HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 cris mario ai grija de tine!!!!!!!!!!!!!!!!! odihneste-te mult.......... mmajoreltel le aranjati cum verti la inceput, apoi bagati un si vi le pune la centru.............. Poze Bea 38+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
ms bea

dar center ala de unde il iau...sau il scriu eu mereu

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Sa scotsi eu cateva fete pt Tana
HAI TANAION, GO, GO, GO !!!!

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
tomaca spune:
Multumesc tuturor pentru urari!!
N-am simtit pana acum ca este ziua mea pentru ca sunt in continuare concentrata sa numar zilele pana la ziua cea mare (desi astazi doctorita mi-a spus ca nu mai sunt riscuri vitale; am stat la pat vreo 4 luni). Nu m-am pregatit sufleteste ca de sarbatoare.
Dar acum am ceva agitatie in jur pentru care va multumesc 
Bun venit noilor pufuleti!!!
35+
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Ups!!! De cateva zile beau ceai de scortisoara. E preferatul meu. Si tot weekendul am mancat ananas proaspat. Oare de aia ma apasa bebe jos? Gata, ma potolesc si eu. Nu mai mananc asa ceva acum. 36+ (Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani! poze |
ups si eu

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
am inteles

...ms frumos bea....

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Nik0le spune:

Iertare
pentru ca n-am mai zis nimic-nimicut, am avut-o pe fii-mea in grija de sarbatori si mi-a scos sufletul, plus smotrul, gatitul si restul treburilor casnice, am avut o groaza de contractii, majoritatea dureroase si in toiul noptii
, am triplat doza de medicamente... Am facut si morfologia de trimestrul III, bebelina are 2,150 kg, cica ar fi in urma cu o saptamana.
Sunt in urma cu un capitol, am tot alergat sa va prind din urma dar n-am reusit pana acum. M-a impresionat profund experienta teribila a lui Roco, sunt consternata si revoltata ca se poate asa ceva intr-o tara civilizata... M-a durut sufletul sa citesc despre baietelul laliticai, sper sa reuseasca sa obtina un diagnostic bun si sa poata corecta problema la inimioara.
Am multe mamici de felicitat si multe urari de bun venit pe lume bebelusilor, promit ca pana maine ajung la zi si nu uit pe nimeni! 
cris.d, plateea, multi
pentru ca sunteti asa deosebite, talentate, puternice si bine organizate (multumesc si eu cu ocazia asta pentru preluarea stafetei de la fulgusori, emotionant mesajul
) si nu in ultimul rand, pentru ca va ganditi la mine!
tomaca
multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos!
Am ajuns cu chiu cu vai la 34 de saptamani, o sa schimb semnatura, o sa pun AMR si o sa plantez niste morcovi. ![]()
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
Beatrice1982 spune:
FELICIARI MAMIDEPUIUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT PE LUME BEBE MIC!!!!!!!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS......

Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris_mario spune:
nikole.....nu-ti face griji ptr masuratorile de la eco...nu sunt relevante acum
....si las-o mai moale cu treaba...mai ai putin,apoi o sa te saturi
(de treaba
)
Andreea