HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 15
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 ATENTIE!! ATENTIE!! ATENTIE!! MESAJ DE LA TANA: INCA NU AM INTRAT LA CEZARIANA. VA PUP. Iam transmis ca si noi o pupam, ca ii tinem pumnii atat noi cat si agitatele de pe forum! 36+ (Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani! poze |

HAI TANA !!! CURAJ !!!
ms de vesti

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
linioara spune:
Intrebare intrebatoare: stie cineva ce costuri implica donarea de sange placentar la banca publica din romania? (am gasit ceva info aici: http://www.eurocord.ro/index.html, dar nu zice nimic de costuri sau procedura). Noi nu ne-am hotarat inca daca sa recoltam celule stem pt noi, dar daca nu recoltam, as recolta pt registrul public, ca poate or sa foloseasca cuiva candva...
gratiana77 spune:
Dupa ce am primit mesajul am incercat sa o sun dar nu raspunde. Probabil se pregateste. Va tin la curent daca mai aflu ceva!
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
Andre_lina spune:
mesaj de la mamidepuiuti:
"ALEXANDER GABRIEL S-A NASCUT PRIN CEZARIANA ACUM DIMINEATA, ARE 3100 GRAME, AGPAR 9/10, ESTE BINE. DUPA CE MA TREZESC MAI BINE POT SCRIE MAI MULTE."
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
Andre_lina spune:
mesaj de la mamidepuiuti:
"ALEXANDER GABRIEL S-A NASCUT PRIN CEZARIANA ACUM DIMINEATA, ARE 3100 GRAME, AGPAR 9/10, ESTE BINE. DUPA CE MA TREZESC MAI BINE POT SCRIE MAI MULTE."
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
danyelana spune:
Si la mine merge net-ul de iti vine sa 

Nikole, ai grija de tine, nu mai face atata efort ca nu e bine pt burtik. 

Andre_lina, multi 
pt Tudorel cel voinic si merci
pt vesti de la Mamidepuiuti 

Cris.d, mai usor cu programul pe care ti l-ai propus
Alexutzzza a dat vreun semn? 
Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui cris_mario andrelina...multumim de vestile bune pe care ni le-ai adus ![]() ...sanatate mult ptr bebe neamt(ca bn zice cris.d)cris.d ...stiu,ms ..bn ca ai dat sms alexutzzzei ....tu mai ai voie siecsAndreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
pai, mie nu mi-a zis dr. niciodata ca nu as avea voie, da' nici eu n-am intrebat
iar calculul meu e ca dupa ce intram in 38 de sapt(maine
) nu mai are ce sa faca rau: contractii "ieste", colul scurtat "poa' sa fie", bebe "ie mare". ...
planuri, taica, planuri
alexutzza zice ca e ok, dar in trafic, alearga dupa acte, certficate, etc
Io zic ca Yannis o sa se nasca la semaforCris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel cristies, am mai auzit si eu de sotzi care au indesat "meleoane" la infirmiere de se perindau pe la sala de nasteri, crezand ca sunt doctorite sau asistente . asa ca daca-l "banuiesti" pe al tau ca se va pierde de tot, atunci asa va fi o solutie mai ...asha ar fi sa gasesti o asemenea "tanti" care e pe tura mai mult timp si sa-i dai ceva sa-ti tina boccelutza la ea in vestiar . oricum, in afara de moasa de la nasteri, cred ca e ok sa dai dupa la toata lumea![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
Nu stiu ce sa zic. El nu da spaga ca-i e rusine. Cand a avut piciorul in gips, i l-a pus de urgenta, venit de la fotbal, n-a avut bani la el, nu i-a dat nimic
. Cand am fost sa il scoata, intamplator acelasi medic iar nu i-a dat nimic. De ce? I-a fost rusine sa scoata portofelul in care avea bani de toate categoriile si oricum nu stia cat sa-i dea asa ca... pauza. La urma ma intreba pe mine de ce nu i-o fi recomandat doctorul vreo alifie ca inca mai avea vanatai...pai, nenica, eu de unde sa stiu? Ca daca ma facea mama doctor nu il mai duceam la aia, nu? Cred ca il bag in training si simplific pe intelesul lui: doctora o cunoaste, la moasa dau eu (dar cat?) si la restul cate 5 sau 10 lei? Ce ziceti? Mai ramane neonatologul in principiu sa vad cum ne scoatem camasa. Sau e acolo ca in gara de nord?
38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui linioara Intrebare intrebatoare: stie cineva ce costuri implica donarea de sange placentar la banca publica din romania? (am gasit ceva info aici: http://www.eurocord.ro/index.html, dar nu zice nimic de costuri sau procedura). Noi nu ne-am hotarat inca daca sa recoltam celule stem pt noi, dar daca nu recoltam, as recolta pt registrul public, ca poate or sa foloseasca cuiva candva... |
eu am intrebat cand m-au contactat firmele de la babyexpo sa vada daca recoltez: le-am zis ca pt mine nu vreau, dar daca se poate, as vrea sa donez. au zis ca ei nu au procdura asta, dar oricum tot aceleasi ar fi costurile, suportate integral de mine, pt ca in romania casa de asigurari nu subventioneaza asa ceva

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
cristies spune:
HAI TANA!!!! CURAJ!!!
Ma bucur ca e ok Alexutzza.
Merci Andrelina de vesti si Cris.dogarel, la fel.
Va pup si nu cred ca mai intru pana diseara ca imi scoate peri albi netul.
38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...

....tu mai ai voie siecs
.