HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Tocmai am vorbit la telefon cu Tana. Deocamdata asteapta ca doctorul ei, fiind de garda, a fost foarte solicitat de dimineata. Spera sa intre in curand, deocamdata nu s-a stabilit nicio ora. In rest e bine. I-am spus si de Mamidepuiuti ca a nascut si ca acum e randul ei sa vina cu vesti bune.
Ne da mesaj cand intra la operatie.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

HAI TANA, MAI E PUTIN !!! CURAJ!!!!!!

Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ratusca, tu ce ti-ai pus in bagaj??
ca eu ma tot foiesc pe langa geanta si nu-mi vine sa pun nik in ea, daca aia mi-au zis ca nu-mi trebuie nik.
pana acum e aproape goala cu" haine de plecat acasa bebe, gentutza de cosmetice, kiloti "personalizati" de nastere si...cam atat

banuiesc ca merge intrebarea si pt bea si blue rain

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

am poza de pui dragalas,mult asteptat,ingerasul ALEX de mami Roco

sorry l-am postat la mine pe webshots!!!

noi totusi avem un cont comun unde sa putem posta pozici cu putulici????

Roco zice ca incearca sa recupereze ca abia azi dimineata a reusit sa doarma un pic,asta noapte a avut un program de alaptat din 3in 3 ore pt ca sa se regleze bebe Alex cu zaharul de la diabetul pe care la a vut Roco.zice ca bebe e foarte papacios!! diseara pleaca acasa si abia asteapta sa povesteasca pe forum!!!!

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

AMR 6 saptamni!!!

Mergi la inceput

Cris.dogarel, merci pt vestile despre Alexutzzza.

Fetele tehnice nu-l punem si pe bebe Alexander pe prima pagina si sa schimbam titlul?

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

tiiii, ce frumos e Alex de Roco nici nu zici ca e nou-nascut, asa e de alb si luminos
Vi4i, avem cont comun pe webshots, cu ID pufuleti_2010, iar parola e la fel ca la contul de yahoo

andre_lina, larisel si celelalte mamici, poate intrati acolo sa puneti cate o poza cu puii vostri in album comun, ce ziceti?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Mamidepuiuti, bine ai venit pe lume bb ALEXANDER GABRIEL

Curaj Tana!!!!!Mai e putin si vine bb

Fete dragi vroiam si eu inca o data parola de la adresa comuna, vreau si eu cateva nr de telefon daca nu va suparati sa am pe cine anunta, stiu ca mult nu mai este, eu am contractii de fff mult timp, am inceput de vreo 4 zile sa elimin din dop destul de mult, de maine am 37 sapt implinite si intrerup si gynipralul si vom vedea ce mai este. Am momente cand vreau sa nasc cat mai repede ca nu mai suport durerile astea dar mi-e teama si pt ce o sa ma astepte la intoarcerea acasa cu doi pitici. Sunt deja super obosita pt ca nu reusesc sa dorm noaptea. Bagajul am reusit cat de cat sa-l termin, am si trusa de epidurala plus toate cele necesare in spital (mi-a dat dr o lista...astia din spitale nici manusi nu au daca va vine sa credeti! pt ce om plati noi asigurarile nu stiu). Ce nu am reusit inca sa fac sunt analizele de secretie si culturi.
va pup si va citesc tot timpul dar mai greu cu scrisul.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 36w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

E o scumpete bebe pui de mami ROCO!

Cu siguranta frumusetea asta de baiat o s-o faca pe mami ROCO sa uite de tot chinul prin care a trecut!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

vin si eu cu urarile

felicitari MAMIDEPUIUTI bine ai venit bebe Alexander pe lume sa fii sanatos si fericit si necolicios!!!!

HAI TANA!!! CURAJ!!!

la multi ani tamaca sa ai un bebe sanatos si papacios!!!!

cris_mario si onitza voi stati cumintele in pat,asa cum fac si eu!!! ca daca fac ceva treaba cum ma apuca contractiile de tot felul!!! bebei nostri sunt inca mici si tre sa mai stea la caldurica!!! burticele ca sa fie cuminti!!!!

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

AMR 6 saptamni!!!

Mergi la inceput

Mami ROCO, sa-ti traiasca minunea de baiat!!! E un dulcel

Vi4i, merci

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput