HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 11
mariucasara spune:
onitza infacol mi-a trimis cineva din Anglia. A costat cam 2 lire/cutia. Sanatate lui Paul. A mea vad ca nu mai are nici un semn de raceala...pana saptamana viitoare cand probabil o luam de la capat
.
dastefa chiar nu stiu cum sta copilul asta al meu ca il simt prin toata burta. Loveste la fel de tare si la linia chilotului si deasupra buricului si in stanga si in dreapta. Eco voi face joi sau cel tarziu marti.
Pe mine nu ma mira ca se pregateste de 2 luni sa vina si probabil ca va veni la termen ca si sora-sa a facut la fel. La eco de 36s aveam colul scurt sub (1.5 cm) cu orificul extern deschis si domnisoara tot la 39s si 3 zile a binevoit sa vina.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
36+
Sebastian Petru
haircut spune:

BINE AI VENIT BB ALEXANDER GABRIEL, FELICITARI MAMIDEPUIUTI, REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!!!!!!

HAI TANA!!!!!

Am mai crescut si noi cu o saptamana!!!!

35+
Maia Ilinca
tomaca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sagetutza![]() ![]() TOMACA![]() ![]() ![]() 38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
Multumesc frumos! Este primul an cand nici nu mai simt ca este ziua mea. Vine una mai importanta.
Dimineata l-am vazut pe bebe. De astazi am inceput saptamana 36 si avem 2.9 kg!
Tudor Ioan (la aceasta data; ramane de vazut)35+
Beatrice1982 spune:
am citit tot........dar.ioc...........am uitat tot!!!!!!!!!!!!!

mama lui de neuron gravid!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa vedem ce imi aduc aminte!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI TOMACA!!!!!!NASTERE USOARA!!!!
HAI MAMIDEPUIUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAI TANAION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andrlinama bucur ca e bine patriotul si nu e nimic grav.........
rox y ma bucur ca ai lapte din belsug si asteptam cu sufletul la gura poze cu princess Diana....
si cam atat..........
cris dogarel............ai grija de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
andaluza66 spune:
cristies, am citit cu interes tot, dar experienta ca sa dau sfaturi nu prea am ... asa ca le-am lasat pe mamicile cu experienta sa raspunda celor cu probleme ... in plus eu sunt cam succinta din fire si nu prea ma pricep la scris 
lucia2000, spuneai ca si tie ti s-a prescris macmiror ... le-ai si luat? nu au avut niciun efect neplacut?
39 ;) 
AMR ....
cristies spune:
Se pare ca da...

FELICITARI MAMIDEPUIUTI!!! BINE AI VENIT BEBE ALEXANDER - GABRIEL!
SA FII SANATOS SI MANCACIOS SI SA-TI BUCURI PARINTII!!!

38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
cris_mario spune:
am avut aseara 2 contractii oribile.....

si dupa ce stau mai mult tmp intinsa...sau intr-o singura pozitie(fara sa ma mut)....knd ma ridic simt o durere jos...in interior...apasa cv tare rau....
nici nu stiu dk am fost coerenta/.....
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andaluza66 cristies, am citit cu interes tot, dar experienta ca sa dau sfaturi nu prea am ... asa ca le-am lasat pe mamicile cu experienta sa raspunda celor cu probleme ... in plus eu sunt cam succinta din fire si nu prea ma pricep la scris ![]() lucia2000, spuneai ca si tie ti s-a prescris macmiror ... le-ai si luat? nu au avut niciun efect neplacut? 39 ;) ![]() AMR .... |
Nu le-am cumparat inca.
Azi mi le cumpara sotul si le iau incepand de diseara.
Eu nu-mi fac griji le iau cu toata increderea doar cea care mi le-a prescris e nasa si verisoara mea.
Am incredere deplina in ea.
36+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
cris_mario spune:

FELICITARI MAMIDEPUIUTI !!! SANATATE MULTA !!!
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ayanna_xem spune:
A venit deja un pufulet?!? Ce frumos!!!
Bravo MAMIDEPUIUTI!!! Sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti ce mandra esti de pufuletul tau sanatos si mancacios!!!

Urmeaza TANA
Mai agitam niste fete si pentru ea ca sa vina repede cu vestile bune.
HAI TANA!!!

Mai raspunde cineva la apel azi sau lasam pe maine? Ca sa avem ziua si pufuletul...![]()
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010