HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu_bu spune:

bun venit bebe alexander!!!felicitari mamica mamidepuiuti!

la muuuulti ani tomaca!
sa fii sanatoasa si fericita mamico!
fetelor si la mine mosmondeste bebe joooos de tot de parca ar vrea sa scoata un degetel afara...uf asa mi ciuda ca nu e dr la cabinet sa ma fii consultat si pe mine ca nu imi place incertitudinea asta.....nu imi place deloc....
cata rabdare mai frate tre sa avem...de la inceputul sarcinii si pana la sfarsit......tot asta aud ai rabdare....
eee dar sa mai scoatem niste fete pentru tana

37+

AMR vedem noi
poze
cris_mario spune:
fetelor va intreb si eu cv... mie nu-mi iese niciodata sa postez majoretele sau altcv intr-o anume forma/fel... pe mijloc... tot tmp mi le da de la capat... pls help 

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:

LA MULTI ANI TOMACA!!

Wow, e maricel bebitul tau. A crescut nu gluma. De ce spui ca nu simti ca e ziua ta?
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor va intreb si eu cv... mie nu-mi iese niciodata sa postez majoretele sau altcv intr-o anume forma/fel... pe mijloc... tot tmp mi le da de la capat... pls help ![]() ![]() Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Ca bine zici! Si eu m-am tot chinuit sa le aranjez si dupa postare erau tot la capatul randului. La mine poate de vina e mozilla.
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze
cris_mario spune:
la multi ani TOMACA !!! multa sanatate si un bebic mancacios

HAI TANA !!! CURAJ !!! 

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Ca bine zici! Si eu m-am tot chinuit sa le aranjez si dupa postare erau tot la capatul randului. La mine poate de vina e mozilla. 36+ (Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani! poze |
nu e de la mozilla....ca eu am explorer...de la mozila nu poti scrie colorat...etc

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario am avut aseara 2 contractii oribile..... ![]() ![]() ![]() si dupa ce stau mai mult tmp intinsa...sau intr-o singura pozitie(fara sa ma mut)....knd ma ridic simt o durere jos...in interior...apasa cv tare rau.... ![]() nici nu stiu dk am fost coerenta/..... ![]() Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Cris, trebuie sa te mai linistesti si tu, faci o gramada de treaba toata ziua, sarcina ta e inca micuta si trebuie tinuta muuult la caldurica, asa ca las-o mai moale cu treburile si odihneste burtica, ai vazut ca da rezultate

35+
Maia Ilinca
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Cris, trebuie sa te mai linistesti si tu, faci o gramada de treaba toata ziua, sarcina ta e inca micuta si trebuie tinuta muuult la caldurica, asa ca las-o mai moale cu treburile si odihneste burtica, ai vazut ca da rezultate ![]() ![]() ![]() 35+ Maia Ilinca |
ms frumos
...nu o sa mai fac exces...chiar am de gand sa ma linistesc,ptr ca m-a luat frica sincer....

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Buna dimineata burtici si mamici,

Tomaca, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios

FELICITARI MAMIDEPUIUTI!!!!,

BINE AI VENIT PE LUME BEBE, ALEXANDER-GABRIEL !!!!
Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
cris mario ai grija de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!
odihneste-te mult..........
mmajoreltel le aranjati cum verti la inceput, apoi bagati un si vi le pune la centru..............
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....