singura care lucra pe 26 Dec. Si cum la noi Andreea raceste doar de Craciun si de Paste .... suntem abonati in perioada asta acolo. Ce mi-a placut este ca m-a luat fara programare, adica poti sa suni si iti spune sa te duci sau nu. Am inteles ca e singura din Medlife care accepta si asa. Este foarte apreciata ca dr pediatru si sincer se si vad atatia ani de experienta. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca era cumva ca la gara, unul intra altul iesea, agitatie maxima si ca parerea mea (nu dati cu rosii, doar parerea mea)e ca iti baga pe gat analize si alte investigatii care poate nu sunt absolut necesare. Poate gresesc dar asta a fost feelingul meu data trecuta. Eu oricum am avut noroc ca nu recoltau sange in ziua aia ca altfel tb sa-i fac si analize. Ne-a zis sa venim a doua zi, dar cine s-a mai dus. Am vb cu sotul si am agreat ca nu e cazul sa luam sange la copil de 1 an pentru o viroza. Adica poate pentru ca e afacerea familiei incerca sa faca si ea profit, nu stiu ... Doar parerea mea. In rest numai de bine despre ea si daca aveti o problema mai serioasa, doamne feresete puteti apela cu incredere.

Centura dupa nastere – eu nu am putut sa suport dupa prima cezariana. M-am impacat cum a spus si cris f bine cu niste chiloti de bumbac “moartea pasiunii” f inalti, care nu ma deranjau deloc la taietura. Nu imi voi lua cu siguranta nici acum nimic in sensul asta.

Garmastan – f bun pentru sani. Eu am folosit ca mandra mea sugea din ora in ora si am facut niste rani f urate. Nu stiu ce m-as fi facut fara el. Recomand cu caldura. Mi-am luat si eu (Catena-35 Ron) si multumesc de pontul cu 6 luni, nu m-a dus capul sa vad chestia asta si mai aveam juma de tub deschis de acum 2 ani. In orice caz, garantat nu il veti folosi dupa 6 luni, doar la inceput cand sfarcurile vor fi suprasolicitate.

Debut travaliu+cezariana – asa am avut eu prima tura si a fost f bine ca nu am avut probleme cu laptele (am avut imediat dupa operatie) si nici probleme cu bebe care ar fi putut fi puse in contul cezarienei la rece sau nasterii induse. Sper din toata inima asa sa fie si acum, adica eu as merge pana acolo sa nasc cu un dr de garda decat sa ma programeze. Nu stiu … Poate si pentru ca nasa mea a nascut Indus la Giulesti la 37 s si bebe a avut probleme dupa , a trebuit sa-l opereze. Ea a pus treaba asta pe faptul ca bebe nu a fost pregatit sa iasa atunci cand l-au scos ei. Nu stiu …

Seriale – plateea pe mine in ultimul timp Grey ma cam enerveza, dar sunt fan Private Practice, Desperate Housewives si Dr House.

Greutate bebei eco – mie mi-a spus dr ca nu sunt deloc relevante masuratorile astea in ultima luna, ca depinde foarte mult de aparat dar deviatiile sunt foarte mari. Deci e bine sa nu luati de buna ce va spune acolo. La mine la prima tura a fost total aiurea avea 3.4 kg la 38 s si la nastere (40 s fix) a avut 3.05 kg.

Spaga spital – crisites sunt in aceiasi oala cu tine. Nu stiu ce ne facem cu barbatii astia. Al meu nu da, nu vrea, nu stie, e dezastru. Acum m-am certat cu el ca daca nu da cum ii spun eu a patit-o . Sa speram ca l-am speriat destul. In orice caz mi se pare aiurea sa stai tu cu grija banilor. Poti face cum am facut eu prima data, sa ii tina el si dupa sa ti-I dea tie. Totusi la anestezist (daca e ceza), mana a 2 a, moasa (daca e natural), neonatolog ar tb sa dea inainte. Poate il convingi macar la astia.

Epilat/manechiura/pedi – eu am zis sa ma respect si sunt pregatita in fiecare zi de control general pe principiul sa nu m-apuce una alta si sa ma gandesc ca nu sunt epilata sau nu am unghiile facute .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 35+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, putina adrenalina? Schimb eu numele capitolului, nu de alta dar mi s-a rupt apa. Imi astept sotul si plecam la spital. Pot sa-mi scot singura si niste agitate? Macar vreo 10
Curaj Cristina, ca oricum o sa uiti!
Sunt foarte calma, mi-am facut dus...n-am sunat la doctor, acum sun. Sa-mi tineti pumnii. Nu stiu ce ma asteapta ca am tot contractii nedurereroase ca si pana acum. Va tin la curent.

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

In legatura cu cosmetizarea inainte de nastere si eu aveam acceiasi dilema....sa ma fac acum sau sa mai astept!!!?? Asa ca am bagat ceara peste tot si m-am rezolvat...in 3 saptamani abea o sa mai cresca ceva asa ca stau linistita.Sigur bebe va veni mai devreme.Azi m-am tuns ca inainte de sarbatori nu am avut timp...o sa-mi fac si manechiura si gata, bebe poate sa vina ca mamai e aranjata!
Si am si eu cateva poze noi de la revelion!!!

37+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

esti mamica frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!
al tau bebe e intors?
sau nu stii????????????

ca seamana burtica ta cu a mea........

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vai CRISTIES!!! Hai curaj...a venit si clipa ta.

Scoatem fetele sa te sustina...sa nasti usor si sa-l tii repede pe bebe in brate, sa ai laptic si sa fiti amandoi sanatosi!
BAFTA MULTA!!!!!!!!!!!!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Vreo burticuta tehnicuta poate sa ma scoata si pe mine de la programarea de cezariana, pt. ca Mara s-a intors cu capul in jos asa ca vom naste natural. Din saptamana 35-a incep acupunctura de nastere. Sper ca pe la 38+ sa nasc.
Vikinga ce mai faci?
Felicitari noilor mamici sa va traiasca piticii, sa creasca mari.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Of, fericitelor, voi cele care in perioada asta suportati ceara. Eu nu pot folosi decat lama, chiar daca o urasc. Prin urmare, pana nasc mai am ceva vreme si o sa ma pregatesc mai tarziu cu epilat, pedichiura, manichiura, etc.

HAI TANA!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput